Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Clara....magazinul se numeste Naturalia si este pe calea Floreasca nr,25. Cel putin asa mi-au zis mie fetele.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumesc Adita.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina Maria parca imi amintesc ca ai fcaut niste analize bebelusei pentru infectie urinara. daca gresesc poate ar fi o idee buna sa faceti. Verisoara mea a avut asa o problema cu bebelul ei de 6 luni (avea Klebsiella urinara) si dupa tratament a scapat si acum a luat 1 kg intr-o luna (in ultimele luni luase cate 300 grame). Sau o alta varianta ar fi sa schimbi laptele care e posibil sa nu-i placa. Bafta!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Clara, uite eu acum am intrat si am vazut ca ti-a raspuns deja Cornelia!
Da pe Calea Floreasca nr.25! MIe m-ia fost de mare folos! Vad ca de cateva zile nu mai zice nimic! II dau si ceaiul Cotinus si vad ca e bine!Oricum acesti nemernici sunt atat de inselatori , incar eu ma bucur de zilele de liniste asteptand din oment in momnet debutul unei noi razii!!

Cornelia, nu am avut timp ieri sa ii dau sucul ca a plans toata ziua si abia spre seara am descoperit ca de foame!Si ma iinselam pt ca atunci cand il luam in bratze taceaadormea si cand sa il pun jos , frate ziceai ca e pe maracini!

Si tot asa il luam taceaa dormea si iar se trezea , iar leganeala ...Axi vad ca sta in patut si nimic nu zice..

Se pare ca iar nu ii ajunge, desi eu il vedem ca traage destul si inghitea... Se pare ca nu realizez cand ii e foame Sunt putin!!

Stateam si ma intrebam aseara cum de sunt atat de tontomancaa!! M-am gandit ca poate e raacit ca duminica l-am lasta acam flu-flu ca a fost super cald si era dumneai focutza la costumas si o caciulita subtire... Orice numai ca ii e foame nu...L asae i-am dat completare si tot asa o galgie-se pare ca 90 nu au fost suficienti...

La 22 i-am facut 150 si pe urma inca 30 , ca nu se saturase!! Pai cand vad in biberon cat inseamna 180, cat tr sa manance de fapt stau si ma intreb dc nu tr sa il trec de tot pe bibe!! E asta gandeam eu asera si nu i-am mai dat deloc san!

Si azi noapte erau sanii pietroi de atata lapte..Nici nu a putut apuca sanul biata focutza de cat de tare era! Si a dormit 4 ore neintors!! Ziua se pare ca orice chestie care imi produce disconfort aduce cu sine si lipsa lapte!!

Erica ,
Nu era la magazin dr Chirila, ci tipa care vindea imi povestea un caz in care recomanda apa unui copil care era plin de bubite pe fata! Si al meu incepuse , in schimb de cand cu ceaiul i-au disparut de tot! Chiar erau urate..Pt el cand s-a nascut era curat, curat fara coji si fara bubite...

Va pup ca ma duc sa calc ca am un munte intreg...

Aditaa eu nu pot calca jos ca tre tot timpu sa ma miscx sa le duc in sifonier, ca pe urma sunt asa de obosita ca nu reusesc sa le mai "arunc " la locurile lor!
Oricum mari inventii pampersii si masina de spalat!! Stau si ma intreb ca au facut mamele noastre....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor din Bucuresti. Voi ce faceti pe vantoasa asta, ii scoateti afara? Eu as vrea ca ieri a fost tare morcovit ca a stat in casa toata ziua si i s-a stricat programu de somn. Mie toata ziua imi zice sa-ltin in casa ca e periculos.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Alina merci de informatie. Da, are dreptate Ana maria, nici bebelinei mele nu-i ia placut Milumil-ul din spital si m-au pus sa-i cumpar altceva ...si-am trecut pe Humana.

Bestutza, a mea bebelina papa marul cu placere desi din lingurita azi i-a cam curs si ne-am facut ca porcisorii!!!De-asta caut acu bibe cu tetina de suculete.
Pai mama draga si bebelina mea papa 180ml la cate o masa si in rest 130 ml.!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Alina Maria, imi pare rau ca MAndy papa asa putin. Si io am aceeasi problema cu Stefan. I-am schimbat si laptele, i-am facut analize. I-a gasit doar o usoara anemie. Nici io nu stiu ce sa ii mai fac. Acum incerc cu un siropel cu vitamine poate ii mai stimuleaza pofta de mancare.
oricum daca gsesti remediul sa imi zici simie.
pupici multi si copii papaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bestutza, asa patesc si eu, dupa ce le calc mi-e lene sa le pun la loc, si mai stau o zi cu ele calcate si impachetate, pe masa.
Ana MAria, eu n-am avut curaj sa scot copilul azi din casa, pe vantul asta
Am incercat sa va trimit la toate parola de la bbdeian-feb2005. daca am sarit pe cineva, sa ma ierte si sa imi spuna, sa remediez situatia

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Adita multumesc pt. parola.
Alina Maria, daca bebele tau mananca asa puti si este slabut ma gandesc ca de la 3 luni ar trebui sa incepi diversificarea. si nu cu sucuri ci cu cereale, ptr. ca mai aduc si ele un aport caloric, acolo. asa as face eu...

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Adita, multumim.

Ana-Maria, ce mare s-a facut baietelul si scumpic! mi se pare mie, sau seamana cu tine f bine??
Nici noi nu am iesit ieri afara, si nu ne-a placut, dupa ce duminica ne-am plimbat vreo 3 ore prin Herastrau!!
Azi un avem incotro si plecam la vaccin...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput