Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna mamicute , iata am reusit si eu sa scriu caci Mandy doarme de pe la 14:00 insa am fost la control si astfel a trecut timpul . A crescut in 10 zile 175 grame . Eu nu inteleg ea creste (putin) insa de mancat mananca la fel de putin .
Dana te inteleg asa de bine , sunt si la noi zile de astea plangacioase si trebuie sa stau doar cu ea insa nu avem ce ne face .
Nici eu nu ma grabesc cu diversificarea am sa incep la 4 luni si mai e pana atunci .
aveti grija de voi si pe curand , ma duc sa pregatesc baita iar cand s-o trezi am sa o spal si apoi ii dau sa pape si sper sa doarma neintoarsa

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bellamia, merci mult. De data asta a mers.

Bbde ian-fer, cine esti?
Pai cine a facut id-ul, sa trimita celorlalte password-ul, ce ziceti?
Oana, esti tu?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu stiu cine l-a facut Crinuta, cred ca Florin (Adminul) ca il rugasem mai demult ca sa faca fiecare fata modificare pe listuta cand vrea, ca mie imi e greu sa o fac mereu, nu am timp tot timpul, si voi la fel. Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

AJUTOOOOR!!!!

Fetelor, de unde iau diacrampul, ca mai am putin si auziti de mine la stiri! La jurnalul de la ora 5 PRO TV!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Clara din pacate nu te pot ajuta decit cu o vorba buna. Incearca sa-i faci un masaj la daca este nelinistit.
Oana, Amary si Adana aveti niste copilasi mari si frumosi. Ma tot uitam la pozele lor si ma gindeam ce repede trece timpul. Parca numai acuma eram gravide si asteptam ca fiecare din noi sa nasca. Adana iti tim pumnii sa rezolvi cu bine chestia cu botezul. Eu mi-as lua inima in dintii si i-as spune lui cumnata mea ceea ce cred. Si la noi a fost aceeasi discutie cu cumnata mea, mai ales ca ea ne-a fost nasa si la nunta, insa i-am spus ca eu am nevoie de cineva de incredere pentru copilul meu, de un parinte in cazul in care noua ni se intimpla ceva si in ea nu am incredere.
Alina draga inca nu sintem in casa noua. mai avem destula treaba si de abia la sfirsitul lunii Mai ne vom muta. Dupa luna Mai sar putea o perioada sa nu mai avem internet, trebuie sa ne punem prin posta. Chiar tu Galaxy cum ai? Noi acuma avem in apartament prin telekabel. Poze as pune eu cu CLara insa din pacate nu ma pricep si al meu sotior e de dimineata pina dupa-masa la lucru si pe urma la lucru la casa. Insa cind ne linistim si ne mutam in casa noua va promit ca am sa pun si niste poze cu noi.

Mergi la inceput

Merci, Viktoria, intr-adevar, cresc cu o viteza...ufff...lui Seb hainutele de trei luni i-au ramas mici, si a implinit ieri, trebuie sa ii pun de sase luni.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bravo Oana , Mandy nu prea a crescut ca nu am nici o hainuta care sa nu ii vina . Ma rog la Dumnezeu sa mai creasca si ea ca simt ca inebunesc cu stresul asta , am prea multe motive adunate desigur cu privire la ea .
Viktoria spor la treaba si succes cu casa sper sa va mutati cat mai repede . Pupici lui Doris si Clara !
Ma duc sa fac baie ca nu ma simt prea mitivata de a sta la tv.
Pe curand !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, eu am facut userul asta cu bebei de ian- feb, ca sa poata modifica fiecare mamica, sa fie mai usor pt toata lumea. acum sa-mi spuneti daca trimit parola la fiecare, o scriu aici sau imi trimiteti pm cele care sunteti interesate de parola. si daca e cazul, mai modificati si profilul, eu am scris tara Romania si sexul masculin, ca nu ma lasa sa scriu mesaje pana nu completam si rubricile astea, si nu stiu daca nu era mai potrivit sa completez altfel

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bravo Adita.
Eu vreau parola pe pm, pl.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Si eu, Adita. Merci ca l-ai facut!

Alina, imi pare rau ca Mandy nu ia in greutate, sper sa se rezolve mai repede.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput