Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana poti sa treci si la mine numele dr. Badea Valeria si cred ca poti sa pui si un carucior albastru. Pana acum erau numai prsmitirile mele ca sunt mama de baietel, acum mai sunt si cele 75% prcente date de dr. si ecograf.

Flavia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc Valen si Anya!
Abia astept sa vad si eu tot ce ai descris tu Anya. Tati vine si el, cum nu, dimineata a vorbit cu locatarul burticii si i-a zis ca nu se mai ascunde de noi, ca diseara aflam ce e si o sa ne adresam cum trebuie. Avem amandoi mari emotii, tot weekend-ul asta ne-am gandit la bebe, daca e bine, sanatos. Eu sunt cea stresata cu baietzelul...tati e foarte relaxat, nu are preferinte.
Am dureri la burtica, cam ca la ciclu, seara mai ales. Pun pe seama oboselii, am inteles ca sunt contractii uterine si mai sunt si ligamentele care se intind. Noi am fost in weekend o fuga pana la munte si l-am cam hurducait pe bebe in masina, tare s-a stricat drumul spre Brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Azi am fost si mi-am facut din nou toxo, dar numai IgM-ul.
Cum v-am mai zis am mancat la ciocolata in week-end-ul acesta si tot felul.....mi foarte foame in ultimul timp, dar o mai i-au cu apa minerala....si trece foamea pt 1/2 ora. Toata ziua ma gandesc ce sa fac de mancare pt a doua zi. Am zis ca nu am luat decat 3 kg in 4 luni, dar prevad o viteza cu care voi acumula kilogramele. Mai ales ca am vazut ce dieta ti-a dat, Mihaela!!
Eu mananc dimineata 2 felii mari de paine ALBA, una cu branza si una cu gem. Singurul lucru care il fac eu din ce ti-a zis tie e ca nu mananc seara decat un fruct sau iaurt.
In 18 merg si eu la eco sa vedem ce avem si cum stam, dar eu zic ca e fetita........deoarece nu i-a vazut sexul cand am fost ultima data.
Va
Codruta azi intru in 20 de saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari Flavia! Sa-ti traiasca baietelul sanatos si frumos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, si mie eu mananc cam mult!
Mai ales de o saptamana incoace.

Ma surprind ca pe lg. ce mancam eu de obicei, acuma mananc si supliment.
Va admir fiindca va descurcati sa mancati seara asa putin.

Eu chiar daca beau un iaurt de baut si pe asta tot cu paine multa.

Si dimineata nu pot pur si simplu sa mananc sandvisuri, tot cu ceva de la patiserie ma tratez.

Stiu ca o sa cam am de furca dupa-aceea, dar macar acuma sa profit.

Felicitari Flavia ptr baietel si mai ales ptr faptul ca e sanatos.

Noi avem cam aceleasi burtici(saptamani), la urmatoarea ecografie sigur o sa imi zica si mie daca suntem bebelush sau bebelusha.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Kid stai linistita ... iti spun din surse sigure ca poate fi baietel sau fetita .
Chiar ma intrebam cum de toate lumea in jur de 14 sapt. stie ce sex are bebe... eu sincer nu ma preocup prea tare . Imi doresc sa am o fetita dar la "nesimtirea" pe care am avut-o pina acum parca prevad ca e baiat.
Pina la urma tot bebe-ul meu va fi asa ca il voi iubi indiferent de sex.

Anya, la Giulesti programari nexam, trebuie sa te programezi cu 2 luni inainte ceea ce prea putin probabil sa stiu data la care ma voi duce la control.
Asa ca endocenter, iar de eco zici ca e prost? mi s-a parut infiorator de incetosat dar cu toate astea am vazut salturile plus ca nu ne-a dat nici o poza... noroc ca am una de la 9 sapt facuta cu eco vaginal.

Jadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Flavia felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!
Eu am luat deja 6,5 kg in greutate si mananc in jur de 5-6 felii de paine pe zi dar deseori imi e foame si pe la ora 23 si nu pot sta flamanda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Voi va epilati cu ceara???
Merg miercuri la cosmetica...si mi cam groaza. Pana acuma am mai intins-o eu cu lama....Dar trebuie sa o fac! Vine vara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, felicitari pentru !

Meme, in Romania se fac ecografii oricit de des vrei. Eu fac la fiecare 2 saptamini, si nu mi-a zis nici un doctor ca ar fi vreo problema. Iti recomand doctorul Iosup, pe care il gasesti la Centrul Medical Unirea. Uite site-ul lor www.unireamedical.net/" target="_blank">aici, poti sa suni sa te programezi cind vrei.

Fetelor, eu maninc mult tare, nici nu va mai zic, nu numar niciodata feliile de piine. Iar dulciuri ... la mine in casa rar lipseste ciocolata sau prajiturile. Doctorita a zis ca e OK cu kg (am luat 6 kg in 4 luni - dar asta doar pentru ca am fost bolnava si n-am mincat aproape deloc saptamina aia).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ioana, multumesc mult. Eu o sa fiu in tara toata luna iulie, asa ca o sa mai astept un pic pana sa sun pt programare, ca parca e totusi prea devreme ca sa sun acum pentru peste 3 luni.

Meme

Mergi la inceput