Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, eu am vrut fata prima, ca sa nu fac cum a facut soacra-mea: dupa ce a vazut ca primul copil e baiat, cind socrul a vrut si al 2-lea copil l-a intrebat daca ii da in scris ca va fi fata, ca ea nu vrea 3 golani in casa (nu vreau sa supar mamele de baieti, dar statistic vorbind fetele sint mai cuminti).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare tuturor!
Nu am mai scris de multa vreme, dar cred ca va mai amintiti si de mine...
Ma bucur ca in general sunteti bine si sper sa va aud tot asa si in continuare!
Le urez bafta celor care au parasit trupa fara de voie si le astept sa ne aduca vesti bune cat de curand! Va tinem pumnii si eu si bb!
Pupicei pe burtici cu bebici!
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, iti dau perfecte dreptate. Si eu am vrut din acelasi motiv fetita. Fetele sunt mai linistite si mi-ar fi placut tare mult o fetita mereu cocheta, cu palariute, rochite, codite...Ei, si pe baiat il voi rasfata, dar in alt mod.

Flavia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Flavia, asta inseamna ca recoltarea se face la maternitate iar analizele la Bucuresti? Asta ar fi tare bine pentru ca eu nu am incredere deloc in analizele facute in spitale. Sunt patita.
E tare bine ca ai baietel, ei sunt mai apropiati de mame. Fetita mea ma striga din baie cand e cu sotul meu "mami purtatoare" si se distreaza teribil amandoi. Si are numai 2 ani.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Da, Mirela, cred ca asta inseamna. Sincera sa fiu, cei de aici nu cred ca au nici experienta, nici aparatura necesara pentru astfel de anlize!

pentru toate . Plec si eu imediat acasa. Azi am avut o zi linistita!

Flavia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu va spun ca e tare bine sa fii mamica de baietel.
Victor e tare mandru ca seamana cu mine, e bucatica rupta; toata lumea zice asha.

Si el imi zice ca se bucura asa de tare ca seamana cu mine.
Are 5 ani si e tare speriat ca m-as putea duce la "Schimb de mame" si ar ramane fara mine.

Cand imi zice dimineata exact ca in reclama 'Da' ce frumoasa/eleganta sunteti azi doamna!', va dati seama ca toata ziua sunt "pe spate".

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nadinamilea, LiaMia, ma bucur ca sinteti bine! Mai treceti pe la noi, mai povestiti ce mai faceti ...

Fetelor, eu astept baiatul ca al 2-lea bb, iar bb3 ce-o fi. Sotzul isi doreste tare mult un baiat, asa ca facem copii pina iese si un baietel.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dragele mele,

N-am mai scris de mii de ani, cel putin asa mi se pare mie. Ma buccur sa vad ca sunteti atat de efervescente si de creatoare.

Ioana: trece-mi si mie un carucior albastru ca se pare ca o sa umplem lumea de baietei

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Saptamana viitoare sunt programata la amniocenteza si as vrea sa aflu mai multe de la voi, ca tot citindu-va mi-am dat seama ca stiti absolut totul. Voi v-ati lovit de aceasta problema, stiti pe cineva care a facut?

Please, incurajati-ma si pe mine ca sunt putin cam speriata

Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia, da, ti-am vazut chiar numele tau pe un ecran cu cristale lichide (un fel de monitor atasat la un aparat din ala special de analize). Si asta azi la ora 14.00, la Genetic Lab. Atunci mi-au recoltat mie sange si, surpriza, deja am primit rezultatul pe mail. Probabil ca si doctorul tau va afla azi sau cel tarziu maine si te va suna! La noi e totul bine, triplul test a iesit negativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna fetelor,

UF, ca tare grea zi am avut pana acum si inca nu s-a terminat. Ma simt deja epuizata. Plus ca aseara nu am prea dormit pentru ca m-au durut rinichii infiorator. Si nu stiu care este cauza. Am uitat sa va spun ca eu la 12 ani am avut o glomerulonefrita (o inflamare a rinichilor) dar ultimele analize aratau ca s-a cronicizat si nu mai e nici o problema. AAAAAAAAa, ieri am deschis geamul de la birou, geam care este amplasat la 10 cm in spatele meu. Sper totusi ca doar m-a tras curentul si ca nu este nici o problema legata de sarcina.

Nadina, de ce ai fost stresata din cauza RH negativ. Si eu am tot RH negativ sunt in evidenta Institutului Hematologic, si doctorii mi-au spus ca nu sunt probleme.

Nu am uitat de listuta pentru bagaj, dar imi era atat de rau azi dimineata incat cu greu m-am dat jos din pat, m-am imbracat si am iesit direct pe usa.

Apropos de disparitia greturilor. Si eu am terminat demult cu ele, ma rog, a ramas sensibilitatea la carne pe care nu o prea agreez. In rest, daca nu m-ar durea putin sanii si nu ar creste proportional cu cat creste burtica nici nu as stii ca sunt insarcinata. Chiar mi-a disparut si starea de oboseala, probabil si cu ajutorul treburilor de la birou. Si eu chiar ma intrebam daca totul e ok, dar mi-am amintit ca sarcina nu inseamna boala sau griji si daca bb e cumintel si ma lasa sa-mi fac treburile in timpul zilei asta nu pot decat sa-i multumesc si sa-l rasfatam noaptea in pat cu mangaieri si pupici pe burtici, vorbe dulci si muzica buna.

Cam atat, ca a mai venit un client nervos impreuna cu seful meu si mai nervos.

Apropos, azi dupa o zi intrega de intalniri, discutii, alergatura am venit la birou aproape epuizata asa ca am poftit la bere drept pentru care mi-am luat de la butic bere fara alcool. Evident am luat-o cu mine in birou si chiar am pus-o pe birou. Numai ca seful meu a intrat, dupa bunu-i obicei, sa ne salute...si a ramas socat de cutia mea de bere... ..s-a linistit cand a vazut ca este fara alcool si ca inca sunt capabila si lucida sa mai lucrez

Pupici pe burtici

Mihaela 12+

Mergi la inceput