Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc pentru felicitari! Flavia, si eu as fi vrut intai un baietel si apoi o fetita, dar asta e, o sa fie baietelul mai mic :)
Am fost si sa dau sange la laboratorul la care m-a trimis dr meu, la Genetic Lab. 1 milion 200 si rezultatul mi-l trimit maine pe e-mail. Apropo, Flavia, ti-am vazut numele pe computerul din sala de recoltari. Cred ca tocmai "lucrau" analiza ta. Ne-am intalnit "virtual".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, felicitari pentru Alexandra!!!
Ai sarbatorit aseara?
Ioana, e bun pretul de la Sanador, la Victor Babes e 2 milioane, la Ama Medical Center 2 jumate. Cred ca singurul loc pe de-a moaca e Institutul Alfred Rusescu din Tei.
Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, am sarbatorit, am fost la restaurant, dar nu prea pot sa mananc seara, cred ca fac direct un fotomodel.
Am uitat sa zic pentru ce am dat sange la Genetic Lab: pentru triplu test, ca tot se discuta pe aici. E bine ca rezultatele sunt gata chiar a doua zi, in rest e cu 200 000 mai scump decat la Sanador. Nu stai la coada, te primeste imediat cum te duci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Kid, nici nu stiam ca analizele mele sunt trimise in Bucuresti. Ceea ce stiu este ca rezultatele vor fi gata relativ repede...deci banuiesc ca saptamana asta ar trebui sa le aflu si eu. Pe mine ma va suna dr.

Sa stii ca eu mi-am dorit fetita, dar ieri, cand mi-am vazut mogaldeata pe monitor si am aflat ca ar fi baietel, m-am bucurat la fel de mult.

Flavia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Buna gravidutelor
nu am mai scris de un secol. Am inceput serviciul si astia m-au luat de proaspata, copilul il vad numai seara, in cateva zile ma uita. Nici nu s-au prins ca sunt gravida, doar o colega m-a intrebat pe ocolite daca mai fac exercitii pentru abdomen si daca "exersam" pentru al doilea bebe.
Fetelor cu mameloanele sensibile cand faceti baie masati-va cu un burete aspru, iar spre sfarsitul sarcinii si cu crema Bepanthen. E important ca bebeii sunt niste hranaci si trag laptele cu putere si doare de-ti vine sa . Acuma depinde si de bebe cred, cat de flamand e.
Felicitari pentru baietei si fetite. Si eu vreau un baietel, dar conform calendarelor chinezesti de pe net si fazei cu verigheta e fetita.
Sarcini usoare in continuare
Flavia, vad ca esti si tu prezenta. Nu ne-am sincronizat pana acum. Eu sunt la dr. Gogonea, am vazut ca esti la dr.Badea. Unde vei face triplul test?
Mirela 13+

Mergi la inceput

Mirela, abia acum am vazut ca nu este mare diferenta intre noi! Poate ne intalnim la maternitate!

Flavia 15+

Mergi la inceput

MIrela, triplul test l-am facut deja ieri in maternitate. Am aflat ca numai acolo se face si costa 2 milioane. Rezultatul se pare ca il voi avea foarte devreme. Dupa cum probabil ai citit, Kid m-a vazut ieri in calculatorul celor de la Genetic Lab din Bucuresti. Probabil ca deja lucrau la analizele mele!

Flavia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinamilea spune:

Buna , nu cred ca va mai amintiti de mine pentru ca am scris doar de cateva ori in perioda cand eram stresata datorita rh-uli meu negativ; dar va citesc zilnic.Felicitari celor care au aflat ce sex au bebeii si bun venit celor noi.
Ioana am si eu o rugaminte , trece si la mine in listuta Dr Alma Stefanescu , Polizu , mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

felicitariiiiii kid, mai avem inca o sansa pentru a echilibra situatia!

Jadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Nu ar fi exclus. Daca voi avea fetita e posibil sa se nasca mai repede. Asa am auzit ca de obicei fetele se grabesc, iar baieteii asteapta termenul cumintei.

Mergi la inceput