Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia_Hurducas spune:
Dana_lucia, nu ecografia , ci nasterea va pecetlui. V-am spus ca am o cunostiinta careia i s-a spus tot timpul sarcinii ca va avea baiat (potrivit ecografiilor), ei au cumparata tptul albastru si s-a nascut o fetita. Intre picioare avea cordonul ombilical.![]()
Flavia 15+
miflore spune:
Multumesc Ioana!
O sa sun si eu mai devreme, cine mai stie, poate e gata analiza. La Sanador se plateste? Poate d-aia sunt mai harnici!
Mihaela 15+
dana_lucia spune:
Flavia, de acord cu tine si tocmai de aceea eu pusesem cuvintul pecetlui intre ghilimele in mesajul anterior. Sanatosi sa fie bebe ai nostri ca asta e cred cel mai important.
Salutari,
Dana_lucia
kid2003 spune:
Fetelor, am eu vesti!
Va fi pace! Scorul se echilibreaza. Sunt o purtatoare fericita de una bucata Alexandra, vioaie si draguta (seamana cu tati).
Am fost aseara la dr Iosup si ne-a dat vestea cea mare. Alexandra are totul foarte bine format (azi implinesc 14 saptamani, trec in nivelul urmator?). Tati e foarte fericit, foarte mandru ca va fi rasfatat de o fetita! Eu m-am obisnuit deja cu ideea desi il asteptam cu nerabdare pe Alexandru. Dar data viitoare o sa vina si el!
Va pup si pe voi si pe bebici! Fetele incep sa echilibreze balanta!
romana_74 spune:
Referitor la sexul copilului... depinde si de medic si cum citeste el ce vede... eu am multa incredere in medicul meu, oricum, daca nu e sigur nu zice! Pana acum nu a dat gres, cel putin cu Matei si cu copiii altor prietene care merg la el de ani buni! Si nu sunt putine!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
andreeeea spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur pentru atatea vesti frumoase si rezultate pozitive. Felicitari si bebelusi sanatosi!
Celor care de-a lungul primelor 12 saptamani v-a fost greata, rau, acum a disparut totul? Ati finalizat capitolul varsaturi? E semn bun?
Eu, cum am cateva zile in care nu mai simt greata, cum ma ingrijorez, gandindu-ma ca e ceva in neregula, ca e posibil sa se fi oprit din evolutie.... Apoi revine...si imi recapat starea de optimism.
Pupici!
Andreea, 13+
andreea
romana_74 spune:
Felicitari KID pentru fetita Alexandra... ce va invidiez eu pe voi astea cu fetite, of, of, of!
Auzi la soacra-mea remarca... "Lasa draga, baietii fete aduc!" Ce ma mai consoleaza ea... da dar nu sunt ale mele!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
Ioana75 spune:
kid, felicitari pentru Alexandra!
Sa fie sanatoasa!
miflore, m-a costat 1 mil triplul test la Sanador. Pentru mine e convenabil sa merg la ei ca e foarte aproape de casa, si recolteaza si simbata
.
adriana din Germania care ai fost in vizita in Romanica, ce mai faci?
Sper ca totul e bine cu voi! Mai da-ne te rog un semn
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Felicitari Kid pentru fetita, sa creasca si sa fie sanatoasa. 
Si la mine al doilea copil va fi o ea. Baiatul trebuia sa vina inainte ca sa aiba grija de sora mai mica. ![]()
Flavia 15+

19+2