Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Flavia_Hurducas spune:
Da, Hildegard, mi-a spus in urma unei ecografii normale. Ieri s-a intamplat, aveam 15 saptamani si 5 zile. Si drept sa iti spun am vazut si eu, bineinteles dupa ce mi-a aratat, ca pe langa cordonul ombilical mai avea ceva intre picioare. Dar mai siguri vom fi la urmatorul control, adica peste 3 saptamani.
Pe langa asta, am un copil tare sporiv, care nu vrea sa stea o clipa locului. Ieri la un moment dat ne-a si intors spatele, probabil de suparare ca l-am deranjat asa devreme.
Flavia 15+
mysweetest spune:
Felicitari celor care stiu sexul copilului
.
La echografia pe care am facut-o acum 10 zile, dr. mi-a zis ca ar fi baiat dar cu semnul intrebarii fiindca nu s-a vazut tocmai bine si tot ea mi-a zis ca a spus unei mamici mereu ca are fata , copilul fiind f saltaret de fiecare data si nu se vedea f bine si pana la urma a nascut un baiat de 4 kg
.
Eu prefer sa astept urmatoarea echografie ca fiu sigura.
Ce de baietei ...dar poate se mai echilibreaza balanta
.
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, cred ca foarte important pentru a nu fi diminutivat numele este sa il strigi mereu pe copil cu numele intreg. Astfel, el va invata si se va prezenta tot timpul cu numele intreg si poate nu va permite sa ii fie „pocit” numele.
Asa au facut parintii mei cu mine si cu sora mea si trebuie sa recunosc ca nimeni nu mi-a spus vreodata Flaviuta, Flavi etc
Apropos, pe mama o cheama Stefania, asa ca eu cred ca ar trebui sa se simta flatata ca nepotul ii poarta numele.
Flavia 15+
jadi spune:
Felicitari Flavia si Cristinutza pentru baietei.
Acum ca toata lumea face baieti de miine incolo sa auzim numai de fete ... eu una cred ca as fi fericita dar sansele sint slabe..
dana_lucia spune:
Buna fetelor si felicitari pentru baietei/fetite pentru cele ce ati aflat sexul bebelusului, ce bine pentru voi. Aici lucrurile stau foarte diferit referitor la acest subiect, nici un medic nu se "incumeta" sa iti spuna sexul decit dupa sapt.18 asa ca eu mai am ceva de asteptat (azi fac 14 sapt. si de miine intru in sapt. 15!).
Toate cele bune si s-auzim numai de bine,
Dana_lucia
miflore spune:
Buna gravidutzelor! Ce de vesti noi si bune! Felicitari Flavia si Kristinutza pt. baietei! Eu inca nu stiu sexul bebelusului...cica peste vreo 2-3 saptamani...se ascunde...
Multumesc Ioana pt PM!
Eu azi am fost sa-mi fac triplu test, adica de ieri a inceput lucratura; ieri mi-a facut doc. fisa pt. triplu test si azi m-am dus si mi-au luat sange; am fost la Institutul pt. Ocrotirea Mamei si Copilului din Lacul Tei, Alfred Rusescu pe nume si aici e gratuit si nu era nimeni la coada!!! Am rezolvat in juma de ora. Numai ca raspunsul vine de-abia peste 10 zile, cica doar luni fac testele de genetica. Ioana, mi-amintesc ca tu ai zis c-ai luat rezultatul a doua zi, unde l-ai facut?
Mihaela 15+
miflore spune:
Dana_Lucia, sarcina usoara in continuare! Se pare ca noi doua suntem veteranele de-aici!![]()
Mihaela 15+
Ioana75 spune:
miflore, la Sanador l-am facut; mi-au zis ca dureaza 2 saptamini, dar cind m-am dus simbata dimineata sa-mi ia probe pt mycoplasma si ureaplasma era gata
.
Ioana
Eliuta spune:
Ce de baietei pe-aicea! Ce i-ar mai placea si sotului meu sa am in burtica un purtator de "cloanta"
! Da' doctoru'meu nu se grabeste deloc asa ca ramane sa fac supozitii. Deocamdata nu simt nimic, ce sa zic oi fi eu mai nesimtita! Stiti cumva daca Gravibinonul se mai regaseste in noua lista ca gratuit? Macar sa stiu daca imi fac vreun cadou de iepuras sau m-aleg cu 5 fiole pt. invinetit fundul
! Uf, ce m-am saturat de intepaturi! Asta fiindca tot facusera fetele intr-o zi un club pt. spus oful!
pt. maici si burtici!
17sapt.+
dana_lucia spune:
Miflore mersi mult si tie la fel, sarcina usoara!
Eu sper sa ma simt si in continuare tot la fel de bine caci rau nu mi-a fost absolut deloc de la incepututl sarcinii iar cu pofta de mincare stau foarte bine....din pacate. Dar ieri la control doctorul mi-a spus ca este OK cu kilogramele luate (5) si sa nu imi fac probleme in aceast sens. Ma consolez cu exemplul unei colege care a nascut in ianuarie si care luase 21 kg in timpul sarcinii iar dupa o luna de la nastere daduse deja 19 kg jos.
Cit despre sexul lui bebe multa lume care mi-a facut diferite teste babesti imi spune ca o sa fac sigur baiat, feeling-ul meu e tot ca am baiat dar desigur ca ecografia e cea care va "pecetlui" cu siguranta ce si cum!
Va
,
Dana_lucia