Mamici de septembrie - octombrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Buna,Ioana!
Cum fac sa apar si eu pe lista viitoarelor mamici de septembrie-oct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Ce de vesti bune, fetelor!!! Sunteti multe care ati aflat ce veti avea. Felicitari pentru baietei/fetite.
Kid, la aceleasi nume m-am gandit si eu. Imi plac tare mult. Sotul zice ca vrea si el sa vina cu o propunere, dar asteapta rezultatele ecografiei care va fi saptamana viitoare. Abia astept sa-mi vad si eu mogaldeata.
Azi m-am plimbat; am mers cam o jumatate de ora, am admirat primele firisoare de iarba si am luat aer. Ce bine mi-a facut!
Va pup,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

moki, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara! Eu te trec pe lista la coada ei, daca vrei sa te trec la locul tau trebuie sa specifici intr-un mesaj Data Probabila a Nasterii (DPN) si/sau data Ultimei Menstruatii (UM).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinamilea spune:

Mihaela_e , am fost extrem de fericita cand am aflat ca o sa am un bebe , apoi am facut analizele si am aflat ca am rh- , sotul meu are rh+, eu am avut inainte o intrerupere de sarcina ( nu ma intrebat nimeni atunci de rh si automat nu am facut vaccinul de dupa).Apoi niste "prietene binevoitoare" mi-au spus ca o sa am probleme si mi-au povestit tot felul de minunatii , din naivitate initial le-am crezut si m-au speriat.In cele din urma cu ajutorul de pe forum am inteles ca nu este asa o grozavie , m-am dus la Institutul de Hematologie si s-a dovedit ca corpul meu nu a facut anticorpi si este totul OK (analizele trebuie sa le repet la 4 luni).De atunci intru pe forum si va citesc zilnic si pt asta va multumesc tuturor.
Ioana : multumesc pt listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gravidutelor......cicala eko in 6 iunie imi face insertie placentara....aici ce se vede.
Pentru ce se face asta?
cica medicul a zis ca el are treba al eko, mie nu imi face nimic fizic. voi ce parere aveti?

Vero
13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mai inca ceva....am uitata sa cer poza la eko, dar nici nu mi-a dat. Probabil la 20 sapt imi va da ....si se va vedea foarte bine!
PoATE s-a zgarcit la hartie
Sa am dubii! cred ca nu e cazul.

Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna dimineata ,
Da si eu imi doresc o fetita dar nu stiu inca sigur ce este, in schimb sotul meu si-ar dori un baiat desi nici fata nu l-ar deranja prea tare.
Intr-adevar fetitele sunt mai cuminti, mai linistite si tare imi place si mie cand le vad in rochite, cu palariute si ai mai multe variante cand le imbraci.
Pe unul din site-uri: www.chinagold.com mi-a iesit fetita dar pe altele baiat.
19+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Moki, iti doresc un bebelus frumos si destept si sarcina usoara!
Simo, felicitari! Tu ai facut triplu test de te-a programat doctorul la amniocenteza sau te-a programat direct fara testul asta? In mod normal asta e cursul , intai triplu test si dupa aceea, eventual, amniocenteza. Stiu c-a facut cineva de-aici deja, dar nu mai stiu exact cine, poate Adriana? Nu sunt sigura, ma mai gandesc si-ti spun.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

MySweetest, si la mine e aceeasi situatie!
Eu as vrea fetita cu rochita si codite, sotul meu baietel pe care sa-l invete la calculator. In curand o sa elucidam misterul! De-abia astept!
Mihaela 15+

Mergi la inceput

Hildegard, nu stiu ce inseamna insertia placentara, dar din ce-ai zis tu se pare ca nu e nimic dureros. Asa ca stai linistita! Poate stie altcineva!

Mihaela 15+

Mergi la inceput