Mamici de martie - aprilie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Oana draga, tu deja radiezi de bucurie, se simte pana in Belgia! Sunt fericita pentru tine ca evenimentul e atat de aproape! D'zeu sa va ajute sa fie cu voi si sa va intoarceti sanatoase acasa! Rox, multumim de pozele postate, sunteti dulci toate 3, nu mai zic de bebe si de Mariuca care sunt niste papusi adorabile!Mamacita, merci pentru urari, iti doresc mult succes in continuare cu sarcina si sa ai o tensiune buna in continuare ! Mai avem putin :) !Eu sunt prea 'dulce' fetelor, sunt putin ingrijorata ca am papat tort si azi, ar fi trebuit sa fiu mai constienta si sa nu cedez ... in fata dulciurilor si ma simt putin vinovata, mi-am zis ca de luni o sa fiu cuminte, cuminte! Sotul ma lasa si nu ma cearta ii e mila de mine si se gandeste ca am si eu nevoie ca sunt doar un om, eu i-am spus te rog frumos sa ma opresti! Maine daca nu uit reverific si eu bagajul meu si ce trebuie sa ii duc la bebe...Somnul sa va fie usor si pazit de ingerasi !

Mergi la inceput

Gabrianah, Felicitari pentru Gabriel-Stefan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ah, Oana, am intirziat sa te pup. Cred ca ai plecat deja la somn. Dar sa stii ca miine o sa ma gindesc la tine sa fie totul bine. Doamne, Doamne sa fie cu tine, (si noi toate, cu gindul). Multa bafta so o bebica sanatoasa si frumoasa!!

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Dragelor, va mutlumim pentur urari, m-am induiosat in timp ce le citeam! ce minunat e sa fim mamici impreuna!
Oanamcmult succes miine, sa te ajute Dumnezeu !
RRox, ce poze frumoase aveti si ce dragute sinteti toate trei!!
acum puiutzul nostru doarme si asa am putut intra un pic pe forum.

multumesc de sfaturi, sper totusi sa nu fie grav cu icterul asta, a fost moasa azi pe la noi, si nici ei nu prea i-a placut somnolenta lui. a spus ca mai vine si miine, iar daca e tot asa, ii ia un pic de singe sa controleze bilirubina la spital.

acuam seara l-am dezbracat si eu, si am facut mai frig in casa si il alptat in timp ce sotul meu il tot ciupea.

Bucuria mea cea mare e ca am lapte mult( zic eu) comparativ cu primul copil. mi-am cumaprat de acasa Galactogil si Nutrinatal, si beau si ceaiuri de alaptat . cred ca galactogilul asta face minuni.
Acuma moasa mi-a zis sa nu mai iau nimic de stimularea secretiei lactate, ca curge prea mult, si nu am "clienti" :)

fetele care folositi "Garmastan". pe prospectul rominesc( traducere), scrie ca "nu este necesara indepartarea unguentului garmastan prin spalare inainte de alaptare".in schimb, in germana in original scrie ca trebuie spalat iniate de a alapta.deci total in contradictie.
eu mi-am luat si garmastan, si am facut cum scrie in romineste :(, apoi povestind cu moasa, mi-a zis ca ea il recomanda doar pentru areole sensibile, nu si pentur sfricuri. pentru sfricuri cu rani ea recomanda Lanolina. poate va folosesc si voua sfaturile astea.

Acuma va imbratisez cu drag, si va doresc noapte buna , vise frumoase si ingerii sa va sarute pe voi si copilasii din burtici sau patutzuri.
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Oanamc daca nu e prea tarziu iti urez si eu mult noroc si sanantatea si sa ea Domnul ca totul sa fie bine!
Roxxti-am vazut si eu ingerasele si sunt scumpele foc mai alea cea micuta
GabrianahFELICITARI SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!
Mamacita sa dea Domnul sa scapi de tensiunea mare, sa ai o nastere usoara si un bebel mare ,sanatos si frumos
Fetelor va multumesc frumos pt sfaturi si link-urile date asera m=am pus intradevar pe pompat si fetita mea la fel a papat serios la san ,nu am mai lasat-o sa doarma si am reusit in sfarsit sa-mi revin putin...apropos cum facem cu lapticul il congelam sau e bine si pus in frigider?
mamanati si noi tot patut din lemn avem,cat despre cel din fier ma gandesc eu asa ca daca se loveste de el noaptea cand doarme ca se mai foiesc ei bb<nu stiu e parerea mea sper sa nu te superi sau sa nu fi fost prea iesita din comun
Am mai pus cateva daca vreti sa va uitati...
va pupic pe toate si pe bebei si mult curaj si rabdare celor ce mai au putin!!

Raluca&Karen(30 martie )http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele,m-am gandit sa va dau eu desteptarea ca si asa prea nu pot sa dorm la ora asta. Vreau sa stau putin sa mai citesc pe aici si apoi sa ma reintorc in patutul caldut. Noaptea asta am crezut ca e momentul sa nasc (ce bine ar fi fost) insa nu e sa fie inca, am avut niste dureri abdominale cu pauze si credeam ca sunt contractii dureroase :), iluzii... Intre timp eu ii cautam cel de-al 2-lea nume in somn, Oana, Ioana, Ana, ceva sa mearga cu Emma, nu mai zic ca daca e baiat am pus-o, adica nu am nici un nume ales in afara de de Dan, care mie imi place mult dar nu vreau sa se zica ca l-am numit dupa mine, deci poate un Bogdan, insa nu stiu nimic din ce ar vrea sotul, e un secretos si cred ca se asteapta ca dupa ce il vede pe bebe sa-i vina in minte un nume extraordinar de frumos si deosebit, minune care eu am slabe sperante ca se va intampla, insa mai stii ?Oana iti tinem pumnii, sa fi curajoasa si nu uita ca ne gandim toate la tine si ne rugam sa fie totul cat mai usor si mai bine cu voi!Hiroral, am vazut si eu pozele cu Karen in sfarsit, o mare frumusete de fata care m-a cucerit pe loc si m-am intrebat daca micuta mea o sa fie si ea asa de frumoasa! Voi inca sa nu va treziti sa mai dormiti sa va odihniti sa avem puteri la nastere si dupa ! Pupici la toate mamicile cu burtici si cu bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neata feteleor!

Astazi e prima mea zi de concediu si nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Astazi m-am trezit devreve si nu mai puteam dormi , desi de obicei sunt tare lenesha dimineatza.
Mai am si eu 2 saptamani si chiar cred`ca voi ultima mamaica pe lista. Cezariana mea e programata pe 25 aprilie, dar eu sper sa o pot face pe 22. Ramana sa mai vorbesc cu doc.
Weekendul asta am apucat sa mai citesc din mesaje si sa vad pozele. Sunteti toate niste dragutze iar bbei sunt super. Am emotii, al meu cum o arata oare?? Hmm, sper sa fiu frumusel ca altfel nu am curajul sa-l arata la nimeni .
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Oanamc, si eu vin mai tirziu cu urarile (deh, fusul asta orar, ce sa-i faci!), dar te pupacesc si ma alatur si eu grupului de fete cucuite cu burtici si bebici care va fi cu tine in sala (macar cu gindul!) Sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine si sa-ti tii fericita puiutza in brate! De-abia astept sa ne dai de veste!
Rrox, am vazut si eu pozele! Ce dragutze si fericite sinteti toate trei, fetele tale sint niste dulcele, iar Mariuca e asa de scumpa in pozele in care o tine in brate pe Ioana! Ma uitam la pozele tale si ma gindeam ca poate mai am timp sa fac si eu o fetitza, ca tare dragi imi sint!
Mamanati, tu pina cind mai muncesti, draga de tine, nu ti-e greu? Ca eu de-abia ma mai tirasc, de ce sint!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Neata, fetelor!

Oanamc, sa ai mult noroc!Iti tinem pumnii!!!

Andira, la tine s-a intamplat cumva minunea sau micuta ta adora inca sa stea in burtica la mami?

Hiroral, astazi la trezire m-am delectat cu pozele lui Karen!Este frumosa foc, si scumpa, si dulce!!!

Dana_j, cred ca persoana mai nehotarata ca mine nu exista...in privinta numelui... Eu nici acum nu stiu ce nume va purta micuta mea.Pe tati saracul l-am obosit la maximum...Ba Alexia, ba Antonia,ba Ana,ba Alisia, ba Ioana, ba Maria, ba Theodora, ba Timeea, ba Ilinca...Efectiv, nu stiu...Poate ma inspira fetisoara ei, nu stiu ce sa mai zic..In plus, explicati-mi si mie cand trebuie sa dam numele copilului.Imediat dupa nastere?Sau mai avem un ragaz?

Apoi...cum se procedeaza cu declararea copilului?Care sunt pasii?Ati mai spus cumva si eu nu am fost pe faza?!Copilul se declara in sectorul caruia ii apartine spitalul sau in sectorul in care locuiesti?Stie careva procedura?

Nicoleta si bebelusa +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Ocrainic, in weekendul asta am semnat si noi hirtiile pentru prelevarea de singe din cordonul ombilical. Am stat mult si ne-am gindit, daca s-o facem sau nu, dar pina la urma am ajuns la concluzia ca sanatatea puiului nostru este mai importanta decit orice. Da-i incolo de bani, macar sa-i dam degeaba, asa cum zici si tu, si copilul sa fie sanatos! La citi bani aruncam pe alte prostii...
Noi am ales CBR (Cord Blood Registry), iar adresa lor, pentru fetele care vor mai multe informatii este www.cordblood.com. Noua ne-au mai dat un discount deoarece sotzul meu este cadru medical, tu n-ai putut sa obtii de la cei cu care ai semnat? Pentru fetele din Romania care sint interesate, eu stiu ca sint companii care lucreaza si pe plan international, ce platesti in plus este transportul (cam 125$, gasisesm eu pe un site) care trebuie facut cu un curier special, singele trebuind sa ajunga in 48 de ore din momentul in care a fost recoltat. Recoltarea de singe cred ca se face si acolo ca si aici de asistentele care sint in sala in momentul in care nasti (acum nu stiu insa daca ele sint instruite ce si cum sa faca, dar banuiesc ca nu este o operatiune asa de complicata!- este o extragere ca la orice test banal de singe) Nu trebuie decit sa ai kit-ul cu tot ceea ce trebuie steril inauntru, trimis de companie, si care se desigileaza in momentul nasterii si, dupa efectuarea procedurii, se sigileaza la loc. Apoi suni curierul si daca ai platit, restul e treaba lor! Sotul meu gasise pe internet la un moment dat o companie in Europa care avea preturi mult mai mici decit cele din USA, dar pe noi nu ne avantaja deloc, pentru ca trebuia sa platim oricum transportul si nu ne dadeau nici discount, sotzul meu lucrind aici.
Eu zic insa sa nu va ingrijorati daca n-ati facut-o pentru ca nu este la indemina tuturor in Romania. Este o descoperire relativ noua si inca se fac cercetari. Doctorul meu m-a sfatuit s-o fac, asa ca l-am ascultat. Dar noua ne-a fost mult mai usor fiind aici si avind mai multe optiuni.
Sa dea Dumnezeu sa avem copilutzi sanatosi si sa nu avem nevoie de nimic, sa ne bucuram de ei si sa avem multe zile fericite impreuna!

Mergi la inceput