Mamici de martie - aprilie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gata, am reusit sa fac un album. Am pus cateva poze, in numele lor am scris si data la care au fost facute, n-am mai comentat altceva. Uite-l aici: Albumul meu !

Kathywsha ai dreptate, uitasem ca ai nascut tot la CF2. Acolo e o super neonatoloaga, se numeste Sicoe, din pacate eu am avut parte de ea doar in weekend, in rest am fost la Dr. Ancar. Tinere sunt toate. Tu la cine ai fost? Mi se pare totusi prea de tot sa nu vada fractura de clavicula, bebeii trebuiesc verificati minutios.

Oanamc maine suntem cu tine!! Nastere usoara si recuperare rapida! Iti tin pumnii sa mearga totul snur.

Mamacita ai dreptate, imi prinde bine o pauza. Mai ales ca Mariuca acum vrea sa-i faca totul mami ca si lui bebe. Adica mananca cu mami, mami ii face baie (cat timp a fost mami cu probleme la aplecat i-a facut tati, dar acum nu mai vrea), mami se duce cand se trezeste si tot asa.
Ce mai face tensiunea ta? Daca sta la 14/9 cred ca e relativ OK, nu? Parca asta era limita.

Felicitari Gabrianah!! Sa-ti traiasca voinicul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!! Eu nu i-am mai dat Fenobarbital Ioanei. S-a mai dezgalbenit, a vazut-o si pediatra ei si a zis ca-i in regula. Dar Ioana este si a fost destul de vioaie si suge binisor. Tine-l pe Gabriel la soare cat poti de mult si nu-l lasa sa adoarma pana nu suge, gadila-l, dezbraca-l, nu-l lasa in pace.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana iti doresc din suflet sa iasa totul bine!Cand ma gandesc ca asa ne va veni randul la toate.....Maine dimineata precis ma voi gandi la tine si la faptul ca dupa cateva ore iti vei vedea bb!Precis ca va fi microbista daca a asistat la mai multe meciuri!
Mamanati acum mi-am dat seama ca avem acelasi DNP:si eu fac maine 38sapt.Si tot maine ma duc la dr.sa vedem cand ma programeaza;eu sper in curand!
Rrox daca Mariuca nu-i acasa inseamna ca vei face o cina romantica cu sotul,nu?Chiar tu mai apuci sa si gatesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Rrox ti-am vazut pozele:ai doua minuni,una mai frumoasa decat alta!Esti intruchiparea maternitatii:nu degeaba esti asa de priceputa si ne dai solutii bune!Sa-ti traiasca fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Rrox3 ai niste minunatii de fetite. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele. Cand zici de Mariuca parca o descrii pe Laura mea. Deja am obosit sa-i fac toate poftele dar n-am ce face, n-o pot trimite la bunici ca-s prea departe.
Oanamc, si eu sunt cu tine maine. Mai am loc? .

Gabrianah, sa-ti traiasca flacaul!

Claudia si printesele Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Rrox, ti-am vazut minunile!!!Sa-ti traiasca!!!Sunt niste frumoase!!!Si Mariuca, la fel ca si dulceata mica( mie mi se pare marisoara )!!!

Gabrianah, felicitari pentru Gabriel Stefan!!!

Oanamc, suntem alaturi de tine
Sa ai mult noroc!

Mamanati, am luat un patut de lemn care se poate transforma in pat normal!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

OANAMC-si eu vin cu tine de departe!!!! Tin pumnii si o sa treaca totul cu bine si o sa ai o minunata de fetita!!!
Pupici si curaj mult,
cealalta Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Mamacita, cat ai tensiunea? Si eu am avut probl. cu ea.
Rrox3, a fost dr. Ancar, bebe a avut eritem, probleme la ochisori si cat timp am fost in spital (2 zile) nu i s a administrat nici un tratament.. Acum, m am gandit ca cea mai buna solutie este sa l infas ca pe vremea bunicii, sa i stea fixata manuta si umarul...o fii bine? Intre timp a scapat de eritem si probl. la ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Sa ti traiasca ingerasii Rrox3!
Stie cineva cum sa mi pun pe calculator o caseta de pe camera video?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Acum chiar am intrat pe ultimii milimetrii
va astept maine pe toate in sala de operatie

Vreau sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si de bebelina mea si vreau sa va spun ca aceste ultime luni pe care le-am petrecut zi de zi impreuna au fost extraordinar de pline de invataminte si sunt sigura ca cea mai mare parte a curajului de care dau dovada acum vi se datoreaza voua.

Noapte buna tuturor mamicilor si burticilor si sa ne auzim cu bine, aveti grija de voi si de puiuti si burticute.
Doamne ajuta!

si acum pentru ultima oara semnez asa:
Oana si Letitia Medeea (sapt 40-inca in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Vreau doar sa va mai spun ca :

ABIA ASTEPT SA-MI TIN BEBELUSA IN BRATE!!!SI SA O PUP DE MII DE ORI!!! Parca nu imi vine sa cred ca maine chiar va fi posibil!

Mergi la inceput