Mamici de martie - aprilie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Gabrianah, Felicitari pentru voinicul Gabriel-Stefan!!! Sa-ti creasca puiutul mare, sanatos si sa-ti aduca doar bucurii!

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Felicitari noilor mamici Hiroral, Kathywsha,FancyBaby, Carmissis, ClaudiaH,Giliutza, Gabrielaveres, Gabrianah, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi.
Hiroral incearca la dus,sub jetul de apa calda sa-ti storci sinii. De folos sunt compresele cu frunza de varza. Poti lua pt febra Tylenol sau ceva echivalent care sa contina paracetamol. Sinii trebuiesc musai goliti cu pompa.
Gabrianah noi am avut icter si valoarea bilirubinei abia vineri a scazut de 200u. Si de la icter micutul este somnoros. Trebuie sa il tii cit mai mult la soare si vrea, nu vrea trebuie sa pape. Noi am facut mai racoare in camera, puiul a fost numai in diapers si l-am ciufulit adica tras de nasuc, barbita, jucat cu piciorelele cumva facut sa se simta inconfortabil. La inceput o masa dura 1h si durata dintre mese 2h, somn nu am avut. Daca nu ai destul lapte poti suplimenta cu formula printr-un tubulet pe linga sin.
Intreba cineva de cezariana si ce se poate minca, eu nu am avut mincare de regim, am mincat aproape orice, dar am baut lichid 2-2.5l si mi-au completat cu fibre. Din pat te ridici a II-a zi, iar daca esti cu cel mic in camera te ridici la fiecare plins sau suspin. Dupa cel mult 1 saptamina uiti de cezariana.

mami de Aschiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Hiroral in spital si dupa ce am iesit am fost la o clinica de nutritie pentru alaptat. Sper sa te ajute link-ul. http://www.lalecheleaguecanada.ca/
http://www.lalecheleague.org/bfinfo.htmlDaca am timp intru mai tirziu sa mai pun ceva info.

mami de Aschiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor, vroiam sa va multumesc mult pe toate pentru griji, sfaturi si pentru ca sunteti pe acest forum. Chiar ma simt super bine printre voi, parca va cunosc de o viata si imi sunteti toate prietene.
Roxana, cum de ti-ai trimis marele ajutor in vacanta? Asteptam cu nerabdare pozicele cu papusele tale, si cu tine desigur.
Kathywsha, mii atit de mila de bebicul tau, sa dea Dumnezeu sa se faca bine cit mai curind.
Mamacita tu cum te mai simti? Sper ca bine.
Oanamc, tu de ce nu apari? Te odihnesti dupa cheful de ieri sau te pregatesti de marele eviniment de miine?
Danuta_t, tu poate te-ai epilat regulat pina acum de nu te-a durut. Eu m-am programat pe vinerea viitoare la epilat. Cosmeticiana mea a fost surprinsa ca nu m-a auzit de 4 luni. Si dupa ce m-am si ras de citeva ori, cred ca o sa fie ceva de genul. Sper sa nu nasc acolo.
Fetelor vreau sa va mai intreb odata daca a cumparat cineva patut de fier si daca e multumit de el? Clio, tu ce patut ai luat?
Claudia, ma uitam la pozele voastre recente: cu cita grija isi tinea in brate Laura surioara. Sa creasca sanatoase dulcelele tale.
Hiroral, dupa ce ti-a dat mamacita sfaturi si site-uri utile trebuie sa dai examenul alaptatului (practic) pe 10. Iti dorim succes si sanatate tie si bombonelei tale.

Eu abia astept ziua de mine (nu pentru ca merg la munca part time) ci pentru ca de miine vom avea 38 saptamini, si tot miine ma apuc de calcat hainutele bebelusei! Si totusi cam incet ma misc cu bagajul, inca nu l-am facut.
Azi am fost la o plimbarica de o ora si am si mincat o pizza si o inghetata.
Apropos daca tot a fost vorba de botez. Noi vrem sa botezam fetita la manastirea unde ne-am cununat cu sotul, in Eforie Nord. Asta va fi cind micuta va avea vre-o 2 luni si va veni si tati, adica pe la mijlocul lui iulie. Fetelor citi cumatri vreti sa aveti? Nu stiu ce sa fac cu nasa de cununie. De la nunta nu m-a mai sunat si nu cred ca ma va suna macar sa ma intrebe daca am nascut si cum suntem. Tot sotul sau eu le vom suna sa le dam noutatea. Si cum s-o mai pun nasa la copil?
Hai ca iar m-am intins, mai las loc si la altele.
Pupici la toate si sanatate.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

In sfarsit pot sa iau legatura cu voi!Am avut probleme cu internetul...
Totul e in regula, nu am nascut aseara la botez cu toate ca nu mai lipsea mult...si ne pregatim acum pentru ziua de maine.
La botez ne-am simtit minunat, am stat de la 19.00 la 01.30, de parca nu as fi fost gravida; eu nu am dansat, dar bebelina mea mai avea un pic si sarea pe ringul de dans.Am papat numai bunatati, am ascultat muzica buna si am discutat de bebelini...Vreau sa va spun ca am fost rasfatata serii, am fost in centrul atentiei si normal ca m-am simtit minunat, nu?
Cand am ajuns acasa(am avut impresia ca nasc in masina, de la restaurant pana acasa)am necesitat ingrijiri speciale: no spa si masaje la butuci si la spate.
Am adormit abia la 04.30 si m-am trezit la 11.00.
Am plecat apoi la cumparaturi, ca nu pot sa-mi las sotiorul fara mancarica in frigider si fiind vreme foarte frumoasa, am facut o plimbarica de cateva ore in parc, am mancat o inghetata imensa si GATA!
Am primit intre timp o gramada de telefoane, toata lumea e alaturi de mine,dar eu parca nu realizez inca ce urmeaza sa se intample de parca as fi in transa...
Acum am verificat inca o data bagajul de spital.
Asa mi-am petrecut eu ultima zi de graviduta!
Declar oficial ca am pus 18 kg in sarcina.Asta e, le dau eu jos, important e sa fie bebelina sanatoasa.
Merg acum sa ma odihnesc un pic.

Oana si bb Letitia Medeea(40 sapt-inca in burtica)

Mergi la inceput

Teodora, am auzit si eu ca la 8 zile se face bebelinului o mica slujba ca sa poti sa-l scoti afara chiar daca nu e botezat(botezul se face la 40 zile).

FELICITARI, GABRIANAH! LA MULTI ANI LUI GABRIEL-STEFAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Roxana,ma bucur ca te simti mai bine.Cred ca aveai nevoie de o mica vacanta a Mariucai,pentru ca ai tot fost supusa la tot felul de probe"de forta"si oricat de puternica ai fi,ai nevoie de relache sa-ti incarci bateriile.
Gabrianah,sa-ti traiasca dolofanul Gabriel Stefan,sa fie sanatos si vioi!Cand te mai adaptezi la noua viata,trimite-ne povestea nasterii si poze!
mamanati,ma simt bine,in ciuda tensiunii afurisite care nu vrea sa se miste de unde s-a intepenit,dar am revenit cu moralul la nivelul meu obisnuit,pentru ca ma sustine si bebe cel vioi.Ce frumos,sa faceti botezul la manastirea din Eforie Nord,poate ne si vedem.Cat despre nasi,stii ca a mai fost abordat subiectul,s-ar parea ca e o moda generalizata de comportament a nasilor de cununie in zilele noastre,iar exceptiile nu fac decat sa confirme regula.Alege pe cine ti s-a parut mai apropiat de tine si copil in toata aceasta perioada si...bafta!
Oana,ai retinut,da?Suntem umar la umar langa tine(o sa fie mare inghesuiala in sala de operatie,cu noi toate acolo)!

Mergi la inceput

Fetelor, deja nu mai am stare, cred ca incep emotiile . Am verificat totul deja de 3 ori, am stabilit toate detaliile, totul e gata.
L-am invatat pe sotul meu sa intre pe forum sa va anunte cum a decurs nasterea. Pana la urma s-a hotatat sa nu vada operatia si eu ma bucur intr-un fel si ii respect hotararea. Mi-a zis ca nu poate sa vada cum "ma taie" doctorul...
Acum ma duc sa vad meciul Steaua-Dinamo si revin eu mai incolo sa va pup pentru toata saptamana viitoare.
Cred ca fata mea va fi o mare microbista, toata sarcina m-am uitat la nenumarate meciuri de fotbal din toate campionatele si inainte nu le suportam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mai ce harnicute ati fost azi, inca n-am apucat sa citesc tot ce s-a postat azi dar promit ca termin maine tot, daca stau prea mult pe scaun mi se umfla rau de tot picioarele nu stiu ce sa ma mai fac cu ele, doar daca stau in pat ma simt bine,

oanamc suntem alaturi de tine maine sa fii curajoasa si sa te intorci repede cu bebelusa sa ne-o arati si noua, va doresc la amandoua multa sanatate

eu si grasanul meu suntem bine , stau toata ziua in pat cumintica si o asteptam pe tanti doctora, eu am pus pana acum 16 kg , pana pe 22 cand cred ca o sa fac cezariana sper sa nu mai pun prea multe, si eu imi calculasem ca ajung la vreo 18 sper sa raman asa , am observat ca in ultima vreme nu prea mai am pofta de mancare , in schimb as manca numai prostii gen pizza mc'donalds, etc,
va pup pe toate si fug in pat

mai fetelor m-am uitat pe listuta de aprilie si mai suntem vreo 11 fete si cred ca trecem la bebelusi de martie aprilie, bine sunt mai multe dar nu au scris si nu mai stim nimic de ele, asa ca in curand vom fi toate mamici, Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Oanamc,mult noroc pentru maine si sa dea Domnul ca toatul sa fie bine pt tine si pentru bebelina ta dulce!CURAJ!!!
Eu "te urmaresc" de mai mult timp din umbra si astept si eu sa vad cum va decurge pana la capat.Si eu am emotii pt tine.SUCCES,ITI TIN PUMNII!!!

Giana21s (mamica de iulie august 2005)

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput