Mamici de martie - aprilie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna din nou!

danuta nu fi stresata de sforait. Cina e de la faptul ca ai nasul infundat. Eu personal patesc la fel, dar in special cand stau pe spate, chiar daca sunt pe 10 perne.Ce e mai haios e ca uneori ma trezesc din cauza zgomotuli facut de mine cand sforai. Va dati seama?! . Ca sa nu mai spun ce misto face sotul de mine ...
Da lasa ca trece.

mamacita bine ca nu raman singura pe forum daca si tu pe 25 mergi la "nascut".

Da, sper ca fetele ne vor astepta, mai ales ca eu numa acuma realizez cat sunt de aproape de moment si cate nu stiu.
O sa va bombardez cu intrebari..

Clionici noi nu suntem hotarati ce nume sa-i punem lu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana,NU-MI VINE SA CRED!!!
Cum e posibil?Pai nu te-a vazut inainte de ziua programata?Ce,ne jucam alba-neagra?Pe mine m-a chemat vineri la control(adica pe 22)ca sa fie sigur ca pe 25 avem toate conditiile.Plus ca tu esti "full term"din cate stiu eu.Chiar ciudat,n-am mai auzit asa ceva!
Nu dispera,vorba ta,daca ai ascultat de el pana acum,fruntea sus ca mai e putin!
Adriana,mersi de link-uri!
Cristina,ca de obicei noi suntem complementare in privinta informatiei,astfel incat intotdeauna imi spui ceva nou si interesant:habar nu aveam de premii si bonificatii!Prind foarte bine,mai ales ca ne pensam destul coronarele la munca si,dealtfel,intotdeauna am fost premianta,de ce n-as fi si acum?
Ligia,vorba ta,mergem "la nascut"pe 25;sa nu patim ca Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mai Oana ce suprize ne faci tu..., asta e, asa a vrut Doamne Doamne si unde e mai bine decat la mami in burtica? de chestia asta chiar nu stiam , eu sunt programata pe 222 la cezariana si ce se intampla daca e colul inchis? ma timite si pe mine acasa? mamacita poate ne ajuti tu cu explicatii ca eu nu mai inteleg nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Oana, si eu am ramas interzisa cind am citit mesajul tau. Chiar cred ca trebuie sa fii dezamagita, draga de tine. Dar vorba Mamacitei, doctorul ala al tau chiar nu s-a gindit sa te cheme dinainte la control, ca sa nu mai treci prin emotii si dezamagiri? Ca doar nu esti un sac cu cartofi! Of, of! si eu care credeam ca astazi esti cu puiul tau in brate!
Hai nu dispera acum, relaxeaza-te, gindeste-te ca o sa fie bine pina la urma, eu sint in continuare alaturi de tine si uite si un de la mine! Te asteptam pe forum sa-ti treaca timpul de asteptare mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor,eu am fost joia trecuta la control, dar chiar cand sa ma controleze, a fost chemat de urgenta la maternitate ca ii nastea o pacienta si a ramas ca "ne vedem luni la spital", iar apoi rezidenta mi-a facut doar echo nu si control vaginal. Cred ca nici el nu se astepta sa nu imi fie colul pregatit caci am implinit 40 saptamani(mi-a zis ca termenul e intre 8 si 15 aprilie, mai precis in 13 pentru ca am avut ultima menstruatie in 03.07.2004), cu toate astea sarcina se poate prelungi chiar si cu 2 saptamani pentru ca mai am lichid si bebe nu a coborat deloc , asa ca, voi ramane si eu sa tin companie la gravidute inca ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Sunt total in ceatza.

Oana lamureste-ma si pe mine, ca am citit un pic din forum in spate dar nu m-am lamurit, tu mergeai ca sa-ti induca travaliu sau pt cezaraiana.
Intreb pt ca eu sunt programata pentru cezariana si nu a zis ca tre sa fiu in vre-un fel pregatita. Cica o putem face oricand dupa saptamana 38 , deci din saptamana 39. Si a ales sa o faca un pic mai repede de DPN ca nu sa fiu de Paste acasa. Pe bune, nu glumesc.

Cine stie mai multe sa ne spuna si noua necunoscatoarelor!

Mergi la inceput

Mamacita, de ce zici ca e tare ciudat? Acum chiar ma ingrijorez...se poate sa nu fie adevarate explicatiile pe care mi le-a dat? Dar de ce? Ce sens are? Oricum azi e de garda deci avea timp suficient pana maine dimineata sa ma opereze, eu chiar ma gandeam ca ii convine mai mult, dar el a zis ca nu pleaca din localitate si nu e nici o problema sa vina in toiul noptii sau in week-end, sau indiferent cand ma apuca pe mine numai sa fiu pregatita.

Voi va dati seama ca eu m-am epilat, mi-am facut manichiura, mi-am pus parul frumos, am facut totul ca sa vina bebe si sa ii placa de mami si acum... cine stie cum ma prinde data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc sa nu fii dezamagita! Stiu ca-i greu, dar asa e mai bine pentru bebe. Eu zic ca medicul tau a luat o decizie buna. Bebe trebuie sa vina pe lume atunci cand e pregatit sa o faca, chiar daca mai dureaza si doua saptamani. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare si curaj si o sa fie bine! multi pentru tine si bebe!

Intru putin mai tarziu pentru restul raspunsurilor, acum mi s-a trezit micuta si ii e foame

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Ligia13, cam acum o luna eu am discutat cu medicul despre nastere si i-am zis ca vreau cezariana.A incercat el sa ma convinga sa nasc natural, dar eu nu m-am lasat si pana la urma am stabilit ca in preajma termenului, cand e el de garda sa merg sa imi faca cezariana.El nu are foarte multe garzi si cel mai avantajos ar fi fost acum, in 11 aprilie (mai avea una in 28 martie dar era prea devreme si mai are una in 25 aprilie cand e prea tarziu).Acum, din cate am inteles eu, fiecare medic are stilul propriu;al meu preferand la cezariana(daca e programata), sa puna perfuzie pentru a induce un pic travaliu, sa fie bebe avertizat.De obicei nu prea programeaza nasterile, chiar daca sunt cu cezariana, le face cand vin pacientele cu contractiile de inceput.Ei, eu nici macar nu am inceput sa pierd din dop, bebe nu a coborat deloc, nici eu nu mai stiu ce sa cred...De fapt daca stau sa ma gandesc bine, eu am insistat cu programarea, ca ma simteam mai in siguranta dacat sa nu stiu cand se intampla, vine, nu vine, cu toate ca el m-a asigurat tot timpul ca va fi prezent.
Chiar sunt si eu in ceata si ma intreb: de ce tocmai mie? Prietenele mele care au nascut cu cezariana nu au avut astfel de probleme, s-au programat, le-a taiat si gata!De fapt, una a nascut cu alt medic(care probabil procedeaza diferit), alta nu mai avea lichid si bebe era in pericol, mai era si cu capul in sus, iar la alta, care a nascut cu doctorul meu, acesta pleca la o conferinta in strainatate si prietena mea nu voia sa nasca cu alt medic, era in sapt 39 si jumatate si exista posibilitatea sa o apuce cand doctorul era plecat.
Cam asta ar fi, acum nu stiu ce sa mai cred nici eu, daca voi gasiti o alta explicatie fata de cea pe care mi-a dat-o medicul, va rog luminati-ma si pe mine.
Dar sincer, vi se pare plauzibila? E normal sa se intample asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Buna mamicilor si burticilor!
Am revenit dupa o saptamana si am reusit sa citesc totul....
Felicitari mamicilor!Imi cer scuze ca nu le enumar , dar am pierdut deja sirul...
OANA imi pare rau ca nu ai nascut astazi, dar trebuie sa te gandesti ca este spre binele tau si mai ales al lui
Mamacita sper sa iti revii si sa iti scada tensiunea
Cristina multumim foarte mult pentru sfaturi, in timp ce citeam pe forum asteptam sa vina tanti sa vada ce este cu nasucul infundat al Radei, informatiile date de tine m-au ajutat mult.

Incercam sa punem pe net si un album de poze cu printesa noastra dar inca nu am avut timp.Sper sa revin repede...

Carmen si Rada.

Mergi la inceput