Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nefertari, spun asta pentru ca, mi s-a spus ca am bazinul foarte mic si ca daca bebe o sa fie grasut(probabil peste 3 kg) nu o sa fac fata unei nasteri normale dar asta ramane de vazut, normal. O sa ma pot hotari, desi e foarte dificuil, dupa ecografia care o am peste luna.
Si mi-ai dat o veste buna cu tatici lasati o zi intreaga in spital pentru ca eu tot la Municipal o sa nasc.
Andreea daca a avut curajul sa schimbe pe bebe mic e super bine,,,,,,,te-ai scos ce sa mai!!!
Fetele eu in ultimele 3 zile am luat 1 kg in greutate , oare e normal????..........am impresia ca ma umflu pe zi ce trece.

Criss si 30 saptamani+

Mergi la inceput

Rdunare, ar fi bine daca cu ce am citi eu in linkul dat de tine se poate scapa de epiziotomie desi nu cred. (asta era ideea nu? ca la engleza mea).....cel putin in Romania.

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by andreea.a

AAA!!! Ce veste buna! Urasc spitalele rau de tot! Si ma gandeam ca o sa fiu singura pe acolo, dar daca zici ca au taticii acces in spital toata ziua - SUPER!!! Nu-l mai las sa plece!
Apropos, dupa o nastere naturala cam cat trebuie sa stai in spital? Ca eu as vrea sa-mi iau talpasita rapid!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Eu am nascut miercuri seara la ora 8 iar vineri la 2 eram deja acasa....adica Malina avea mai putin de 48h de la nastere si ei deja imi dadusera drumul. In general stai cam 2-3 zile in cazul unei nasteri normale, doar daca sunt complicatii te tin mai mult.
Asta-i valabil la Municipal, ca-n alte spitale te tin si o saptamana.

Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

quote:

Eu am nascut miercuri seara la ora 8 iar vineri la 2 eram deja acasa....adica Malina avea mai putin de 48h de la nastere si ei deja imi dadusera drumul. In general stai cam 2-3 zile in cazul unei nasteri normale, doar daca sunt complicatii te tin mai mult.
Asta-i valabil la Municipal, ca-n alte spitale te tin si o saptamana.

Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Alta veste buna!!! Multumesc, Mickyyy! Sper sa nasc normal (fara complicatii, daca se poate ) si sa plec la fel de repede ca si tine!

Apropos de spital, mai am o intrebare? Voi cand va luati acea adeverinta necesara pt internare despre care era vorba zilele trecute?

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
Eu raportez cu mandrie ca am terminat de facut bagajul de spital !
Da' a iesit cam mare. Si ma intreb, daca merg la cezariana programata, ma lasa sa ma internez cu ditamai geantoiul sport ?
Sau astea raman la insotitori si eu o sa-mi iau doar camasa de noapte si papucii ?

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, ai avut o listutza pentru bagajul de spital? O pui si aici? Pleaaaseee!

In alta ordine de idei, m-a cam pocnit lenea pe ziua de azi. O fi de la vreme?
La prima ora a mai fost cum a mai fost. Ba chiar mi-am facut curaj si am inceput sa fac curat pe birou si in dulapul meu de aici de la servici. Am reusit doar cu dulapul deocamdata. Mamaaaa, cite prostii tineam prin dulap, am umplut un cos. Asta este ultima saptamana la servici, de saptamina viitoare sint in concediu. Pina vineri tre' sa scot la lumina biroul, ca nu se mai vedea de hartii, dosare, postit-uri lipite peste tot, 2 cani de cafea, 1 milion de pixuri, agenda, calendar, CD-uri, dischete, etc...
Maine atac sertarele de la birou, unde este o lume aparte, nici eu nu mai stiu ce am pe acolo

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

he, he Fran, si eu am avut aceeasi nedumerire. si mai ales la Polizu unde voi naste, te interneaza intr-un salon si dupa nastere te muta in altul!si atunci am decis ca bagajul pentru bebe sa ramina acasa.
si multe din lucrurile mele care imi vor trebui dupa nastere.
si dupa ce s-a produs evenimentul, cineva din familie mi-l va aduce. nu se stie cine, ca poate sotul imparte trabuce la baieti.(glumesc evident)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gata... am terminat si bagajul meu si de acum astept...
Binenteles ca vor mai fi lucruri de pus dar zau daca-mi aduc aminte. Si le-am notat...In spital la noi iti cer matracucele scutece si pampersi pentru copil imediat ce s-a nascut. Sincer nici nu as vrea sa le folosesc pe ale lor. Mi-am luat si lapte praf si glucoza pentru a nu sta la mana bestiilor sa se indure de bebelus.
Aici te tin in spital 3-4 zile , doar sa nu aiba locuri si sa scapi mai repede,altfel iti blestemi zilele...
Una peste alta abia astept sa ma vad acasa cu bebelusul, stand in balansoar, exact ca-n filme. Sotul meu se gandeste cu groaza ca s-a dus linistea lui, mai ales ca ultimii 4 ani au fost mai degajati avand fata mare.Anul asta facem 10 ani de la casatorie si ne propusesem o a doua luna de miere...Vise taica...vise...

Va invidiez pe cele care puteti merge la targ...Tare as fi vrut sa vin si eu...dar nu se poate .Este drumul lung si nu mai pot sta in picioare aproape deloc...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Deliuta 37 saptamani

Mergi la inceput

Bagaj de spital dejaaaaaaaaaaaaaaa.
Fetele ma speriati!!!
Stie cineva daca vineri a mai fost emisiunea cu nasteri de pe prima? Am pandit-o toata seara dar din cauza doliului pentru papa sau cam decalat emisiunile si nu a mai fost...eu asa zic.
Gabitzam eu mai am doua saptamani de servici.

Criss si 30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza,daca te intereseaza, eu in geanta mi-am pus:
- camasa pentru nastere
- pijama( nu pot dormi in camasa) cu nasturi in fata, halat, papuci, sosete
- chiloti de "babe", sutien pentru alaptat, tampoane ptr. san, pompa de muls( cine stie?), mameloane false( in caz ca bebe "musca"),prosoape, vata (multa.....), tampoane igienice, servetele ptr.igiena intima( depinde de spital), si lucruri personale gen pasta si perie dinti, etc...
- comprese sterile, fasa sterila, ergomet(iar depinde de spital), algocalmin pentru dureri
- multi bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- neaparat incarcatorul de la telefon si MOBILULLLLLLLLLLLLL!
- daca reusesc sa fac niste conexiuni si laptopul pentru a omori timpul( facultativ)
Pentru bebelus ( depinde de spital):
- 4-5 scutece din finet
- pampersi
- suzete, biberoane
- caciulite mici... mici
- paturica
- crema pentru eritem, sapun copii
Restul lucrurilor ce mai apar pe parcurs, un telefon si ...room service!

Mergi la inceput