Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata! ce vint si urit!!!!
si ieri spuneau ca vor fi 23 de grade!!!!
pina acum m-am uitat la magazin, buburuza, sa vad ce au.
da ce ati mai scris in w/e!!!, tare harnice ati mai fost.
eu fac liste peste liste ptr. vineri la expo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Uffff , ce vreme nesuferita ! Iar eu cu hainele stau asa de prost . Noroc ca era tati mai plinut in tinerete si imi mai imprumuta

Deja intru in saptamana 36 - deci peste 3 sapt. sunt pasibila de operatie ! Joi vorbesc cu doctorul si se pare ca stabilim marea intalnire ! Nu pot spune ca nu mi-e frica insa incerc sa ma gandesc cat mai putin la faptul in sine .

Cica am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital - mi-am cumparat ieri papuci

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
ce mai faceti? noi suntem bine. bb s-a agitat tot week-end-ul si nu am prea dormit. ieri cel putin a fost intr-o continua miscare de dimineata pana seara la ora 23.00. nici nu stiu cand a dormit. acum, fiind obosita dupa ziua de ieri - cand am crezut ca vrea sa iasa - doarmeeeee!!!! poate reusesc sa dorm si eu putin. in rest ne pregatim pentru baby expo. sper sa nu ma intorc acasa cu mana goala dupa cat am asteptat expo asta.

pupici
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata si de la noi burtici,
Si bebe al meu misca intr-o veselie ceea ce sincer pe mine ma bucura pentru ca ma gandesc ca e bine si creste. Mai nou si noaptea are program artistic
Haideti nu va intristati ca nu-i asa rea vremea de afara. E bine asa mai racoare..........vorbesc eu care sunt in calduri maxime
Nefertari ce putin mai ai........Doamne 3 saptamani!!!! Va fi dupa sau inainte de Paste! Si apoi stii ce ai de facut.....sa-mi povestesti despre cezariana care cred ca ma paste si pe mine din pacate.
Sa nu va epuizati prea tare saptamana asta ca vineri, sambata si duminica aveti de colindat pe la Baby Expo.

Criss si 30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata, burtici!

Intr-adevar, parca s-a suparat vremea pe noi.. Ma bucuram ca a venit caldura si ca a iesit soarele si uite acum... Sa speram ca macar trece repede "valul" asta.
Nu-mi vine sa cred ca va pregatiti de nastere. Va spun sincer ca m-am emotionat rau cand am citit ce ati scris.. Noi mai avem, abia suntem aproape in sapt. 29 (deh, ce sa fac, sunt ultima pe lista de mamici de mai-iunie ) si mi se pare ca mai e o gramaaadaaa.. Insa ma uit la voi si timpul parca a trecut asa repede. Doamne ajuta! Va tinem pumnii!
Ieri am primit vizita unor prieteni care au o fetita de aproape 5 luni si Andrei al meu a vrut sa faca "testul" schimbatului scutecului. Asa ca a schimbat-o el singur, singurel, si culmea! S-a descurcat foarte bine! M-am scos!

Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!!!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

Ca tot e vorba de pregatiri si multe din voi au ajuns deja la saptamana 34, ia cititi aici: http://www.babycenter.com/expert/pregnancy/childbirth/1955.html
Daca uneia din voi ii ajuta cat de putin, tot e un lucru bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

crissu - de ce spui tu ca te paste ???? Ce s-a intamplat ?

andreea.a - noi am aflat de curand ca la municipal tati primeste un bilet si are acces nelimitat pe timpul zilei - asa ca am timp sa-l invat de toate ! Dar a zis sa-l anunt sa vina dupa ce scapam de meconiu !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata fetele!

Astazi este una dintre zilele cele mai bune ca sa zic asa pentru ca m-am trezit fara dureri de spate si ma simt mai in forma. Sa fie de la plimbarile lungi pe care le facem? Probabil... Bebe este si el foarte jucaus si asta este foarte bine. Maine o sa mergem la eco sa vedem cat de mare si frumos a mai crescut bebe si deabia asteptam...
Pupici si o zi excelenta!

34 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

AAA!!! Ce veste buna! Urasc spitalele rau de tot! Si ma gandeam ca o sa fiu singura pe acolo, dar daca zici ca au taticii acces in spital toata ziua - SUPER!!! Nu-l mai las sa plece!
Apropos, dupa o nastere naturala cam cat trebuie sa stai in spital? Ca eu as vrea sa-mi iau talpasita rapid!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata Burtici,
hai ca se mai domoli vantu si parca e mai frumusel. Am inceput si noi sa mai iesim, ne simtim mai bine. Ieri a fost o zi superba, sper sa fie toata saptamana asa.
Lulukule unde esti, ce-i cu tine de nu apari?
la voi si sa aveti saptamana usoara

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput