Mamici de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
nefertari spune:
loreen draga - bag seama ca vrei sa te muti in spital !![]()
Am o curiozitate - daca accepta bb suzeta din primele zile sa ma anuntati si pe mine . As putea face pariu ca nu !!!!!!
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
loreen spune:
In Constanta este un singur spital si ala in renovare. Asa ca daca iti convine bine daca nu iti asiguri un minim de confort pe durata sejurului...
Iar cu pariul daca il puneam acum 9 ani, la prima nastere pierdeai. Fata mea cea mare a papat cu incredere la biberon, dar a tzocait si suzeta din prima noapte, fara sa-si faca probleme de ce un cauciuc este mai moale( alias sanul meu) iar altul mai tare....
beatriced spune:
Salutare la fete!
Voi deja va faceti bagajele pentru spital si eu inca nici nu m-am gandit la asta... Ce-i drept mai am timp dar cred ca ar trebui s-o iau pe urmele voastre ca atunci cine-o mai avea timp sa-l faca? Partea proasta ca nu prea stiu ce sa pun in bagaj pentru ca din cate am inteles pleci cu mai multe lucruri de la spital decat vii... Asa ca probabil o sa-mi intreb moasa ce ar fi util si nu-l au ei sa-l pun...
Fetelor cine are reteta de bors de pui sa-mi dea si mie ca imi veni o pofta, doamne!... O rugasem si pe gabitzam sa mi-o dea, dar cred ca a uitat!
...
Pupici
34 sapt
beatrice
Danelutza spune:
Mamaaaa, da' mult atzi mai scris. Ma sperii cind vad ca deja pregatitzi bagajelul pentru spital, si eu care abia de simbata ma apuc sa cumpar pentru camera bebitzei. E adevarat ca voi nastetzi acushica, nici macar nu incerc sa ma gindesc la spital si alte dureri... Desi sint la prima nastere, nu mi-e frica, asta pina acum, va spun peste citeva saptamini cum ma simt.
Bebelusha e vioaie, danseaza zi si noapte, are activitate de balerina.
Hai ca va pupicesc 

si va doresc o saptamina cit mai buna si calduroasa, ca aici e tare urit si frig.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Luluku spune:
Salutare fetelor, nu am putut intra pana acum si de abia reusesc sa scriu 2 randuri.......poate o sa reusesc sa si citesc ce ati scris ca tare harnicutza ati fost......eu sunt cu treaba pana peste gat.....
va pup ptr moment
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
Beatrice, vezi ca ti-am zis deja cum fac eu ciorba de pui cu bors
Vezi citeva pagini in urma la capitolul asta, cred ca la pagina 4.
Dar de unde gasesti tu bors in Danemarca??
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Ada_74 spune:
Salutare fetele
Si eu am terminat mare parte din bagajul de spital, mai am doar mici completari de facut.
Loreen, ce este si pentru ce trebuie ergometul? Si mai am o intrebare: ce crema ai cumparat pt. bb? Ca eu sunt total pe dinafara. Am auzit doar ca cele Johnson's nu ar fi prea bune.
In alta ordine de idei, am tras azi o repriza zdravana de plans. Am fost la dr. de familie si asistenta mi-a facut a doua doza de antitetanos. M-a intrebat cand ar trebui sa nasc, i-am spus 10 mai, iar ea mi-a zis ca daca se uita la burta mea nu crede ca ajung pana in mai. Si bineinteles, fraiera de mine, cand am ajuns acasa m-am pus pe bocit, ca eu vreau sa mai stea bb cuminte macar 2 saptamani. De parca ar fi dupa mine.....
Va pup
Lili si bb Sergiu 35+ sapt.
Cloreta spune:
Buna fetelor
azi am avut de umblat si treburi pe la birou. Am citit tot, tot, inclusiv retea de bors de la Gabitza:)
De luni incep si eu sa imi fac bagajelul pentru spital cu ce stiu eu desi doctorita mi-a spus ca imi da ea lista cu tot ce imi trebuie. Dragut nu?
Si ce mai am de cumparat pt bebe o sa vad ce gasesc pe la babyexpo si pe urma ma orientez eu.
Va pupacesc, o seara faina!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
amutza spune:
Buna burticilor! ![]()
Sunt foarte noua printre voi( la forum) dar nu si cu burtica. Am 30-31 de sapt.Vad ca toate stiti ce bebitzu o sa aveti. Eu si cu sotul meu nu suntem atat de curiosi ce sex va avea bebitzul nostru doar sa-l stim sanatos. Ma pot considera norocoasa ca nu am avut greturi de la inceput, a fost ok.Eu sunt de o luna acasa si am intrat si eu ca toate cele in concediul prenatal(pana acum am avut concediu medical pentru ca nu mai puteam lucra deoarece ma durea burtica jos si dupa un sfert de ora eram gata). Oricum plimbarica de zi cu zi o facem ca trebuie.Va sfatuiesc si pe voi sa nu uitati de plimbarica sa va fie tot voua mai bine.Va pup dulce!
beatriced spune:
Buna fetele!
Gabitzam multam de reteta de bors, nici n-o vazusem. O sa o fac si eu intr-una din zile. Borsul il am de la mama din Romania. Este bors magic. Ca aici nu se gaseste... 
34 sapt
beatrice