Mamici de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea.a spune:
Maria, ce norocoasa esti sa ai doi bebelusi! Abia astept sa ii vedem si noi dupa ce se nasc si o sa le faci poze! Si eu imi doream gemeni, dar acum ca sunt insarcinata mi se pare greu si cu unul singur, imi imaginez cum trebuie sa fie cu doi.. Felicitari!!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Florentina G spune:
Gabita - multumesc pentru aprecieri, esti o draguta!
Ce frumos vorbesti tu despre primavara, pomi infloriti, rasarit de soare....hai ca m-a apucat nostalgia, parca simt mirosul pomilor infloriti, de care imi este asa de dor... Ce bine ar fi sa pui niste poze!
Andreea, keep on dreaming! Cu putin timp in urma indrazneam timid sa ma gandesc si eu la cum ar fi sa stau aproape de ocean, sa vad locuri pe care le admiram doar prin poze. Intamplarea a facut sa obtin o bursa aici, la putin timp dupa mi-am cunoscut jumatatea si iata-ne sarbatorind un an de cand ne cunoastem prin aducerea pe lume a unui bebe(ne-am cunoscut in mai, cand este si ziua mea de nastere)!!!Niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul, important este sa indraznesti sa faci tot ce iti doresti!
Anky - ce metode naturiste ai gasit tu care sa inlocuiasca tratamentul cu antibiotic? Ma intereseaza si pe mine ca nu mai vreau sa iau pastile!
Zilele trecute am gasit o scrisoare de la cabinetul stomatologic unde am fost cand am avut maseaua infectata - imi explicau ei cat de important este sa imi tratez dintii si mi-au amintit ca trebuie sa merg sa o scot. Voi ce parere aveti, daca acum nu ma mai deranjeaza deloc - defapt nu m-a durut niciodata doar se umflase - sa merg sa o scot?!? Am inteles ca imi vor face anestezie si nu mai vreau sa-i fac rau lui bebe, deja am luat destule pastile!
Pupici tuturor!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
anky spune:
Florentina,eu am sinuzita si imi pun cataplasme cu foi de varza pe frunte in fiecare seara plus cite sase picaturi de zeama de varza in fiecare nara.Inainte de asta fac si inhalatii cu musetel in fiecre seara.Vreau sa spun ca face minuni.Nu ma mai doare capul decit foarte putin dar continui si saptamina aceasta.
Tu ce problema ai?
Anca 36sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
anky spune:
Florentina,daca te doare maseaua ar fi bine sa mergi la dentist dar acum nu e bine sa ti se faca anestezie.Pina una alta ca sa scapi de durere piseseaza o cuisoara si pune-o pe masea.
Succes
Anca 36sapt.
Florentina G spune:
Anky, eu am luat antibiotic pentru infectie urinara iar amoxicilina mi-au dat pentru masea. Din fericire maseaua nu m-a durut niciodata, doar se umflase in jurul gingiei- de asta am si indoieli in privinta urgentarii extractiei.
In ceea ce priveste sinuzita, multumesc pentru reteta, chiar o sa i-o aplic lui tati care se plange de niste dureri ingrozitoare de cap, avand antecedente de sinuzita inainte. Doar sa ma lamuresti in privinta cataplasmelor - sunt comprese propriu zis...sau cum?!
La capitolul asta sunt complet pe dinafara!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
anky spune:
Florentina,eu pun frunze de varza direct pe frunte,sa le bati un pic cu un sicitor fara sa rupi foile apoi la pui pe frunte si te legi cu un batic si dormi asa pina dimineata,iar in ceea ce priveste picaturile trebuie sa razi varza si storci zeama,6 picaturi intr-o nara,6 in cealalta.Eu ma simt super asa,nu mai imi trebuie nici un antibiotic.
Anca 36sapt.
Luana spune:
buna dimineata!
sper ca ati dormit bine si ca bebeii din burtici nu au ales jocuri prea energice in noaptea asta.
Cornelia,
iti multumesc; mi-a venit inima la loc; chiar astazi am vorbit si cu prietena mea (de la mare!), insarcinata - cu sarcina mai mica cu o luna; si ea imi spunea ca domnita ei sade asa de la 24 de saptamani, poate chiar de mai devreme. Sunt mai linistita acum.
Apropo de cerul patriei : aici sunt mai multe zile cu soare mai ales in zilele de iarna; lumina e generoasa si cerul pare mai larg. Asta ne da o stare buna, recunosc. Cu toate astea, mie tot mi-e dor de aerul in care am crescut si de cerul care se pierdea in mare in unele zile.
Sanatate tie si puilor tai!
Va doresc TOT CE E MAI BUN fetelor de mai-iunie 2005! Citesc cu drag despre voi si despre puii asteptati. Incerc sa recuperez - e o istorie lunga, in 45 de episoade. WOW! Doar ce am intrat in concediu si pot citi pe indelete odiseea.
Pe curand!
L.
beatriced spune:
Buna dimineata!
Sper ca a-ti dormit bine azi-noapte pentru ca eu nu am mai putut sa dorm incepand cu ora 6 datorita durerilor de spate. Si voi aveti asa ceva s-au sunt numai eu? 
Astazi am zis ca o sa mergem pe la mare daca-o fi frumos, ca ieri ne-a cam pacalit soarele. Am nevoie de plimbare cata mai multa ca poate asa oi reusi sa scap de dureri...
Gabitzam asteptam reteta de bors de pui, poate mi-o dai si mie ca mi-ai facut pofta...
Pupici si sa aveti o zi excelenta...
34 sapt
beatrice
gabitzam spune:
Beatrice, imi pare rau ca ti-am facu asa pofta...
Eu recunosc ca sint bucatareasa incepatoare, si salvarea mea vine intotdeauna de la mama. Asa ca de la ea am borsul. Si tot ea pune din vara la borcane zarzavat pentru ciorba( rosii, ardei, morcov, verdeatza). Asa ca eu nu am mare lucru de facut la ciorba asta, imi iese imediat. Pun puiul la fiert, dupa ce iau spuma pun o ceapa taiata marunt, dupe ce s-a inmuiat ceapa pun borcanul de zarzavat, dupa ce e aproape fiert pun borsul. Cind e gata, bat un ou si dreg ciorba cu el si pun si leusteanul. Si cind o servesc, cine vrea isi pune si o lingura de smintina. Daca nu-mi dadea mama zarvazvatul, oricum ar fi iesit, dar dura mai mult pina se fierbeau toate legumele.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
loreen spune:
Buna dimineata mamici...
Vad ca aveti pofta de mancare...Eu am cam 3 saptamani de cand nu-mi prea este foame.Iau vitamine de la inceputul sarcinii si tot nimic.Mai am o saptamana si azi de dimineata abia cu chiu cu vai am reusit sa manac putin din cauza medicamentelor...
Vroiam sa merg dupa niste prajituri( astea sunt singurele care ma mai inspira) dar este o vreme scarboasa in Constanta...cu ceata, frig, innorat. Aseara erau 6 grade...
Cornelia bine ai revenit...Vroiam sa te intreb daca ai cumva idee care mai sunt tarifele practicate prin spital. Ai idee cam ce culoare au , verde sau albastre? De scarbele alea de moase nu mai vorbesc , imi pot inchipui...
loreen si
37 saptamani