Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Hello, hello!
M-am gandit sa va scriu si eu cateva randuri ca tare bine dispusa mai sunt. Azi am facut o plimbarica prin Herastrau si mi-a prinst foarte bine. Pe la orele pranzului parcul este linistit. Vezi multi prunci cu mamicile sau bunicii. Am ajus la un loc special din parcul acela, un loc special pt mine si sotul meu (dar asta e alta poveste) si am vazut o tanara mamica cu un bebelus in brate. Mi-a zambit, s-a intors la prietena ei sa-i spuna ceva, iar cand am trecut pe langa banca lor mi-a spus tare:"Nastere usoara!"Mi-a picat tare bine.Acum ca am si eu burtica mai mare si se vede clar ca sunt insarcinata si nu doar grasuta, parca imi zambeste lumea pe strada.Nu, de fapt nu "parca", ci chiar imi zambesc. E placut. Apoi au trecut 2 mamici cu bebelusii in carucioare, mi-au zambit si una i-a spus celeilalte:"Se pregateste..." E placut. Imi aminteam de mine insami cand eram ceva mai tanara si zambeam oamenilor de pe strada pe care ii simteam ca au nevoie de un zambet. Au trecut vremurile acelea pt ca orasul asta,munca,competitia poate, m-au schimbat si pe mine si am uitat ca io-s ardeleanca din cele calme si linistite. Si uite ca traiesc din nou o perioada incarcata de sentimente, cu zambete...Cred ca am umblat cam mult azi pe jos. Am plecat din Aviatiei, am taiat herastraul si am ajun sin Dorobanti. Mi-am dat seama ca sunt obosita doar cand am ajuns la mama acasa si m-am asezat pe scaun ca sa ma ajute sa ma descalt.:)

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

sincer nu vreau sa intru in disputa cu nimeni pe nici un fel de tema, nu ne cunoastem si nu suntem in masura sa ne judecam, mai ales ca adevarati crestini ce ne aflam, nu?
eu am perceptia proprie despre aceste "institutii", mai ales ca nu cred ca sufletul omului poate fi institutionalizat, si nici mintea si nici sentimentele, dar totusi ne supunem unor conventii, care dupa parerea mea sunt facute sa controleze si sa manipuleze. aceasta perceptie se bazeaza pe niste experiente pe care nu mi le poate nega nimeni si nici contrazice. am vazut preot la inmormantare care nu a fost multumit de calitatea prosopului, sau de grosimea plicului, am auzit de preoti care aveau amante, sau care se duceau acasa si-si numarau saci de bani, preoti betivi etc
cred ca oricum este imposibila o comparatie intre vederile a doua persoane care traiesc in medii total diferite - austria si bucuresti. in bucuresti, da este o moda si voi sustine asta pana la Dzeu, aici si in provincie lumea se duce la biserica ca sa barfeasca, sau dupa aceea blesteama si fac tot felul de...scarnavii
asa ca ma prefer pe mine care nu sunt o inraita a bisericii, dar n-am zis nimanui nici da-te mai incolo, si cand a fost rost de ajutor n-am asteptat sa mi se ceara, dar fireste am si eu pacatele mele

de aceea eu prefer esenta si nu existenta, Iisus este in mine prin invataturile pe care le-a dat lumii, iar nu prin existenta biserici si a preotior, care mai mult ca sigur nu sunt alesii lui Dzeu, ci si-au ales o meserie ca oricare dintre noi, majoritatea din considerente financiare

si cu asta chiar am incheiat

sa ne bucuram de darul domnului, bebelusii pe care ii purtam in pantece, sa fie sanatosi si noi impreuna cu ei si cu cei dragi noua

pace?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, ce dor mi s-a facut de Herastrau! Si de Tineretului si, mai ales, de Cismigiu, unde am petrecut primele 11 luni ale Agatei! Salutati-le si din partea mea!

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, ce traseu faci in Herastrau?
Am fost si eu alaltaieri pe seara, de la Arcul de Triumf, zona Expoflora, pina in Piata Aviatorilor (Charles de Gaulle).
Asa multi bebici draguti am vazut, mi-era drag sa ma uit la carucioare. Majoritatea erau fetite Sa aiba baiatul meu ce fete sa curteze
De-abia astept sa fie totul mai verde, flori mai multe.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

salutare burtici

mi-e tare dor de voi si din pacate n-am reusit sa citesc nimic din ce ati mai scris.

am intrat de la niste prieteni si e cam tarziu deci vorbim alta data.
noi suntem bine, bebitza creste, e tare vesela, iar marti mergem la eco.

numai bine la burtici si bebici

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Mariamunteanu – imi pare rau ca nu am apucat sa-ti raspund mai devreme, dar am fost plecata. Inainte sa ne cununam am fost la doua biserici ortodoxe de unde ni s-a dat acelasi raspuns – ca nu fac “nunti mixte”. Acum nu stiu daca erau ei in urma cu “evenimentele” sau pur si simplu nu au vrut. Ideea e ca mi s-a parut mult mai “serioasa” pregatirea la catolici – ma refer la intalnirile cu parintele care ne-a cununat, in care am discutat despre casatorie, ne-a explicat si a subliniat cat de important e pasul acesta, ca sa fim constienti si siguri de ceea ce facem. Si da – stiu ca la ei nu te poti casatori decat o singura data si sunt de acord cu asta. Nu neg ca exista si preoti ortodocsi cel putin la fel de draguti si de buni. Pana la urma cred ca depinde de fiecare preot in parte iar in ceea ce ne priveste pe noi, “outsiderii”, de noroc. Scuze, intentia mea nu a fost sa isc o discutie pe tema asta.
Crissu – data trecuta dr. Radoi mi-a “povestit” ca doctorii nu au ce sa faca daca e sa se intample ceva, Doamne fereste. Ti-am povestit eu.. Eh, azi am facut ecografie, suntem bine, frumosi si “incadrati in grafice”. Are 1104 g! Deci am facut si noi un kg in sfarsit! Am mai pus o serie de poze in albumul "burtica" (http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/album?.dir=c0dc) pe care le-a facut tati cand eram la eco si o poza de la eco cu fata lui bb. Daca vreti sa ne vedeti.. La Iosup mi-a zis sa ma programez in saptamana 32, asa ca am si facut programarea pe 4 mai!

Va pup pentru seara asta!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Hop si eu!
Ieri am mers la doctor, analizele au iesit bine, am scapat de infectia urinara (referitor la cate zile se iau antibiotice pt. tratarea ei - mie mi-au spus sa iau 10 zile, dupa sase zile am repetat analiza, infectia disparuse insa mi-au spus sa nu intrerup tratamentul pentru ca microbul este puternic si poate aparea din nou).
Bebelusul s-a intors cu capul jos, singura problema este ca in ultima luna nu am mai luat deloc in greutate. Sunt in sapt 34(de astazi) si pana acum am luat opt kg. Mi-au spus ca de acum trebuie sa iau cel putin cate un kg pe saptamana - nu stiu cum o sa ajung la performanta asta. Mi s-a parut foarte ciudat pentru ca eu aveam impresia ca ma umflu ca un balonas pe zi ce trece , iar inainte de a ramane insarcinata mereu aveam o tendinta spre ingrasare, ceea ce ma facea sa ma inchipui ca fiind cat o balena pana atunci cand va veni momentul! Insa m-am cantarit din nou pe un cantar electronic si m-am convins... trebuie sa intru la dieta..mai multe calorii!!!
Va pupic pe toate!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hop si eu dis-de-dimineatza! Mi-a fugit somnul, sint treaza de pe la 6 jumate'. Nu prea pot sa dorm cind e lumina fara. Iar bebe, desi e un cuminte toata noaptea, cind dau semne ca m-am trezit incepe si el sa se foiasca. Tati doarme dus, de-abia astept sa se trezeasa si sa plecam la plimbare. Nu stiu unde mergem, dar cit inca ma mai pot misca si mai pot suport mersul cu masina pe distante relativ lungi vreau sa iesim din casa. Se anunta asa o zi frumoasa, am vazut si un rasarit de soare "de dupe blocuri" Ati vazut ca au inflorit multi pomi? Vreau sa iau aparatul si sa fac poze, daca reusesc ceva frumos va arat si voua diseara.

Florentina, m-am uitat pe albumul tau. Ce mamica dragutza esti! Ah, si am vazut pozele facute de tine zilele trecute la malul marii (oceanului). Vaaai, ce dor imi este de mare. Si nu cred ca anul asta am parte de ea. Sint multi ani de cind ma duc absolut in fiecare vara la Constanta, o sa-mi fie dor de mareeee

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Florentina, ce frumos trebuie sa fie langa ocean! You are living my dream, ca sa zic asa!!! Mai sper si eu, dar cu cat trece timpul, cu atat mi se pare mai putin probabil.. Eh, cine stie?
Am intrat sa va salut si eu.
Noi nu plecam nicaieri azi.. Andrei are treaba asa ca pentru mine e zi de . Trebuie sa dezghet si frigiderul, chestii din astea.. Vorba lui Gabitzam, "cat inca mai pot".
Gabitzam, ne arati si noua pozele de la "plimbare"? A! Si sa nu uit sa va urez distractie placuta!

Va pupam pe burtici!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Revin dupa o pauza destul de mare. Am din nou net, dat merge tot f. prost, cred ca dupa cum bate vantul .

Noi suntem bine, in general. Pot spune ca sunt destul de optimista. E f. ciudat, pentru totusi ca m-a apucat si pe mine panica (cum o sa fie nasterea, cum o sa ma descurc cu bb, cum fac fata solicitarilor Mariei), am parte de toate "neplacerile" sarcinii (varice, vergeturi, hemoroizi, edeme), m-am facut f.f. mare si il simt pe bb la iesire, ca abia ma ridic de jos (simt o presiune si niste junghiuri de imi e frica sa nu il scap ). Ce vreau sa zic, e ca toate neplacerile si fricile, imi dau o senzatie de emotie pozitiva, ca inaintea unui examen pt. care m-am pregatit f. bine.

Am cumparat aproape tot pt. bb, saptamana viitoare imi pregatesc si bagajul, ca sa nu ma ia prin surpridere. Luni merg la medic si in functie de de imi spune ma pregatesc pt. o nastere inainte sau dupa Pasti. Ultimul dpn ecografic era 5 mai.

Din cate vad nu a nascut inca nimieni din grupul nostru, dar cateva mamici se pregatesc . Ma bucur ca sunteti bine toate. M-am gandit la cele de la inceputul listei si la Maria Munteanu, care se pare ca are baietei mari!

Va pup
Cornelia (35 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput