Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Nu pleca, crissu.......mai zicetzi si voi ceva...deja va ganditzi la week-end? ce s-a intamplat cu noi? parca nu mai avem chef de nimic.

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na hop si eu in forumul vostru, ca in al nostru toata lumea doarme .
Mai intru din cand in cand la voi ca si eu voi avea 9 luni in 27.06.2005 desi due date este 4 iulie si de accea sunt in forumul urmator.

Luluku ce frumoasa esti in pozele de la nunta, rochia este minunata.Aprox asa a fost si a mea .

Ma bucur tare mult pentru voi ca va veti vedea bebeii in curand.Si eu abia astept sa imi vad baietelul.

Adriana si Aidan 27sapt+5zile - AMR 83zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Adriana, bine ai venit si pe la noi, sa-ti fie baiatu' sanatos, mancacios si zgubilitic.....si la termen!
Mersi de compliment...
Bine ca ai scris si tu ceva ca batea vantu pe aici....

Pozele mele

Mergi la inceput

de abia acuma imi dau si eu seama ce falca umflata avea saracu meu sotz, care cu 2 zile inainte de civila se operase la o masea care facuse un ditai abcesu....foarte urat...si cat a mai suferit

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luluku, mai sint si eu pe aici Sint deja acasa, deja weekendul a inceput pentru mine.
Ar trebui sa ma apuc de gatit si tot am aminat momentul, recunosc ca mi-e cam lene , e mai bine cu burtika in sus.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

weeeeeeeee, este si gabitza...inseamna ca mai am companie ptr o ora..
pai... ce vrei sa faci bun de papa?

Pozele mele

Mergi la inceput

Aaaa, eu iti zic, dar sa nu te apuce poftele
Fac o ciorba de pui, acrita cu bors. Si o salata de vinete cu maioneza.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Raluluku, am vazut ca ai pozele pe yahoo, folosesti si Yahoo Messenger? Daca da, vezi ca eu am aici in profile ID-ul, poti sa ma pui pe lista si putem vorbi si de acolo.

Apropo de YM, parca ieri sau alaltaieri m-a adaugat pe lista cineva cu ID-ul alina... urmat de mai multe cifre, este vreuna din voi? Ca nu mi-a dat nici un mesaj, si nici eu n-am "claxonat-o" sa vad cine e.

Mergi la inceput

ciobica...yummmmmmmmmmm...este preferata mea....
adica as manca ciorba non- stop, cel mai tare si mai tare imi place cea de rosii ( dar cica e supa, dar eu stiu ca se poate acrii o ciorba cu bulion) nu conteaza...iatr salata cu vinete..pai ce pot sa iti zic sotul meu nu te-ar refuza, ar manca-o pe toata

Pozele mele

Mergi la inceput

Gabitza, nu am voie sa folosesc YM, ca nu ne permite politica firmei, nu ca sa stau pe forum ar fi permis...dar macar nu instalez programe de acest gen...cand o sa stau acasa....o sa bag si messenger..ca sa vorbim mai usor

Pozele mele

Mergi la inceput