Mamici de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Mercedes, multumesc frumos, si tie la fel.

Gabitza, ma inveti si pe mine cum sa fac sa apara orasul acolo, in stanga, la profil?

Lili si bb Sergiu 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, in meniul albastru din partea stinga a paginii asteia ai sa vezi "Profil personal". Probabil o sa trebuiasca sa mai dai userul si parola inca o data. Si acolo completezi si orasul si ce mai vrei tu si nu e completat deja.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata burtici!
Ce vant furios bate afara!!!! Si voiam asa de tare sa marg la plimbare.... Dar tati zice ca nu ar fi indicat dupa gripa avuta sa ma plimb prin vant sa mai iau vreun virusel.
Oricum, in week-end am fost la plimbare (luunga)tocmai la Braila la mama-soacra si a fost foarte frumos. Am zis ca acum cat se mai poate, ca apoi o sa stau in Bucuresti destul.
Burticute dragi, voi cum stati cu somnicul? Pe mine m-a terminat. Noaptea dorm de pe la 10 la 1-2 si apoi stau cu ochii in Tv pana spre dimineata (5-6). Am incercat laptic cald seara, plimbarica, degeaba. In plus, se pare ca bebelinului ii place miscarea si azi-noapte s-a miscat aproape toata noaptea.
E posibil sa se intoarca acum ? Toata sarcina a stat cu capul in jos, dar de ieri dupa-amiaza, cu mici pauze, a avut niste miscari foarte ample, de parca voia sa-mi mute burta. L-am simtit altfel decat pana acum (cand aveam parte doar de pumnisori si sutulete, puternice, dar nu ca acum).
De bagajul de spital nu-am apucat inca. Am doar o listuta de pe aici si o sa urmaresc ce-mi trebuie, dar ... o sa ma invrednicesc sa incep sa le strang si eu.
Pupici

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Ei, asa mai merge. Mersi Gabitza, eu incercam acel 'show profile' de deasupra mesajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata!

Ce faceti, burtici? Noi ne-am trezit si eu cel putin sunt foarte trista pentru ca e asa urat afara. Sper sa treaca!
Si bebeul meu am observat ca are program nocturn, dar slava Domnnului, inca reusesc sa dorm noaptea fara probleme. Cred ca sunt cam nesi.. Bine, ma trezesc pentru "excursii" !
Ieri am fost "viteaza" si m-am dus la scoala, la cursul de germana (pentru foarte incepatori:)) si am ajuns acasa obositaaaa. Nu-mi venea sa cred ca am obosit asa rau. Dar macar am facut si noi ceva constructiv pe ziua de ieri, nu? :)
Azi ne ducem la teatru. Cu toate ca lui bb nu cred ca ii place foarte tare. De cate ori am fost la spectacole, se misca mai tot timpul. Acum nu stiu daca asta inseamna ca ii place au ba.
Hai ca aberez. Mi-era dor de voi si vroiam sa ma bag si eu inseama! Va puuuup!!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neata' tuturor...

Spre rusinea mea m-am trezit acum juma de ora. Adorm foarte greu si ma trezesc tare repede, iar dimineata ai mei cand pleaca au grija sa anunte tot blocul. Fiica-mea are un stil aparte de a se imbraca ptr. scoala, mitele miauna in disperare, iar dragul de sotul meu pur si simplu nu realizeaza ca este o gravida in casa care nu are pretentii decat la putin SSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMNNNNNN!

ADA eu am luat pentru bebelus creme si sampoane din gama Klorene. Are in compozitie galbenele, si de altfel este si buna, mai ales ca o folosesc cu spor la fata cea mare.Se gaseste in farmacii. Pentru eritem am luat o crema de la ei, apoi neopreol si Bpanthen. La prima fata am avut probleme mari, mi-a dat dr. violet de gentiana si saprosan, iar copilul meu urla mai tare. Am avut noroc atunci cu sotia medicului de familie care mi-a recomandat o crema preparata in farmacie. Daca voi avea probleme si acum tot la ea apelez....

Cornelia este o farmacie pe Tomis, in diagonala cu magazinul Chicco...imi scapa numele. Eu trec azi pe acolo si vad ce si cum...

Daca nu puteti dormi noaptea incercati de la laboratoarele Boiron SEDATIF C- este homeopat si luat seara 2 pastilute are efect bun...

Mergi la inceput

Revin ( am uitat prima oara...astenia de gravida) si le urez noilor mamicute bun venit si sarcini extrem de usoare...
Vroiam sa va intreb ce sistem se mai aplica in prezent la copii dupa intoarcerea acasa de la spital. Ma refer la medicii pediatrii. Pe vremea mea, maica, in 96 m-am trezit cu dr. si asistenta de la dipensarul de domiciliu peste mine, la control. Mare onoare marea, dr. fiind sotia primarului. O nenorocita printre altele. Oricum pe copilasul meu l-am scos din sistemul civil si l-am trecut la medicii militari ai mei.Dar e o singura buba, astia nu aucampanie de vaccinare bebelusi....

Cum se procedeaza...imi caut eu pediatru sau tot asa ma astept la niste vizite inopinate?

Mergi la inceput

Loreen, eu am intrebat-o pe dr. de familie cum procedez. Mi-a zis ca ea nu primeste nou-nascuti, dar mi-a recomandat un alt medic de familie care are specializarea pediatrie, unde sa ma duc sa-l inscriu pe bb.
Unde anume este magazin Chicco pe Tomis?

Mergi la inceput

Cum vii dinspre Capitol spre Posta Mare, nu primul colt , al doilea, vis-a-vis de Arexim. Are firma mare si se vede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

NewMami, in sfarsit ai reaparut ! Ce frumos v-ati aranjat, presupun ca pozele sunt din noua casa. Foarte frumos si spatiile sunt generoase (tara mare, spatii mari) ! Ai facut efort dar a meritat.
E bine ca ai apucat sa mai gusti dintr-o vacanta, noi trebuia sa mergem in ianuarie la ski (sotul, ca eu m-as fi odihnit), dar ma apucasera niste contractii si dr. mi-a interzis sa mai parasesc Viena.
Nu mi-a parut rau, bine ca a trecut totul si am ajuns in sapt.35.

Te pup,
Maria

Mergi la inceput