Mamici de iulie-august 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
nem spune:
Fetele, multumesc frumos de urari...deja ma simt super cu voi.
Moicutz, acum m-am uitat pe listuta...amandoua avem DPN pe 15 iulie... si e tot baietel...E bine sa stii ca mai este cineva in aceeasi situatie...Pupici la toate burticile
deny_82 spune:
Buna burticutze...Nu stiu ce mi se intampla ,de cateva zile incoa'.....nu mai am pofta de mancare...Cu toate vitaminele pe care le iau eu nu mananac decat de 2 ori pe zi.Daca ar fi dupa mine nici pe alea nu le-as manca dar gandul ca bb sta nemancat ma sperie .....Sa fie oare ceva?!
bAly spune:
Buna dimineata (cel putin la noi )!
In primul rind multumesc pentru urari si felicitari.
In al 2 lea, Akron e in Ohio la vreo 40 mile sud de Cleveland si vom mai fi pe aici cel putin pina la jumatatea lui mai. Dupa nu se stie exact, dar s-ar putea sa ne mutam in Neenah, Wisconsin pebtru ca al meu sotior a primit o oferta de lucru pe acolo. Inca nu stim singur daca ne mutam sau nu, mai asteptam pina pe 22 aprilie sa vedem daca nu mai apare vreo oferta pe aici mai aproape.
In rest noi suntem bine si asteptam sa treaca timpul sa facem cunostinta cu noua 'fifitza' ( de la andreea citire) a casei.
.... la toata gasca de mamicute de iulie-august.
Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele
Albinutzza spune:
Buna fetele...ce faceti?! Stiu ca e duminica si poate stati cu burticutzele in sus...la odihna...dar am trecut sa va
Noi suntem bine, ne tinem de plimbari...azi am fost la obor, simi-am cumparat multe flori de primavara...si bebelika topaia si el in burtica...spre fericirea noastra ...In rest e ok...miercuri facem iar control...sa vedem ce zice...dar cred ca totul e bine
Vad ca fetele de peste ocean sunt mai active ca noi cele de aici
Albinutzza 25+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burticutzele!
Ma bucur sa vad ca in general sunteti bine si voioase.
Noi am tras o raceala crunta de nu ne-a mai ars de nimicutza. In plus a trebuit sa mergem si la serviciu unde avem treaba MULTA,MULTA. Dar am scapat cu bine de ceaiuri cu miere si lamaie, nasuri curgatoare si alte dureri de cap. Acum ne bucuram de inceputul de primavara.
Mergem miercuri iar la control si-l atacam pe dom' doptor ls subiectul IR-uri.
Intrebare: s-a mai intamplat cuiva sa nu aiba pofta de mancare? Eu nu prea as mai manca nimic. Chiar daca mi se face foame tot nu ma atrage nimic. Si asta nu numai de cand cu raceala. Mananc de multe ori fiindca stiu ca TREBUIE. Si de felul meu sunt pofticioasa. Dar de vreo 3 saptamani ...Ba, dupa cantarul meu am cam slabit vreun kg., ceea ce nu e prea ok.
In fine, per total ne simtim bine! Avem energie si tropaim prin burtici mult si tare :-)
Va pupam !
danaB + Pooh 24 sapt. (fara o zi)
mamini spune:
salut, burtici!
m-am intors din Ro si ca atare sunt f trista... acasa am mincat non-stop si am fost rasfatata la maxim.
dr Iosup zice ca bebe a meu e o printesa si o iubeste mama ei...
in rest...mi-e foame tot timpul si as balota numai dulciuri, ceea ce nu prea bag in mod normal...dar asta e... +7 kg!!!!!!!!!!!
M si printesa mea 21s+3
Katink spune:
Felicitari pentru fetite si sarcini usoare in continuare!
Mamini,
te-am trecut cu carucior roz, felicitari!
Anis,
ma bucur ca ai fost in plimbare si nu ai avut alte probleme.
Noi suntem bine, mandra mea e activa foc, ieri am fost la o petrecere unde ne-am mai intalnit cu o burtica de fetita - dar cu 11 saptamani mai mare ca noi...
Cu pofta de mancare nu avem probleme, am avut mai la inceput cand faceam mofturi la mancare, acuma mancam orice, mai des si cate putin ca asa ne-a spus dr. ca e mai indicat.
O duminica placut in continuare si pe maine,
Katink cu dulcineea mea 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos
nem spune:
Ce fac fetele?Eu de cateva seri il visez pe bb non-stop...Parca nu mai am rabdare...off...si cat mai este.Are cineva de gand sa mearga la Baby Expo in acest weekend?Ma gandesc ca poate sunt oferte tentante...A cumparat cineva carucior, patut sau altceva?
Emma si bb Andru, 27 saptamani
nem spune:
Ce fac fetele?Eu de cateva seri il visez pe bb non-stop...Parca nu mai am rabdare...off...si cat mai este.Are cineva de gand sa mearga la Baby Expo in acest weekend?Ma gandesc ca poate sunt oferte tentante...A cumparat cineva carucior, patut sau altceva?
Emma si bb Andru, 27 saptamani
anis spune:
Fetele...v-ati gandit la locuri pentru intalnirea de saptamana asta????? Hai sa auzim propuneri!!
AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."