Mamici de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele mele dragi,mii de pupici la toate........

Am fost plecata cateva zile...din cauza asta nu am m-ai intrat...plus ca nu imi mergea PC.
Vin cu cateva vesti bune...dupa 3 injectii facute,ieri am fost la eco si arterele mele uterine sunt f ok...cu valori in jur de 0,40 (de la 0,60 ,plus notch ala)...bebelina e ok..creste are in jur 560 de g.
Mai am de tras cu antibioticul si sper ca va fi totul ok dupa aia.

Va pupic tare dulce si intru sa povestim de intalnirea noastra de saptamana viitoare.Fetele din Bucuresti ganditi-va la locuri cu scaune ,canapele moi si comode..neaparat!!!

Acum fug la circ cu prichindeii unor prietenii si bineinteles cu bebelina

Pupici pe burtici

AniS si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Anis: bine ca ai dat un semn de viata ca deja ne facusem o gramada de griji...Distractie placuta la circ!
Adriana: scuze ca aseara dupa ce am postat mesaju' iar s-a stricat calculatoru'...
Albinutzzo, asa-i in WE toate fetele la plimbarica, cu sotiorii si luni cand intri la pranz s-a mai umplut un capitol... vin luni dimineata cu forte proaspete.
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Salutare burtici!

Vad ca toata lumea se odihneste in weekend! Bravo.

Eu iarasi am racit si ma sacaie nasul groaznic. Deja m-am saturat de miere si lamaie si ceai si tot. Cred ca am preluat microbii Evei. Sper sa fie ultima raceala pana la vara.

La noi nu e vreme de plimbari acum. Bate un vant cam puternic, numai bun pentru o raceala de primavara selecta ca a mea.

Sper ca voi sa aveti parte de vreme insorita si plimbari placute!

Pupici,

Gabi si Lucas 23 sapt. incheiate azi.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burtici dragutze,

Am intrat si eu cu chiu cu vai cu calculatorul meu de doi lei… vad ca mai toate va plangeti ca aveti oaresh’ce probleme cu PC-ul, nu cumva sa fie vreun virusel luat de la DC??? Eu l-am scanat de virusi si pare a nu fi bolnav, dar tot nu pricep ce-I cu blocarile astea… ma rog…

Anis , treci la coltul de rusine!!! Data viitoare cand pleci te rog frumos sa faci cerere scrisa!!! Astepti aprobarea DC-ului si dupa aceea poti pleca… Mai ! Ne-ai bagat in sperieti, zau asa !!! Acu’ ca ne-ai zis ca esti bine, te pupic si pe tine si pe bebelina, sa fiti fete cuminti si sa va faceti mari!!Ma bucur ca stai bine cu IR-urile, cel putin la tine merge de la f.bine in sus!!! Tot inainte!!!

De mine n-am ce sa va zic, imi vine sa ma arunc pe geam din doua motive: laptopul si vremea… Este o vreme la Constanta de zici ca vine iarna, nu primavara!!!! Este frig, bate vantul , este tare urat cu alte cuvinte! Am auzit ca in tara sunt niste temperaturi de invidiat, aseara vedeam un reportaj din Buc, o tipa era in maneca scurta… am murit de invidie…

Va pup burtici, un we frumos si sa veniti numai cu vesti bune , asa ca Anis !!!

Irina si bebe 22 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Saluti,

Hop si eu dupa ceva timp. Adriana, scuze, ieri n-am apucat sa scriu. In plus de munca am avut o tristetze...n-am idee exact de ce. Parca toate se adunasera in capul meu si parca nu exista iesire la nimic. Imi curgeau lacrimile si jeleam nu stiu ce. Cand am venit de la servici am adormit si mi-a trecut cand m-am sculat. Hmmm.. tare ciudat.

Azi e soare si frumos aici si cred ca o sa iesim la plimbarica. BB e activ si sper ca bine in burtic. Dupa unele carti am intrat si noi in trimestrul a 3lea, adica in luna a 7a. Poate reusesc sa va pun ceva poze azi. Va pup si weekend placut.
, 27s

Mergi la inceput

Alina, sa-ti traiasca fetita si sa fiti bine cu totii.
Unde esti in SUA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Buna fetele...M-am hotarat sa ma alatur si eu voua...V-am tot urmarit si m-am hotarat sa intru in hora...Pupici la toate burticutzele

Emma si bb Andru, 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,
vad ca tot liniste este pe DC, acum ca a venit caldura.

Emma bine ai venit printre noi si felicitari pentru bebel.Sper sa auzim numai vesti bune de la tine.

Moni,
La profilul Alinei spune ca sta in Akron si sotul meu mi-a spus ca este in Alaska.De asta am intrebat-o ieri .

Noi facem bine, am mai fost si noi pe la cumparaturi, mi-am mai luat niste fuste dragute, moderne de primavara-vara.Si aici este foarte cald, dar Texas este cald si iarna.Asta iarna de Craciun am avut 20 de grade apoi un ger de a nins chiar in Ajun(dupa 15 ani).Oricum acum este foarte frumos afara asa ca ne trebuie o garderoba pe masura.
In rest a inceput sa ma doara spatele cand fac efort, asa ca la sala mai pot sta doar 20 min pe zi .

Adriana si Aidan 27sapt+6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Emma, bine ai venit! Sa-ti traisca piciul. Eu am intrat azi in 27 saptamani. O sa nastem in aceeasi perioada :).

Adriana, ce bine ca e cald la voi! Si la noi au inceput sa fie asa cam 10 grade. Dupa luuuunnngi luni de iarna. Eu insa mai astept cu garderoba de vara. Tie spor la cumparaturi :)!

, 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu maine am 28 de saptamani si am o burtica....mai bine zis burtoi :) o sa fie un baiat maaaare .O sa mai fac niste poze sapt asta sau cealalta sa mai treaca putin timpul.

Chiar azi am vazut o emisiune despre femei insarcinate cu tripleti, cuadruplii sau mai multi.A fost extrem de interesant si infricosator.Eu as fi terminata sa stiu ca voi avea 4 copii deodata.Plus ca sarcina este forte grea si nu poate fi dusa la termen.

Adriana si Aidan 27sapt+6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput