Mamici de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticile mele,

Ce linistite ati fost in we asta… De pe la mare… fara vesti noi, toate sunt asa cum le stiti, bebelusa mea este o balerina, baleteaza prin burtik la mami si o face fericita!!!

Mamini, ce super!!! Sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa, sa se faca mare la mami in burtik!!! Zici ca a fost buna mancarea romaneasca???? Eu cand sunt plecata visez mancarea noastra, parol!!!

Emma draga bine ai venit printre burtici, sa fii sanatoasa si bb la fel!!! Eu vreau sa merg la Baby Expo, cred ca va fi mare nebunie !!!!

Anis, vad ca si tu intri mai rarutz… offf, fi-mi-ar calculatorul de ras sa-mi fie!!! Cateodata am asa chef de palavragit cu voi… dar imi taie tot elanul domnul PC… Deci, unde ne vedem???

Va pupic, o bag pe bebelusa mea la nani,

Irina si bebe 22 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetele va pup!
Despre intalnire...sa nu eu mai voi duce in acest an vineri pe la pranz cand mi se pare mie a fi cea mai putina aglomeratie...avand in vedere (cine a mai fost stie cum e) ca sambata sau duminica nu stiu ce ora sa aleg ca sa nu fie aglomerat.
E doar o sugesie...sa nu va suparati!
Anul trecut erau cateva mese afara dar pline ochi iar in parc acolo nu prea stiu nici un loc.
Astept sa aud ce spuneti si voi!
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

O saptamana minunata tuturor,
Intr-adevar nu prea a fost activitate aici in we, dar tot e bine ca nu am avut asa mult de citit, numai vreo 3 pg si la cat de repede merge calculatorul meu a durat o jumatate de ora, vorba Irinei:imi vine sa-l arunc pe geam cateodata, dar cu ce avem ,cu asta defilam........

Anis ne bucuram ca esti bine, dar totusi un bilet de voie, ceva... sa stim si noi ca esti plecata nu bolnava......

Noi azi am treminat25 sapt, deci intram in 26 maine, ce mari suntem......

Bineinteles ca era sa iut sa le felicit pe noile venite si sa le urez sanatate si bebei zburdalnici.

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza, fetelor!

Uite ca am intrat in saptamana cu intalnirea si nu am hotarat inca nimic, sper ca maxim pana miercuri sa avem totul aranjat, ce ziceti?

Eu si Andre_ea ne-am intalnit ieri in parc in Tineretului, a fost o vreme superba si am facut o plimbare luuunga si super- draguta. Miruna a declarat ca e foarte dispusa sa schimbe fetita noastra cu baietelul ei... cand am povestit soacra-mii, i s-a facut rusine scumpilicei mele hihi.

In rest, sunt stresata ca trece prea repede timpul in weekend si eu am atatea de facut si nu mai reusesc sa le dau de capat. Azi merg la control si sper sa fie totul OK cu bebe. Intre timp, am inceput sa cautam nume...s-ar putea sa avem o Cristina, si chiar daca nu suntem foarte siguri, treceti-o asha momentan pe puiutza noastra cea mica.

Anis bine ai revenit sanatoasa, bebelina ta este mare asha ca nu ai de ce sa-ti mai faci pb cu IR-urile, sigur se alimenteaza corespunzator.

Bun venit noilor mamici si felicitari noilor carucioare colorate! Sa creasca copiii mari si dragalasi.

O saptamana buna tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 23 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

buna dimneata frumoase mamici

am si eu o intrebare : daca merg mult sau urc pe scari simt o durere in partea stanga de scurta durata dar intensa. Credeti ca ar fi un motiv de ingrijorare? sa-l sun pe doctor? iau 1 no-spa si imi trece dar tot mi-e teama

va pup
Adela 26 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata, burtici!

Boga,
s-a facut ai o Cristina in dreptul tau, sa creasca sanatosa si frumoasa!

Si o mica statistica asa de luni dimineata arata ca avem pe:

- IULIE: 25 , 10 si 9
- AUGUST: 12 , 13 si 16

O saptamana cat mai buna va doresc,
Katink cu dulcineea mea 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am refacut primul subiect si am trecut si lista cu fetele pentru intalnirea de la sfarsitul saptamanii.
Daca mai este cineva care vrea sa fie trecut pe lista sa ma anunte.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Katink, multam fain!

Va aduceti aminte ca prima intrebare a fica-mii a fost daca vrem s-o cheme Cristina pe surioara ei? Ar fi super sa ramana surioara si s-o cheme si Cristina, nu? Si uite asha pana la urma am ajuns sa hotarasca copilul in locul nostru!

Katink, daca vrei, poti sa mai adaugi la statistica pe iulie 9 bebelushi-surpriza, iar pe august 13 . poate ca ei sunt inca prea mici sa dezvaluie ce ascund intre picioruse! Sanatosi sa fie si sa-i vedem pe toti cu bine la DPN.

Adela daca durerile persista si daca Tu simti ca este un motiv de ingrijorare, eu zic sa suni doctorul. Daca insa e o chestie trecatoare, care s-a intamplat o data- de doua ori, trece-o neobservata sau anunta-l pe medic la intalnirea lunara.

Mai fetelor, ce de baieti pe luna iulie!!! Oare incepe sau se termina vreun razboi atunci???

Delia noi ziceam ca acest Baby-expo este un pretext pentru intalnire, nu neaparat trebe sa mergem si la expozitie impreuna, important e sa mergem la suculet impreuna!

Dar oare exista vreo intalnire mai mare a membrilor DC cu ocazia acestei expozitii? ca poate ne vedem si facem niste etichete cu DC sau ceva dragut. Doar suntem o comunitate puternica, nu???

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 23 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burtici dragute,

Neata si de la o constanteanca care a dormit pana acum… Parca m-a lovit boala somnului, asa as dormi… Cred ca este si din cauza vremii, afara este o ceata urata… nu-mi place, ma indispune chiar…

Boga, ce simpatica Mirunica a ta!!! Deci e clar ca-si dorea un fratior… Ce frumos ca va puteti intalni duminica in parc, dupa ce nastem poate va strangeti mai multe. Si la Cta se intalnesc fetele, vad ca este o comunitate destul de mare pe DC de constantence. Imi place mult numele Cristina, este foarte frumos!!

Katink, treci si la mine te rog Ioana Alexandra, sper sa nu-si schimbe sexul intre timp… deja ne-am obisnuit amandoi cu gandul ca va fi fetitza…

Cat despre intalnire, subscriu la ideea lui Boga, sa ne intalnim dupa Baby expo, seara sau dupa amiaza undeva la un suculet. Eu am venit cu ideea de a ne intalni in perioada baby expo pentru ca ma gandeam c-or mai fi fete din provincie care vor sa vina la shopping , dar vad ca am ramas singura din provincie…

Va pup,

Irina si bebe 22 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna burtici!

Ce mai faceti? Bebelusul meu e bine, dar eu in dimineata asta sunt cam trista pt ca nu mai stiu ce sa mai fac ca sa imi mai rotunjesc veniturile. Peste tot bani si iar bani si salariul meu e de 2 lei . Deabia facem fata cheltuielilor si trebuie sa strangem bani si pt nastere. Voi fetele din Bucuresti, cam cat puneti deoparte pt nastere?

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput