Mamici de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irina, nu mai face updateuri la Windows ca in asa hal iti incarca sistemul incat o sa regreti ziua. Clar problema ta este din cauza de Windows. Du cuiva sa-ti reinstaleze si vei vedea ca e alta viata

Giana, eu tot natural vreau sa nasc ca si prima data. Nu vreau sa fiu egoista si sa apelez la cezariana numai pentru ca mi-e frica. Iti recomand sa citesti si tu si celalte fete articolul urmator:
http://reclama/naturala.htm
unde arata clar (desi numai aminteste de acel studiu, nu il descrie amanuntit) ca cezariana poate avea si chiar are efecte asupra dezvoltarii psihice ulterioare a copilului. Si sotul meu este nascut prin cezariana si mi-a povestit despre asta inainte ca eu sa stiu de acel studiu. El a studiat multa psihologie si nici intr-un caz nu sunt doar vorbe in vant ...

Va rog sa nu dati cu parul! NU vreau sa zic ca va fi ceva in neregula cu bebeii nascuti prin cezariana. Dar in general acestia devin copii mai sensibili decat cei nascuti normal. Evident, atunci cand exista riscuri si este necesar, cezariana este cea mai buna optiune. Dar daca riscurile nu exista ... e mai bine sa lasam natura sa-si urmeze cursul firesc. E parerea mea, sper ca nu v-am suparat pe niciuna din voi.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Albinutza tratamentul litic inseamna scobutil, no-spa si papaverina injectabil. Si ei mai baga seara si diazepam la spital.
De acord cu tine Gabirus cand poti naste normal si nu o faci decat de fite ca e la moda cezariana mi se pare o prostie. Dar cand medicul care iti supravegheaza sarcina 9 luni hotaraste ca asa e cel mai bine ptr copil si ptr tine este OK cezariana.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetele, ma bucur sa vad ca ati fost asa vorbarete azi!
Din pacate eu si Irina cred ca ne aflam in acea situatie neplacuta in continuare: calculatorul varza!
Boga: eu spuneam ca daca va fi sa ne intalnim la targ (ca zona) va trebui sa fie in aceasi zi pentru toata lumea si aproximativ aceeasi ora.
Daca targul era doar un prilej OK, insa sa hotaram ziua si locul ca timpul trece repejor...
Andreea: tare as fi vrut sa vorbim azi pe messenger sa vad cum v-ati distrat dar e ruinat calculatorul, noroc ca-l mai prind pe al altora ...
Va pup si sper sa rezolv problema cat mai curand.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by irinabungau

Katink, multumesc pentru sfat, si eu tot Symantec am, cred ca voi reinstala sistemul… alta solutie nu vad, desi am incercat sa updatez Windowsul si tot nimic.

Fetelor, din pacate nu mai pot veni la intalnire, eu voi veni joi in Buc. Si vineri plec… din motive care nu tin de mine, tare mult as fi vrut sa stau mai mult sa va pot vedea si pe voi… Nici nu pot sa va spun cat de rau imi pare!!!!

Irina,nu mie trebuie sa imi multumesti, ca eu nu am spus nimica de calculator... poate alta fata, dar nu eu ...
In legatura cu intalnirea, deci te scot de pe lista...

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 23sapt. + 6zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Crisinuca,
nu trebuie sa te ingrijorezi, e inca micut si ai timp sa il simti. Cam la 20 sapt cel mai bine simti cand stai intinsa in pat si tii mana pe burtica, incearca si o sa vezi ce placut este. Mai apoi creste si el, ia in greutate si are forta mai mare sa se faca simtit. Sarcina usoara in continuare!

Deny_82,
aici nu se da nimica pentru dureri, slava Domnului ca nu am avut probleme pana acuma. Doar dureri mici de burta care au trecut de la sine si nu m-au tinut mult incat sa necesite vreun medicament. Eu iau Folio - acid folic+iod, se mai dau vitamine daca e cazul si fier - cand hemoglobina e scazuta, in rest sa stai in pat si sa nu faci efort...
Cate bordee atatea obicee!

Numai bine si burtici fara probleme,
Katink cu dulcineea mea 23sapt. + 6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

puiul meu din burtica a ramas tot fetitza, are un capsor superb si in general e totul bine cu ea!
Bineinteles ca am fost ieri la control, in afara de o tensiune anemica (aproape 9 cu 5, a se citi spre 8.5/5) si un total de 5 kg puse deocamdata - uuufff, macar nu m-a mai certat, totul e bine. De saptamana asta incep sa iau Zymafluor pentru dintisorii buburuzei iar la 28 saptamani set complet de analize de sange si urina, iar in plus si supliment de fier.
Doctorita o tine pe a ei ca ar trebui sa nasc cam la jumatatea lui iulie (cezariana programata) iar eu inca mai incerc sa o conving sa facem o leuta (echivalent dupa 24 iulie), asha ca mai vedem ce parere are si puiutza mea.

Eco morfologica de ultimul trimestru voi face la spital, si mi-a zis sa vin cu casetuta pentru a o inregistra din nou. Deja mi se pare o vesnicie pana la nastere, sunt asha de nerabdatoare!

Va pup, ne mai auzim azi,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 23 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Bravo Boga,
ma bucur pentru tine ca puiuta ta creste si se face din ce in ce mai frumoasa!
Si eu la ultimul control (martea trecuta) am avut tensiunea 10 cu 6, unde aveam mereu 12 cu 7... nu mi-a spus nimica dr. asa ca sper si eu sa fie bine chiar daca am tensiunea mai mica.

Pai stai bine cu kg, de ce sa te certe? Si eu am luat 4.5kg si avem acelasi UM...

Dar deja de acuma ti-a spus ca trebuie sa nasti prin cezariana? Ai ceva probleme?

Eu vreau sa nasc normal, doar in caz de ceva probleme accept cezariana...

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 23sapt + 6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza burticute!!! noi suntem tare adormiti in dimineata asta...cred ca e din cauza vremii....si mami ar mai beau vreo cafea...
Pai mai fetelor eu de-o viata ma stiu cu tensiunea mica adek de 9 cu 6 CONSTANT si acum o am mai mare ba 10, ba 11 si chiar 12 cu 7 uneori. Ma rog e o tensiune de om normal nu de crocodil cum o aveam eu mereu...dar cum la voi scade si la mine creste?? Ca mie mi-au zis ca sunt normala ACUM. EEEeeeee si cu nr. de kg cum sa te certe mai Boga draga?? La cate ai luat...ce are? esti absolut ok.
Pai eu cand am vazut cat are cu aproximatie bebe boy sambata la eco APROAPE 1,1 kg m-am speriat!!! Se poate asa ceva la 26 sapt. ??

O zi buna tuturor!!!! Pupici!!!

Ioana
sapt.26
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!

Fetelor, eu am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat reteta gratuita pentru fier, no-spa si Materna. Am si luat reteta de la farmacia de langa casa. M-am mirat ca a mers asa usor, mai ales ca v-am auzit pe voi cu atatea probleme.
O singura grija imi fac. Am primit de la farmacie Ferrogradumet in loc de Sorbifer cum mi-a recomandat medicul. Am observat abia acasa. Pe prospect scrie sa intreb medicul inainte sa il iau, pentru ca s-ar putea sa am nevoie de un alt supliment de fier. Si ma cam pune pe ganduri. A mai luat cineva tipul asta de fier?

Andy si 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici,

Katink, intr-adevar iar am incurcat borcanele… Gabitza mi-a deschis ochii referitor la buba mea cu PC-ul. Multzumesc mult Gabi, o sa-l iau la pachet iar astazi…

Cat despre nasterea normala si eu sunt de acord – desi imi tremura glasul de frica numai cand dechid subiectul – este un eveniment unic dat de Dumnezeu noua pentru ca suntem puternice. Eu voi naste normal desi imi bagase o prietena in cap ca cezariana este varianta cea mai buna … Acum sunt de cu totul alta parere, am citit mult despre nasterea normala si vreau sa cunosc experienta asta. As fi o ipocrita sa spun ca nu mi-e frica… Brrrrrr, mor de frica dar asta este, am incredere mare in Dumnezeu si in doctorul meu. Sper ca nu va fi cazul de cezariana, dar daca intervine vreo neplacere bineinteles ca voi opta pentru cezariana.

Nu mi-ati raspuns referitor la antitetanos, este adevarat la in luna a 7-a se face antitetanos??? Pe mine m-a chemat doctorita luna viitoare sa ma vaccineze… Ati mai facut vreuna vaccinul antitetanos?? Este prima oara cand aud si de aceea va intreb…

Burticile mele, va pup, mai intru deseara sa citesc ce-ati mai scris,

Irina si bebe 22 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput