Mamici de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Deny_82, stai linistita, cunosc fete care au luat pana la sf sarcinii No-Spa si nu au avut nimic. Si eu am luat. Pt contractii mie mi s-a dat Gynipral si daca sunt mai puternice contractile, supozitor cu scopantil. Eu am avut contractii acu o luna si am stat in spital. Dar in urma tratamentului cu Gynipral totul e OK acum.
Crisinuca...e normal sa nu-l simti prea des acum la inceput, nu te speria. Asha e la inceput. Erau zile cand nu simteam deloc. Ia sa fii atenta, sa vezi ca numa atunci cand stai tu cuminte, il simti mai bine. Mai incolo o sa-l simti toata ziua...stai linistita

Albinutzza 26+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Giana...mercic

Ar mai fi ceva .....trebuie urmat ca un tratament sau ca un calmant si trebuie luat in timpul contractiilor?!
Unul din doctori mi la recomandat ca pe un tratament ....de 6 zile a cate 2 sup. si 2 pastilute pe zi.........
Pe care l-am si urmat ,dar contractiile nu au incetat sa apara ....si m-am hotarat sa mai consult un doctor sa vad si opinia lui......care nu a fost diferita de cea a primului doctor spre mirarea mea ,dar ramas nedumerita in privinta administrarii pastilutelor ......
Sa va spun.....reteta era de o cutie de scopantil si o tableta de no-spa iar indicatiile doctorului erau urmatoarele :cate 2 pe zi.....(dar cutia de scopantil are 6 supozitoare iar no-spa-ul 20 comprimate)
Sarcina frumoasa si usoara burticilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Dany_82 ai contractii dureroase?

Eu nu mai inteleg nimic. Nici aici nu se da No-spa. Ma rog, probabil chestie de sistem si ce cred medicii fiecare in parte si in fiecare tara. Dar ce nu inteleg este...tre sa iei ceva daca ai contractii nedureroase? Ca am citit in cartile de gravidute despre contractiile Braxton. Astea nu sunt durereoase si daca sunt mai rare de 4/ora sunt nepericuloase. Ba chiar pregatesc uterul pt nastere. Daca iei No-Spa nu contracarezi contractiile usoare care ar trebui sa faca pregatirea nasterii?
Ma poate lamuri si pe mine cineva?

Va intreb pentru ca ieri mi-am identificat si eu prima contractie. nu m-a durut deloc, dar s-a vazut clar cum s-a contractat tot uterul si era f tare.

Va pup si mersi pentru cine ma poate lamuri!
, 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Albinutza multumesc ptr aprecieri. Incerc in articolele mele sa expun realitatea si ce simt eu de fapt.

Deny pentru contractii se recomanda gynipral, no-spa, scobutil si papaverina. Patile sau injectabil. Medicul tau de familie este cumva de specialitate ginecologie de isi da cu parerea? Daca medicul ginecolog ti-a recomandat i-a fara grija. daca vei cere 10 pareri la 10 mdici vei avea 10 diagnostice asa ca mergi pe maian medicului in care ai incredere.
Toate medicamentele depasesc intr-o anumita masura bariera placentara dar nu sunt periculoase ptr fat. Cele care luati no-spa zilnic nu ati observat ca aveti zi zile cand bebeul este mailinistit in burtica si nu mai este asa de plimbaret? Ii mai plosteste si pe ei din cand in cand no-spa. dar nu e nici un pericol.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Crisinuca, la 20 de saptamani e normal sa nu-l simti tare. Cred ca depinde de fiecare organism. Eu am intrat in sapt 27 si bb are activitate noaptea, zice sotul meu. Eu habar n-am pentru ca dorm si nu-l simt noaptea. Daca ma scol sa ma duc la toaleta il simt ca se misca. Dar inca nu ma scoala din sonm cu loviturile. Oi fi eu prea obosita???
Eu zic sa nu te impacientezi. o sa vezi ca are si zile mai agitate si zile in care e foarte linistit. Sunt si ei niste omuleti :)

Pupici,
, 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

La inceput au fost dureroase ,chiar nu ma puteam ridica din pat de durere.Am consultat un doctor care mi-a zis ca ar fi amenintare de avort....Nu m-am ridicat din pat vreo 2 zile ,mai bine zis pana nu au incetat durerile si am fost la un alt doctor care mi-a recomandat ceea ce v-am zis.....scopantil si no-spa.Acum contractiile nu sunt dureroase,dar jenante......

Mergi la inceput

Deci...eu am avut contractii foarte dureroase, adek nu mai puteam sta nici cum, si ma durea si mijlocul. Am ajuns la spital, mi s-a facut imediat internare, si mi s-au facut injectii cu litice (sincer nu stiu exact ce sunt) dar mi-au facut bine, ca pana seara m-am simtit mai bine. Apoi mi s-a prescris acest tratament cu Gynipral, si repaos la pat 3 sapt. Dar repet la mine au fost dureroase. Si a zis ca daca apar, contractii si sunt mai dureroase sa bag un supozitor cu scopantil...Din fericire nu a fost necesar. Si mie mi se intareste burtica, dar apare sio dispare acest lucru...nu e dureros..a.sha cum au fost acelea de atunci. Si am citit si de Brexter, si spune ca incepand cu luna 6 sunt normale, atata timp cat nu dureaza mult si nu sunt dureroase.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...dar va urez sanatate si

Albinutzza 26+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa

Mergi la inceput

Exact asha am avut si eu Deny: amenintare de avort...si sunt de acord cu Monica_Elena, daca dr ginecolog ti-a dat asha, asha e bine,,,stie el ce face...Deci oricum tratamentul nostru e asemanator...eu zic sa-l urmezi

Albinutzza 26+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara burtici,

Vad ca-I mare agitatie pe la noi… Imi pare rau ca nu mai pot intra asa des, dar din motive tehnice… ma intelegeti voi

Laura, ai bilet de voie, sa te odihnesti si sa te intorci cu vesti bune!!!

Katink, multumesc pentru sfat, si eu tot Symantec am, cred ca voi reinstala sistemul… alta solutie nu vad, desi am incercat sa updatez Windowsul si tot nimic.

Fetelor, din pacate nu mai pot veni la intalnire, eu voi veni joi in Buc. Si vineri plec… din motive care nu tin de mine, tare mult as fi vrut sa stau mai mult sa va pot vedea si pe voi… Nici nu pot sa va spun cat de rau imi pare!!!!

Sa nu uit: bun venit noilor burtici, sa aveti o sarcina usoara si multa sanatate!!!!

Va pup burtici,

Irina si bebe 22 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, burtici, pt felicitari!
citesc de voi ce probleme aveti cu retete, aici nu se da nimic de luat, eu iau numai calciu+vitD . hemoglobina e destul de ok si cind a fost mica, am mincat piine neagra si spanac si si-a revenit in 2 saptamini.
voi cite kg ati luat?
M 21s+4

Mergi la inceput