Mamici de iulie-august 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
mitub spune:
katink din cauza primei cezariene si a faptului ca Miruna a fost mare (3.700) doctoritei ii e teama de contractii din cauza uterului cu cicatrice (pericol de ruptura uterina). Mai vedem daca voi avea dureri in a doua parte a sarcinii de la intinderea uterului gravid si luam o decizie mai incolo. Eu mi-am dorit foarte mult sa nasc normal si prima data, acum inca mai sper...desi intre noi fie vorba cred ca se poate intampla numai daca pleaca doctorita in concediu cand imi vine mie sorocul
.
Irina eu am facut vaccin antitetanos inainte de prima nastere, acum inca este devreme cred (n-am discutata cu medicul de familie). Se face pentru a preveni complicatiile din cauza instrumentarului folosit in timpul nasterii si pentru a imuniza un picut bebelusul (care face primul vaccin de felul asta la 2 luni). OOOfff, ce pacat ca nu ne mai putem vedea, poate totusi vineri dupa amiaza????
Ioana daca tensiunea ta creste, trebuie sa o monitorizezi atent in ultimele luni pentru ca iti poate cauza neplaceri (risc de pre-eclampsie). Ar trebui sa o mentii sub 11/6, eventual renunta la cafea- desi nu stiu ce efect are cafeaua, eu am tensiunea invizibila cu tot cu cafea
. Bebelusul tau e super dezvoltat (in medie la 26 saptamani are cam 850 grame, iar la 28 ajunge la 1.1 kg)), sa vezi ce bine va fi ca va manca mai rarut (in loc de 2 ore vor fi 3 si chiar 4 intre mese de la inceput)
Crisinuca de-abia de-acum va incepe fotbalul si la tine in burtica. Daca te uiti la varsta noastra de sarcina, vezi ca suntem in general cu minim 2 saptamani mai maricile ca tine, si crede-ma ca este important!
Anispuiule ce facem cu intalnirea?????????
FETELE ce facem cu intalnirea???? Eu stiu ca pe langa Tineretului la strada mare sunt vreo doua restaurante, am putea sa mergem acolo insa n-am intrat niciodata sa vad cum e cu fotoliile mari
. Banuiesc ca un suc gasim oriunde, nu?
TREBE sa hotaram ceva! Mai ales ca vremea este cam schimbatoare...sa nu ne bata vantul si ploaia peste burtici.
Pup you,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 23 saptamani + (DPN 1 august)
irinabungau spune:
Hai ca am mai intrat putin...
Boga, mie mi-a zis doctorita ca-mi face 2 antitetanos, unul luna viitoare si unul prin luna a 9-a... Cat despre intalnire... eu vin joi in Buc si plec vineri dupa amiaza, daca vreti sa ne vedem joi seara, ar fi super!!!!
Hai, spuneti-mi, vrrrrreti sau nu vrrrrrrrreti???![]()
![]()
Pup,
Irina si bebe 22 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Ha, ha, cred ca in mod miraculos... mi s-a reparat laptopul... nu stiu ce este, ce-a fost, cert este ca... vad ca nu se mai blocheaza, ciudat!
Eu cred ca-i este frica de doctor...![]()
Asa ca voi intra mai des!!!
Pup fetele,
Irina si bebe 22 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
nem spune:
Ce fac burticile?Eu am inceput sa am dureri de solduri si dureri inghinale...de nu mai pot...Oare e normal de pe acum?
mysweetest spune:
buna
,
Eu sunt o
cu DPN pe 4-5 septembrie si m-am hotarat sa va scriu aici in legatura cu materna si cu alte medicamente care erau pe lista de gratuite.
Eu am facut 3 drumuri la medicul de familie pentru a lua materna gratuit. In noua lista de medicamente inlocuitorul maternei este elevit pronatal asa ca daca medicul de familie zice ca nu mai e la gratuite spuneti-i de elevit.
Am avut si eu reteta cu materna si mi s-a zis ca nu mai e la gratuite, apoi mi s-a trecut elevit si nu aveau farmaciile fiindca pana acum nu a fost la gratuite si nu au facut comenzi. Am inteles ca farmaciile care dau inca materna gratuit nu si-au schimbat inca softul.
Va urez succes si sarcini usoare!
19+2
mysweetest spune:
Pana la urma am reusit sa gasesc la o farmacie elevit pronatal (roche)desi imi pierdusem orice speranta.
19+2
palmyrah2002 spune:
Hop si noi,dupa citeva zile de pauza,motivata de multe chestiuni de rezolvat la serviciu plus "scrisul"la lucrarea de licenta,ne prezentam cu ultimele noutati
:
Aseara am fost la dr.,Dumbo Jumbo e mai marisor decit in calcule,are o greutate de 1263 g si o virsta estimata de 28 de saptamini in loc de 26 si 4 zile,deci un decalaj de vreo 10 zile.
Conform echografului ar trebui sa nasc pe 5 iulie,dar Dumbo deja s-a intors cu capusorul in jos...ceea ce prevesteste probabil o nastere mai rapida.Eu il rog frumos
sa stea cumintzel la caldurica,macar pina pe 26-28 iunie,sa-mi pot sustine lucrarea de licenta!
L-am inregistrat pe Jumbo pe CD si acum vreau sa-mi copii primele 2 echo de pe caseta video,tot pe CD.
Si eu am facut vaccinul antitetanos la prima sarcina si acum nu mai este nevoie sa-l fac,pentru ca imunitatea este pentru 10 ani.
Pupicei dulcei de la noi!
Cristina
Dumbo Jumbo 28 s si Mihnea
lulu75 spune:
Am fost ieri la farmaciile de care v-am spus si dau Materna pe retete gratuite, deci puteti merge cu incredere.
Luminita
23 saptamani - mama de baiat
Katink spune:
Continuarea la capitolul 28 de aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47139
Numai bine,
Katink
cu dulcineea mea 23sapt. + 6zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos