Balante (dez)echilibrate (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata balantelor ! Pe unde ati fugit ? ca tare mai bate un vant de dezechilibrare pe-aici...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ce-i cu voi fetelor ? Tocmai ce am culcat copilu' si am dat fuga sa mai sorb din cafeluta cu voi...si cand colo...pustiu !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bine, am decis sa scot eu gasca din monotonie.
Eu am o zi foarte deosebita, m-au incercat de dimineata o sumedenie de trairi sufletesti, am ras, am plans, am fost serioasa, exuberanta din nou, emotionata, nici nu gasesc denumiri pentru toate.
Parca nu e real ce mi se intampla. Mi-am inchipuit situatia asta in atatea feluri si iata ca momentul inchipuit a devenit prezent...
O scanteie de viata s-a cuibarit in mine.
Nici cuvinte nu gasesc sa astern aici, sunt coplesita de emotie.
Va imbratisez pe toate care ati trecut prin ceea ce trec eu acum.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

felicitari alexandrina !!!!!!

numai ganduri bune si pupici scanteiutzei de la mine !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

FELICITARI!!!!!Alexandrina,sa fie intr-un ceas bun si sa-ti aduca barza ceea ce iti doresti!o sarcina usoara iti doresc.
Daca cumva iti faci griji de:Cum va fi?si Ce-o sa mi se intample? lasa-le mama ca ai sa vezi ca Doamne,Doamne face in asa fel sa fie bine!

Cat priveste "iarba verde"am deja 2 oferte:
-una la Snagov(cred ca pentru sambata)
-alta la Cranguri spre Calugareni(asta duminica).

Azi am fost mai libera la servici,am servit net dis de dimineata,dupa care mi-a plecat Sefa Mare,iar Seful Mic m-a trimis sa-mi fac piata si cumparaturile,apoi cand a vazut ca ma intorc pe la 12 mi-a zis:
-Dispari draga din peisaj,ca ai copii acasa!!!

Pai am disparut,spre fericirea mamei,ca am aparut mai repede acasa,sa pot pleca cu ea la Carrefour,ca sa nu prindem aglomeratia,asa ca abia acum am ajuns acasa!

Va doresc W-E placut!

Mergi la inceput

Ei, asta da veste nemaipomenita !!! Felicitari mamico !!! Sa ai grija de tine si de puiul mic si asteptam cat mai multe povestiri, ca sa traim impreuna minunea !
Multi pupici
Of, uitasem - felicitari si taticului si

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Abia astept sa fac si eu marele anunt..nu mai sunt decat cateva luni...Si parca dorind sa ne arate ca am luat hotrarea cea buna ..Vlad azi...eu ii strangeam hainutele ramase mici si el f serios - nu mami ...pt bebi mic...pur si simplu am incremenit si imi venea sa-l mananc..nici el nu stia de ce-l pup asa cu foc...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Asta da sef Cary... si din cate se pare vei avea un w-k f incarcat , asa ca nu uita aparatul...
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dar uite ca intotdeauna mai apare CEVA ca sa-ti strice planul.
Azi la 10.30 este o sedinta FULGER,caci presedintele de bloc si-a dat ieri demisia si e MUSAI sa alegem altul,asa ca azi pe la 11.30 vom pleca in Herastrau cu rolele,ci nu vom merge la Snagov.
Din Herastrau vom merge in Baneasa ,la expozitia de motoare!!!!!
Iar dupa amiaza face sotul un up-grade la calculator asa ca nu stiu cat dureaza ca sa ne mai vedem azi!!!
Maine plecam sigur la Cranguri.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna si pupici la toate
Am mai scris ceva www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477" target="_blank">aici despre ce mai are Mihai.
Eu umblu bezmetica cu fii-miu si nu prea mai am timp de scris si de citit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput