Balante (dez)echilibrate (14)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cary
asa ca azi pe la 11.30 vom pleca in Herastrau cu rolele,ci nu vom merge la Snagov.
Pupici tuturor!
Omul propune si Dumnezeu dispune!
Am citit eu bine???????????... La 12 eu si Paxela o luam spre Herastrau cu bebicii... Si ieri am fost in Herastrau... cateva ore bune... Tu pe unde mergi?
Felis si
![](copilas.gif)
Albumul lui Mihai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by vlada
Era obligatoriu sa vin si eu cu o completare..." in mare concluzia este ca suntem tinere si sanatoase " ... frumoase si voioase ! ..daaa?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
DAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!...
![](cheers.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
quote:
Originally posted by alexandrina
O scanteie de viata s-a cuibarit in mine.
Nici cuvinte nu gasesc sa astern aici, sunt coplesita de emotie.
Va imbratisez pe toate care ati trecut prin ceea ce trec eu acum.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)Alexandrina.
FELICITARI!!!!!...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
Albumul lui Mihai
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Deobicei parchez pe trotuar la Arcul de trimf si ma duc in parculet.
Cum intru pe aleea principala,fac dreapta la Gradina Japoneza si apoi fac din nou dreapta in parcul de joaca cu topogane si nisip.
Sper sa ne vedem acolo.
Voi avea un ruxac portocaliu cu mine!!!!iar sigur Axel va purta un basc de culoare galben+albastru+visiniu.
FELIS spune:
Stie cineva ceva despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46957" target="_blank">acest subiect?...
CARY , ieri pe la Arcul de Triumf am fost!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
vlada spune:
Mda, tare neplacuta treaba cu sedinta...dar era musai sa participati ? ca or mai fi fost si alti vecini care sa aleaga...
Oricum tot iesiti si va distrati...noi inca il asteptam pe tati , care se pare ca azi va avea o zi prelungita...
Si vad ca va si intalniti...bravo voua !!!
Noi dupa-masa vom merge la Targul de turism sa luam bilete pt mare, iar apoi intr-o vizita, asa ca nu-i ratata chiar de tot ziua...
Distractie placuta !!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Felis - imi pot doar inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie, dar terbuie sa stii ca suntem alaturi de tine, chiar daca numai sufleteste, si o sa vezi ca va fi totul bine !
Multi pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
FELIS spune:
quote:
Originally posted by vlada
Felis - imi pot doar inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie, dar terbuie sa stii ca suntem alaturi de tine, chiar daca numai sufleteste, si o sa vezi ca va fi totul bine !
Multi pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
Albumul lui Mihai
Cary spune:
Mai cei asta?de ce se inoreaza?parca au spus ca in w-e e soare si cald!
Pai maine daca ploua,ADIO tara,ca doar nu ma duc sa stau in casa.
Andreea era MUSAI ca doar sotul meu este contabilul blocului,iar paralitici nu-si pot face de cap cum vor ei;trebuie sa le explici de unde se poate lua din bani si de unde nu te poti atinge,asa ca asta e.
La sedinta s-au discutat mai multe,printre care si alegerea noului presedinte.
Am fost si la motoare,super fete pe acolo si Axel super incantat ca si lui ii plac,vai de sufletul meu de mama cand o incepe si fii-miu cu motoarele!,dar asta e vom trece si peste asta.
Felis,rabdare si putere sa treceti peste toate,ai fost azi in Herastrau???ca eu una nu te-am zarit(poate am ajuns dupa ce voi ati plecat!)
Andreea unde pleci la mare si cand?ai gasit ce cautai aici in RO sau afara si la ce pret???
Pupici tuturor.
vlada spune:
Hai ca vad ca azi e frumos..asa ca distractie placuta la iarba verde !
Am fost si noi la motoare, ca doar e cel mai infocat suporter...si chiar s-a suit pe vreo 2, pacat ca nu aveam la noi aparatul...
In schimb Targul de turism m-a dezamagit cumplit...nu am gasit ce cautam, oferta f saraca si ,din cauza ca noi am ajuns pe la 17, numai fete plictisite , fara chef si nici detalii nu mai vroiam sa ofere...
Asa ca va ramane ca sapt asta sa mearga sotul pe la agentii si sa luam bilete. Vrem sa mergem la Neptun 4 zile,de pe 29 aprilie, dar cautam un anumit hotel..vom vedea..
O zi minunata !
Andreea si Vlad
Iubirea mea