Balante (dez)echilibrate (14)

Balante (dez)echilibrate (14) | Autor: ticka

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44509&whichpage=1" target="_blank">partea a 12-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45364&whichpage=1" target="_blank">partea a 13-a

www.balantzedc.go.ro/" target="_blank">Noi, balantele

Tot noi aici !

Poiftitzi de continuatzi cu dezechilibrarea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza !

postez ca sa fie 14 inaintea lui 13 !!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Postez si eu pt asta...
Ne pregatim sa iesim in parc, echipati cu jucarioarele pt nisip...deci mai vorbim dupa-amiaza...
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

da' m-am desteptat si mai postez odata

Si la noi e o zi superba!
Cat priveste sensibilitatile am observat ca de cand am facut vaccinul pentru candida, am o oarecare sensibilitate la gat. Nu stiu daca au legatura una cu alta, dar gatul ma suprara din ce in ce mai des.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

am uitat sa scriu despre sensibilitate ... pai eu pot sa ma "laud" cu urmatoarele:
1. alergiile (medicamente, miere - cele mai grave, muraturi si mancaruri picante - alergii locale (mainile au de suferit )
2. coloana (spatele)
3. rinichii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ticka, la tine numai alergiile inca nu ma prind de unde vin. Coloana e sensibila din cauza Ascendentului in Capricorn, iar rinichii clar de la Balanta.

Dar, asa in mare concluzia este ca suntem tinere si sanatoase, deci revin cu intrebarile peste 10 ani poate aflu ceva mai concludent.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabirus

Ticka, la tine numai alergiile inca nu ma prind de unde vin. Coloana e sensibila din cauza Ascendentului in Capricorn, iar rinichii clar de la Balanta.

Dar, asa in mare concluzia este ca suntem tinere si sanatoase, deci revin cu intrebarile peste 10 ani poate aflu ceva mai concludent.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Bey, sper sa ne mentzinem in forma si dupa 10 ani!!!!!

Eram alergica la papa si inainte, dar alea erau locale. alergiile medicamntoase si la miere au aparut dupa ce am nascut-o pe Sandica. Asa ca acum ma feresc de medicamente pe cat pot. Bey, sper sa ne mentzinem in forma si dupa 10 ani!!!!!
stiatzi ca fiecare a 2 persoana e alergica la antibiotic? Doar tre sa stii la care. Mi-a zis doctorul la care am fost atunci cand am facut alergie la ampicilina si m-am umflat ca un balon de nu mi se vedeau ochii .

Sclipici la pupici!

Mergi la inceput

Era obligatoriu sa vin si eu cu o completare..." in mare concluzia este ca suntem tinere si sanatoase " ... frumoase si voioase ! ..daaa?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea, asta era!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Cred ca nu m-ati dat lipsa la apel pe ziua de azi,pe la birou v-am mai citit dar acasa nu prea mai ajung sa scriu nimica,caci m-am apucat de marea curatenie de sarbatori asa ca sunt mereu in criza de timp.
Sper sa ma recuperez in w-e cand vom pleca la iarba verde si distractie maxima cu prietenii.
Asa ca profit acum si va spus:
WEEK-END placut caci va fi soare din belsug!!!

Mergi la inceput

Pe la ce iarba verde te duci ? Ma batea si pe mine un gand de Snagov, dar cum avem biletele la circ de la 3, cam iese din discutie...
Eu inca nu m-am apucat de curatenie...de fapt cam in fiecare w-k fac o mini , asa ca prea multe nu-s de facut...
Oare ce-o fi cu Salmida ? Ca prea de mult nu a mai aparut...
Noapte buna !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput