cartierul militari...... unitiva

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Marta, multumesc pentru primire
Am vazut ca ai un baietel nascut pe 13, si fetita mea e nascuta pe 13, dar iulie. Sper sa fie cu noroc. Numarul 13 m-a urmarit toata viata si se pare ca mereu mi-a adus lucruri bune.
Cate o pentru toate fetele din Militari.
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Buna fetelor!
Anemona, bine ai venit !

Bravo voua ca ati petrecut asa frumos de Paste. Pentru mine sarbatorile au avut un gust tare amar. Am lucrat si eu si sotul de pe 30 pana pe 6. Duminica a trebuit sa o iau pe Daria la mine la serviciu pana cand venea tati sa o ia. Si culmea ghinionului, in 41 era o tanti care se parfumase cu 2 kile de parfum d'ala duuuuulce si scarbos, de mi-a facut ficatul varza . Nici acum nu mi-am revenit.

Abia ieri ne-am simtit si noi bine, cand a venit cumnata mea (nasa Dariei) si am "petrecut" in familie.
Asta e. Poate la anul va fi mai bine.

Dragi vecine, va rog recomandati-mi si mie un medic de familie bun, eventual pediatru. Sunt tare suparata pe doctora pe care o am acum. De cand nu am mai "sarit" cu ceva, e tare ciufuta si nu-mi mai da nici un fel de reteta, iar cand ma duc la consultatie stau cate3 ore la usa. Am fost la alt medic aici la dispensar, dar se cam codesc sa-si ia pacientii unii altora, asa ca, trebuie sa gasesc pe cineva in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

BUNA FETELOR

Ce bine imi pare ca ati revenit ---vad ca
unele dintre voi nu vati bucurat din plic de frumosul pasti ;dar cat de cat voi ati fost acasa si ati mai simtit ceva pe cand eu nimic nu am simtit

ANEMONA----bine ai venit pe la acest subiect si tare ma bucur ca ne mai strangem

Eu mai va zapacesc cu inca ceva ........acum am probleme cu sani ma dor asa de rau incat nu pot purta sutien si nici sa dorm noaptea ;am fost azi la doctor pt ca incepuse sa imi curga ceva albicios si asa de tare m-am speriat incat am fugit repede,repede la spital.
offffffffffffffff si ce m-a durut manografia aia de imi venea sa o bat pe doamna doctorita....dar acum sant asa de fericita ca am aflat si rezultatul cel bun NU AM NIMIC
am inteles ca ma dor sani din cauza hormonilor...intradevar am probleme mari cu hormonii din cauza lor nu raman nici gravida

ELLY---------

saracuta de tine imi dau seama ce ai patit in 41 ca si eu am avut parte odata de asa ceva.

MARTTA---bine ca ai terminat cu zugraveala ,acum poti sta si tu putin linistita.

VA pup pe toate
ANEMONA---te mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Va multumesc ca m-ati primit printre voi
Daniela, ar trebui sa mergi sa iti dozezi prolactina, ceea ce descrii tu s-ar putea sa fie din cauza cresterii acestui hormon. Daca e mare, se poate face tratament. Asta poate fi o cauza de infertilitate.
Ma duc sa-mi culc copila care a innebunit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Buna fetelor. Ma alatur si eu. Stau la Valea Lunga si am invatat in scoala 309...

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara sau dimineatza,dupa preferintze!

Anemona,bine ai venit!Sper sa ne recunoastem.Eu m-am uitat in albumul tau in sperantza ca te voi vedea pe strada!Noi ne fataim pe la 12.00 prin piata.Ne plimbam atunci pt ca il luam pe Robert de la scoala si asa mai cumparam si ce ne trebuie.Dupa amiaza iesim mai putin sau deloc in cazul in care am cursuri la facultate.Sper sa ne vedem,totusi.
Ana Maria bine ai venit si tu!
Danielaa,multa sanatate!Insa nu am inteles daca ti-a dat vreun tratament sau nu,mai spune-ne.
Elly imi pare rau pt tine.In ce priveste pediatrul eu am ramas la aceiasi dr. pe care o aveam in Drumul Taberei .Chiar daca e la Tricodava dispensarul,merita pt cat este ea de dragutza si capabila.Pe Robert il ingrijeste de cand s-a nascut si nu am avut pana acum nici o nemultumire in ce o priveste si in plus daca ii dai bine daca nu,nu se poarta la fel si cu cei care dau si cu cei care n-au.Daca te intereseaza spune-mi.
Martta LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI Mai bine mai tarziu decat niciodata .
Si acum despre noi:astazi ne-am plimbat putin si apoi am intrat in casa pt masa de pranz.Apoi m-am apucat de butonat la calculator si uite asa am aflat ca astazi aveam cursuri asa ca am lasat lenea deoparte si am facut restul de treaba prin casa si lectiile cu Robert si la ora 5 deja ieseam pe usa in drum spre facultate.Am aflat ca la examenul de istoria economiei am luat 8 si la cel de matematica inca nu s-au afisat rezultatele dar ma rog macar de un 5.Avand in vedere ca am invatat doar noaptea nu ma asteptam la asa o nota mare.Am ajuns acasa pe la 9.30 si am strans jucarii vreo ora dupa care m-am indurat si de sotzu si i-am dat sa manace,apoi m-am ocupat un pic de mine si mi-am facut o baie s-apoi tzusti pe DC.Asta a fost ziua de azi si maine om vedea ce o mai fi.Va pup si noapte buna!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Martta, "La multi ani!"
Te rog sa ma ierti, dar zilele astea am citit mai mult in diagonala, ca mi-a fost tare rau.

Ralu, sigur ca ma intereseaza. Cand vrei sa te duci la un control de rutina, i-ti face programare sau te duci pur si simplu si stai la usa?

Ana Maria, bine ai venit!

De ieri sunt in concediu fortat pentru ca trebuie sa-mi refac toata lucrarea (dinti) de sus si nu pot sa ma duc la serviciu si sa le zambesc clientilor cu...gauri.
Va pupic,
elly

Mergi la inceput

BUNA FETELOR

ANA-MARIA222-----bine ai venititi doresc
sa iti revi din tot ce ti s-a intamplat pana acum...am citit toate mj tale si deaceea indraznesc sa iti spun ca sant fel si fel de persoane,care te cred si care nu te cred prin ce treci tu.
Sper din tot sufletul sa spui adevarul despre tine...am inteles ca ai avut o cearta cu iubitul tau si ca nu va mai impacati...dupaaceea am inteles ca pana in septaembrie mai ai de trait .
Sa sti ca nimeni nu moare din GLANDA TIROIDA, ai fost la mai multi doctori...ce ti-au spus???
Hai fati curaj si zine mai multe despre tine santem un grupulet care te putem ajuta...aaaaaaaaaaa si de ce injecti ziceai poate te pot ajuta cu ceva ,mai ales ca eu sant in japonia si am inteles ca injecti din japonia vrei.
Eu te mai astept sa revi pt a ne cunoaste mai bine si nu fi suparata CURAJ

Mergi la inceput

ELLY=====
unde te duci tu la dentist este
la noi in cartier cumva? ca si eu vreau sa ma duc cand vin ca am probleme cu o masea si am pombato de 2 ori dar mi-a cazut la 2 saptamani si deaceea vreau un dentist bun.

RALUALEXANDREI---
Nu mi-a dat nici un tratament am inteles ca nu exista tratament pt hormonii.
Nici nu stiu ce sa mai zic ,vad ca acum nu ma mai dor sper sa imi treaca cat mai repede.

ANEMONA---nu mi-a dat nici un tratament ,am descoperit acest hormon ca mi sa depus in ceafa ,am facut radiografi la cap si de acolo mi-a descoperit ,si mi-a dat niste picaturi sa iau ,dar nu mai stiu cum se numea ca am aruncat sticluta.
Ata a fost in romania si aici nu mi-a dat nimic au zis ca nu sant medicamente pt asa ceva si ca trebuie sa imi aleg singura ce mananc si sa nu mai fiu stresata.
M-am gandit ca poate o fi si de la (lipsa contact sexual).

Nu stiu daca
voi stiti mai multe sa ma invatati si pe mine va rog

Mergi la inceput

MARTTA----a fost ziua ta????
Cand ca eu nu am vazut nici un mj ca ai spus asta sau am luato eu razna te rog sa ma scuzi dar nu am stiut.
Iti doresc multa fericire si mult noroc sa te bucuri de familia ta si toate cele bune
OFFFFFFFFFFF nu gasesc si eu cateva urari aici nu stiu de unde le-a luat RALU asa ca iti dau

PANA MAI INVAT EU CU FOURMUL ASTA MAI ESTE.
Va pup pe toate

Mergi la inceput