cartierul militari...... unitiva
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
danielaaaaa spune:
ANA-MARIA222----Raspunde-le la fetele de la subiectul CONSULTATII PSIHOLOGICE pt ca sant cateva fete foarte dragute care asteapta mj tau pt a te ajuta .
Daca nu mai vrei sa o faci acolo ,poti sa ne spui noua ca sigur vom gasi o soalutie si te vom ajuta.
Hai curaj te rog spune ceva,da un semn de viata ori aici ori la consultatii.
Te pup si ai grija de tine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_maria222 spune:
multumesc mult pentru mesaj. am vorbit pe privat cu unele fete de la consultatii. ele au inteles si sper sa intelegeti si voi ca nu mai vreu sa vorbesc despre acest subiect pe forum. cu injectiile s-a rezolvat..le am(nu stiu cum se numesc..sunt in japoneza..:)). ma simt..binisor. dar sper sa fie bine si sa am refac curand. va fi cum va vrea dumnezeu.
va pup si va multumesc pentru grija voastra. si sper sa imi intelegeti si sa imi respactati decizia. vorbesc cu voi despre orice..dar nu despre asta!
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
Elly1977 spune:
Buna dimineata ,
Dani, am avut norocul sa intru la doctorita Ardeleanu. Are cabinetul in incinta dispensarului (e unul din putinele cabinete de stat). E un medic extraordinar de bun iar preturile sunt foarte rezonabile.
Extractie 100.000 lei, 1 coronita 600.000 lei, obturatie canal 100.000 lei. Ma consider o norocoasa pentru ca la particular nu mi-as fi permis sa ma duc din cauza preturilor.
ralualexandrei spune:
Elly fiind dispensar nu pot sa-mi fac programare asa ca ma duc si stau la rand insa ma orientez si eu in functie de program cum e mai bine,daca vrei iti dau nr de la cabinet sa vorbesti cu dna doctor.Astazi sunt daramata de oboseala asa ca nici chef de scris nu am.In fiecare zi am cursuri si ajung pe la zece seara acasa unde ma asteapta un balamuc de jucarii,teme de verificat,sotz infometat,etc,asa ca in fiecare seara ajung in pat pe la ora 2.Va pup si va doresc o zi buna!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
danielaaaaa spune:
BUNA FETELE
ANA-MARIA----am inteles si iti respect decizia...atunci zine cate ceva despre tine orice.
ELLY----am inteles,intradevar la stat sant preturi mai mici ,dar nici nu imi vine sa cred ca mai sant cabinete de stat.
Bravo ca tu ai gasit acum ramane sa vezi daca sant si rezistente lucrarile.
RALUALEXANDREI----imi pare rau ca esti atat de ocupata dar poate va veni o vreme cand vei sta si tu cu burta la bec si nu vei mai face nimic ...asa ca va veni si pe strada ta soarele.
Va pup pe toate
ana_maria222 spune:
ce sa va spun despre mine? sunt studenta in anul I la Facultatea de Comunicare Sociala si Relatii Publice. Viata mea nu e tocmai roz dar ma rog sa rasara soarele si pe strada mea. Sper totusi sa nu am foarte mult de asteptat ca... In ultima perioada nu am dus-o bine nici cu ai mei, nici cu prietenul, nici cu sanatatea. Acum, pe alt forum, m-am implicat intr-o actiune pentru a ajuta unii copii orfani. Sper sa-mi curat sufletul care nu mai stie daca sa fie bun sau rau, care nu mai stie cum sa reactioneze pentru ca a suferit enorm.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/greieras/greieras.jpg)
greieras spune:
In sfarsit se ridica si Militariu! Pacat ca la o luna dupa ce am plecat eu.
Sunt Gloria Montgomery Sava, detin bomboana de sot si un gandacel de fetita de 4 luni jumate. Am locuit chiar pe Iuliu Maniu vis-a-vis de piata Veteranilor. Nu cred ca o sa ma intorc in tara pana nu mai creste fetita putin(2-3ani)pentru ca e teribil de greu de calatorit cu ea asa mica. Dar asta nu este motiv sa nu va cunosc.
Tocmai ne-am mutat in State, de unde incepem viata de la zero. Am ajuns mai tarziu la voi pentru ca ne-a luat ceva timp sa ne obisnuim cu orarul si apoi am cautat de multe pe DC o vorba despre militari dar nimeni nu zicea nimic. Eu nu am avut cum datorita unei sarcini grele.
Salutari tuturor si sa auzim de bine.
Traiasca militariul cu Mallul nou si Cora pe drum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Iote domne ce subect acilisea....fara mine???
Familia mea (adica una bucata cupil de 2 ani si 3 luni, una bucata sot de 31 de ani - impliniti chiar azi- si una bucata sotie - cine-o vrea- si mama de 27 de ani-impliniti mai la vara) locuieste in Militari langa Mega Image Lujerului.
Soacra mea sta pe Rosia Montana (cred ca este vecina cu Roxana, parca).
Ma bucur sa vad ca exista un asemenea subiect si ne putem cunoaste "face to face" mult mai usor.
Va pup si mai vorbim luni (plecam din Bucuresti in seara asta).
Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro
Alina si puiul Luca
danielaaaaa spune:
BUNA SEARA ---zic seara ca la mine este seara
Dupa ce am tras o partida cu sotul de vro 5 minutem-am refugiat la calculator ca sa imi descarc nervi.
Ma cert cu el din cauza la bani ...pt ca eu vreau sai ajut pe ai mei cu banuti si el nu vrea si uite asa ne batem cap in cap mereu.
VOi va mai ajutati parinti cu bani cand ii auziti ca au unele probleme???
Eu una da ,pt ca nu ma lasa sufletul sa ii las la nevoie,chiar daca au si ei cate ceva dar stiti cum este ca niciodata nu este deajuns.
offfffffffff cand aveam prieten in tara ai mei nu prea era de acord cu el ..iar el era inebunit dupa ai mei..asta este acum am luat unul care am cearta din cauza lor siiiiiiiii tot asa.
Dar nu vreau sa va zapacesc acum cu oful meu ca maine trece si parca il vad ca le da cum a mai facut si pana acum.
Revin in 10 minute ca ma duc sa returnez CD care l-ea inchiriat (offf ca ce filme proaste am nimerit)
Va pup si revin in 10 minute pt a le ura bune venit celor noi.
danielaaaaa spune:
quote:
----ALINA023-----
----GREIERAS-----
Bine ai venit si bine ca ati descoperit subiectul ..ma bucur foarte mult ca ne mai strangem,si sper sa mai tinem legatura nu numai pe DC sa ne si intalnim,pt a ne cunoaste mai bine.
GREIERAS--am inteles ca tu nu mai vi in tara pana se face gandalelul tau mai marisor,,dar nui nimic ca te vom tine la curent daca ne vom intalnicele din tara..nu iti face griji.
ALINA023----La multi ani sotului pt ca azi este ziua lui ... sa aiba parte numai de bucuri si ca anul care vine sa fi mai mandra de el.
Petrecere frumoasa de joi pana luni.
Deja sant geloasa pe tine ##auzi si tu de joi pana luni se petrec## ..cum o fi doamne?? O fi de bine??
Sau te duce sotul pe sa socri ca sa stiu daca mai are rost sa fiu geloasa.
FETELOR VA PUP
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)