cartierul militari...... unitiva
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
catalynaa spune:
Hristos a inviat!
Va doresc sa aveti parte de toata fericirea din lume si fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si tot ceea ce va doriti alaturi de familiile voastre.
cata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danielaaaaa spune:
Dupa ce va linistiti cu pastele sa treceti pe la subiect sa imi spune-ti si mie cum vati petrecut frumosul paste----------va rog mult.
Eu inafara de iesiri la cate un gratar si filme sau muzee nu fac nimic deosebit.
Oua de pasti nu am nici nu simt ca este pasti.
CATALINA- CARY- MARTA -RALUALEXANDREI------------va multumesc pt urari si va doresc tot binele din lume.
VA dau cate o floare si o berica
danielaaaaa spune:
Fetelor cum ati petrecut de paste???
Va astept sa imi povestiti.
Va pupicesc pe toate
ralualexandrei spune:
Hai sa-ti povestesc eu.La ora 20.00,sambata seara deja treaba era terminata si casa stralucea de curatenie,iar cuptorul se odihnea in sfarsit dupa o zi si o noapte de foc continuu.Cozonacii abureau inca pe dulap alaturi de pasca.Copiii au intrat in baie si s-au spalat si apoi a venit si randul nostru.Am ales apoi haine pt mine,sotz si baiat pt mersul la biserica.Maria a ramas acasa cu bunica ei,ea fiind prea micutza pt a o lua cu noi.La ora 11.30 a inceput sa bata toaca si clopotul pt a ne chema pe toti la slujba,asa ca atunci am iesit pe usa,biserica fiind chiar in spatele blocului.Am ascultat slujba am luat lumina si am cantat cu totii Hristos a inviat dupa care am mers acasa si ne-am asezat la masa pe care o pregatisem inainte de plecare,am mancat am baut un pahar de vin rosu si apoi ne-am dus la culcare.Duminica am mers la cimitir si am impartit pachete cu mancare si oua rosii,am mers la mormaintul tatalui si am aprins lumanari.Dupa amiaza am fost la socrii unde am gustat un miel delicios facut la rotisor,am ras,am glumit,copiii s-au jucat prin curte.Luni am plecat la fratele meu la Calarasi,unde ne astepta masa intinsa ca pt nunta si acolo am continuat petrecerea,iar ziua de marti am petrecut-o la Buzau la bunica sotzului.Ne-am dus incarcati cu de toate si noi si socrii.S-a bucurat enorm sa ne vada mai ales pe mine si pe copii,pt ca data trecuta il amenintase in gluma pe socrul meu ca daca nu vine cu noi de Paste ,ea nu-l mai primeste-n curte.Au fost niste zile extraordinar de frumoase si cel mai mult m-a bucurat intelegerea care domneste in sfarsit,dupa atatia ani.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
danielaaaaa spune:
CE MISTOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo RALUALEXANDREi----chiar o familie fericita.
Tino tot asa si sa iti taraiasca copii si sa te bucuri de ei,pt ca meritati chiar va iesit reusit pastele.
Multumesc pt ca ai povestit cum ai petrecut alaturi de familie.
Ftelor va astept pe toate sa povestiti cum ati petrecut alaturi de familie.
NUMAI BINE
anemona spune:
Buna, fetelor !
Si eu stau de pe Virtutii (aproape de Raiffeisen Bank fosta Agricola). Am o fetita de aproape 10 luni venita cu greu, dupa 10 ani de casnicie, dar care ne umple viata si ne face foarte fericiti. Momentan sunt in CIC pentru a ma ocupa de ea.
Raluca, am vazut ca si tu stai la Veteranilor, eu de acolo imi fac piata si oricum in fiecare zi trec cu carutul cu mandarina la plimbare spre zona castanilor de vis a vis de Sherif's. Poate intr-o zi o sa ne intalnim pe acolo, sper sa ne recunoastem si sa povestim.
Cary, noi am mai vorbit acum ceva timp, nu? Ce face Rebecca?
Ma bucur ca v-am descoperit aici, desi am vazut ca de la o vreme subiectul e mai putin activ, dar sper sa se mai revigoreze si sa mai schimbam impresii despre noi si despre acest cartier in care si noi ne simtim destul de bine, cu exceptia faptului ca nu avem spatii verzi si parcuri, fapt care ma face uneori sa regret ca nu am ales alt cartier cand ne-am cumparat apartamentul. Dar asa e, e foarte bine aprovizionat, iar in iulie se va deschide si Cora aici, de unde am de gand sa cumpar prajituri (au prajituri la kil super bune). Si cica vreau sa slabesc...
Va pup pe toate si o sa trec des pe la acest subiect sa vad ce ati mai scris.
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112
martta spune:
Buna, fetelor!
Danielasi eu la raport!
Dupa ce au terminat zugravii balcoanele joi, dupa ce imi promisesera initial ca vor termina marti, am intrat in cursa contra cronometru cu mancarea si curatenia. Practic, in noaptea de vineri-sambata nici macar nu am dormit.
La slujba de Inviere am fost fara Vladut, pe care a trebuit sa-l lasam la bunici. Am fost la o biserica din Baneasa. O slujba neasteptat de scurta.Dupa, ne-am intors la bunici si am ciocnit oua, am gustat cate ceva din mancare si am recuperat copilul.
In prima zi de Paste a lucrat sotul, practic pana a doua zi...Am mers impreuna cu copilul la masa la socrii.Pe 2 mai a fost ziua mea, iar seara am avut parte de petrecere, iar pe 3 am iesit din Bucuresti la un gratar.Asadar, sarbatori tot in familie!
martta spune:
Anemona, bine ai venit!
Asadar, forte proaspete, fetelor! Sper sa reusim sa mai animam si noi discutiile!
Pupici voinici!
Marta&Vladut(13.06.03)