Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dana: si noi vrem bebe no.2. M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa vina pe lume cam cand face Alex 3 anisori. Daca nu ai avut o prima sarcina cu probleme, nu ai de ce sa-ti faci griji. Iti faci toate analizele necesare inainte si iti poti schimba si medicul, daca nu mai prezinta incredere (iti pot recomanda eu unul de la Spitalul Cantacuzino - e foarte cunoscut si recunoscut).
Andra: mie mai mult imi convine duminica, daca e cald si daca nu e vantul asta salbatic. Si oricum ar fi, daca nu merg in parc macar ma duc la baby expo.
Gaby: bafta la examen!

Magda si Alex(1 anisor si 8 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Mey, Carmenutza, daca n-ai fi asa versatila si ai mai povesti si tu pe aici ce mai faci, poate nu ne-am mai plictisi asa...Bag seama ca aia cu care ne tradezi is mai enteresanti...

pup u,
Andra

Luca Pitu

m-a prins scorpia...m-a prins si m-a deconspirat...
what the f**k , cre' ca stiu si ce m-a dat de gol....Nostalgia, nu?!

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Noua ieri nu prea ne-a mers internetul la servici asa ca am lipsit si tare rau a fost. Pana la urma spre seara s-a reparat dupa ce am urlat toata ziua la aia de la RDS, ca la noi jobul e dependet de internet.

Si la mine bebe 2 e subiect sensibil, inca nu m-am hotarat daca DA sau NU, in sufletul meu parca as vrea, dar fac si eu cu Crisa, mi-e somn, glumesc, adevarul este ca sunt intr-adevar obosita si nu stiu daca o sa fiu in stare fizic sa fac fata. Oricum deocamdata il mai aman cel putin un an, sa mai creasca Iri, sa ma mai inteleg cu ea , sa meargala gradinita, bla-bla.

In Tineretului banuiesc ca o sa vin la locul de joaca, ori sambata ori duminica dupa masa, dar nu stiu daca ajung la Baby Expo, e omor in week-end si nu prea am nimic pe lista de cumparaturi, poate doar niste jucarii de la Casa Retro.

Parerea mea e subiectul Bucuresti sau provincie e destul de controversat. Eu sincera sa fiu prefer Bucurestiul pentru aici e "action", aici se intampla lucrurile, aici se fac bani, ca sa fiu pragmatica.
E murdar , e aglomerat, dar de cand au fost colegii mei in Coreea, mi-am dat seama ca se poate si mai rau. Si ma refer la aglomeratie, aviz Crisa, imagineaza-ti un oras cat Bucurestiul (Seul) care are 11 mil de loc, e infern.
Si apropo de asta, Crisa - iti urez calatorie placuta si "Drum Bun" .
Cgaby - bafta la examen, si nu mai bodogani atata ca pozele sunt mici si au rezolutie mica, ca Yahoo-ul le face asa. Eu le pun mari si el le micsoreaza si le scoate din rezolutie ca sa ocupe spatiu mai putin.
Carmenutza - da, chiar cum a fost cu cealalta gasca? Bine, hai nu ne zi, ca nu face obiectul subiectului. Da, eu m-am prins , postezi mult si scurt ca sa aduni stelute , e si asta o tactica.
Oricum, nu stiu de ce se iau fetele astea de tine, ca taman ne-ai povestit ce-a facut Maya , apropo de asta, tare isteata fica-ta,

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Crisa: Daca vrei gradinita ca sa aiba Tudor cu cine se juca pot sa-ti trimit doi candidati, dar vezi ca nu stiu cum asta mare,Cristi, A devenit cam egoist si nu imparte jucariile cu Alin asa ca nici cu Tudor nu o sa le imparta.

Ama: Felicitari pentru bebe2 fata. Si eu vreau fetita!!!!!!!!! Dar cum de ti-au trecut greturle doar acum? In ce saptamina esti?

Kehleyr: Mai fata daca vrei inca un bebe nu mai sta si apuca-te de lucru. Timp pentru Stefi o sa ai, ca doar o sa stai acasa la un moment dat, iar cind e mai mare o dai la gradinita si se disciplineaza acolo. Daca nu-ti mai place doctorul cu care ai nascut schimba-l ca sint destui. In privinta analizelor fa-le doar pe cele cu adevarat necesare.
Despre ce operatie vorbesti? Ai nascut prin cezariana, ca eu nu mai tin minte? Iar in privinta statului in spital dupa nastere… eu am luat-o ca pe o vacanta, deoarece am stat intr-o rezerva cu televizor si frigider ( e drept ca m-a costat, dar m-am odihnit).
Partile proaste intr-o sarcina sint greturile din primul trimestru si apoi in ultimul trimestru cind ne facem cit o balena. Mie mi-e groaza de caldurile de la vara, ca o sa am burta mare chiar atunci.
In privinta locului in casa… asta e o problema si pentru mine, dar sper sa ne mutam cit de repede, iar copii de acelasi sex pot imparti acelasi dormitor.

Cornelia: Daca vrei parerea mea, de clujeanca aterizata in Bucuresti… daca ar fi sa mai aleg o data nu as mai veni aici. Toate sint mai scumpe, de-ti vine sa innebunesti, plus ca daca nu ai noroc sa stai intr-o zona cu parc sau cu multi copaci te topesti de cald. Si e intr-adevar multa mizerie si multi tigani si baieti de cartier foarte obraznici. La Cluj e mai bine. Eu mi-as dori sa ne intoarcem la Cluj sau sa plecam intr-un oras mai mic. Aici cind ai de rezolvat o treaba trebuie sa-ti consacri o zi numai pentru asta, geru reusesti sa rezolvi doua probleme in aceeasi , mai ales daca trebuie sa strabati orasul de la un capat la altul. Totul e oboseala in plus.

Amik: Poti incerca sa faci ciorba de pui cu smintina in felul urmator:
Pui carnea la fiert, spumezi ( dupa ce se aduna spuma), apoi pui zarzavaturile taiate marunt (morcovi, patrunjel, pastirnac etc… poti sa pui si cartofi, dar vezi ca sint unii care fierb mai repede si atunci ii adaugi mai tirziu la fiert). Sare dupa gust sau cum ii dai tu Alexandrei sa manince. Dupa ce fierbe se drege cu un amestec de smintina cu galbenus de ou, bineinteles dupa ce tragic oala de pe foc. Poti sa pui verdeata de care vrei tu. Daca pui tarhon, il pui la fiert mai repede. Daca nu pui cartofi poti adauga orez ( daca va place). Pofta buna!

Ati fosta si anul trecut la baby-expo? Eu am fost cind avea Cristi 3 luni si preturile erau immense. Nu era nimic mai ieftin decit in oras, ba din contra.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 17 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by romana

Kehleyr: Mai fata daca vrei inca un bebe nu mai sta si apuca-te de lucru.

asta a fost mesajul zilei....

Va rog sa nu ma luati in seama azi, a nascut sotia unui coleg si am baut un strop de sampanie.....

Si, la intalnirea cealalta nu m-am dus ca nu va tradez eu asa usor...(Ups...mai bine scriam asta in alt post...inca un punct..inca o stelutza)

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Incerc sa va scriu de dimineata, dar m-am tot intrerupt.

Asa ca, in momentul asta am si uitat ce vroiam sa va spun.

Interesant subiectul cu bb2. Pe mine ma sfatuise cineva prin august ca este mai bine sa fie primul copil mai marisor, sa manance singur, sa nu mai depinda asa de mult de noi. Mare dreptate avea!Oricum, pt. mine era cam tarziu pt. sfaturi . Pe de alta parte, daca ar fi trebuit sa iau o decizie acum, mi-ar fi tare greu, parca era mai usor cand era Maria bb. Eu am vrut doi copii apropiati de varsta (de fapt vroiam trei ) si stiu atatea persona care au tot amanat momentul pt. bb 2 din diverse motive si s-au trezit ca este mult prea tarziu.

Magdone, zici ca era cald la Macin? Se pare ca doar la noi a fost si e tare urat! O sa vina direct vara!

Andra, hai ca m-ai convins ! Cu Doru, nici o grija, ca el viziteaza destul de des capitala. Daca v-as spune ce pasiune are mai nou! Dar nu ma mai plang pe forum , ne duelam, in schimb zilnic . Oricum, el mai are o varianta: eu raman acasa cu copiii pana se instaleaza el cu afacere si casa in Bucuresti si daca merge treaba venim si noi!!! Geniala idee !

Romana, cum eu sunt jumate ardeleanca, imi e si mai greu sa devin capitalista , nu-i de mine. Tata a fost destul de "zdruncinat" cand a venit din Oradea in Constanta. Deja era alta lume.

A, si daca faceti gradinita, stiti ca si eu sunt amatoare. SIncer, am studiat f. serios problema, dar era nevoie de o investitie de vreo 100.000 EURO, asa ca ...

Va pupam
Cornelia 35 sapt. si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Vreau sa stiu si eu ce e cu tradarea Carmenutzei? . Mai fetele care ati fost la intalnire si stiti mai multe, vorbiti va rog pe intelesul tuturor!!

Amik, apropo de ciorba ca mi-a amintit Romana: este buna sa o faci din mai multe parti de la pui, adica si gat, si aripi, chiar daca nu mananci carnea sau are multe oase, ii da gust bun. Si neaparat sa o acresti cu bors . Eu ii pun leustean, de fapt pun la toate ciorbele, mi se pare cea mai buna verdeata.

Romana: de asta intrebam fetele care nu sunt insarcinate sau nu au doi copii de bebe doi. Ca stiam ca tu o sa zici sa ma pun pe treaba ca doar esti mai hotarata de felul tau . Si da, am facut cezariana si asa va fi si la bb2 -- cand va fi si daca va fi .

Eu nu am fost la BabyExpo si nu cred ca merg nici anul asta. Nuam rabdare...

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Vreau sa stiu si eu ce e cu tradarea Carmenutzei? . Mai fetele care ati fost la intalnire si stiti mai multe, vorbiti va rog pe intelesul tuturor!!

Pai ce sa fie, mai scrie pe un forum.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by aditzu
Pai ce sa fie, mai scrie pe un forum.

Ahhh... s-a dus la "concurenta"?
Eu cred ca nu are destul de lucru la birou .

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

[quote]Originally posted by Andra_

Anamaria - nu-i secret cu pensiunea, eu o recomand tuturor, pe noi ne-a costat 1,900,000 in w-e, 800,000 cazarea si 550,000 pensiune completa/persoana pup u,
Andra

[quote]
cum, mai, 1.900.000 ca 800.000+550.000 face 1.350.000?! nu ca-s eu contabil, sau tare-n mate, da sunt curioasa!
oricum, m-am uitat pe pagina lor de web, vad acolo si ceva preturi. am notat si probabil vom merge cu prima ocazie, poate ne si intalnim acolo.
camera aia cu cada smechera e mai scumpa?! ca eu vreu sa-o vizitez vreodata...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput