Copilasi iunie-iulie 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenutza spune:
Iote ca mama Carmenutza presteaza si pe forumuri care, stiu ca va voi surprinde...da' nu sunt frate "despre copii" ca sa zic asa....
Dana, las' ca ai tu mai mult de lucru....
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
cgaby spune:
fetelor...am draci! m-am dus degeaba la scoala! profa e racita si nu a venit ...examenul s-a amanat pe saptamana viitoare..si eu care ziceam ca scap!
apropo de bb 2. si noi avem in vedere aceasta idee..dar (cum ar zice cineva) mi-e un somn....asa ca..o sa se intample cand o fi! nu am retineri si nici probleme!
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Andra_ spune:
Anamaria - pai 800,000 cazare plus 550,000 pensiunea completa de persoana x 2 persoane ca Luca e inca free, fac exact aia 1,900,000... Cada e in pret, tre' doar sa vrei...
Carmenutza - sincer vorbind "inteligenta" te-a deconspirat, sau a fost primul indiciu, ca vad ca intr-adevar te urmareste..., dar am avut si eu in feeling, cred ca exerciti o atractie asupra mea mai presus de cele revelate, apoi restul a fost simplu (bagau, fecioara, avocat...mai vrei?)
Dana - eu vreau in continuare 3, pe al treilea insa il mai negociez cu Dani in viitor, iar de-al doilea ma apuc la iarna, am mai zis, ca intii vreau sa slabesc ca-i greu de trecut printr-o sarcina si cu kile normal, cu extra nu mai zic, si apoi sa-si faca si al meu sotu' concediu la care viseaza. Dar ma apuc si-l fac sigur, desi imi pare rau ca n-apuc inainte de 30 de ani. Si eu cred ca e mai bine sa tragi aer in piept si sa te bagi cu capu'nainte in "chestia" asta, ca daca stai sa te gindesti prea mult clar nu-ti mai vine, apoi la mintea de pe urma te intrebi de ce n-ai facut-o cind trebuia?! Plus ca un frate iti prinde bine oricind, dar mai ales dupa ce depasesti neintelegerile copilariei si stii ca ai pe cine te baza la o adica. Plus ca () iti maximizezi sansele de a te intelege macar cu unul din doi! Si mie imi plac teribil copii, daca mi-as permite financiar as fi de-aia cu vreo 5-6 sigur.
pup u,
Andra
bychi spune:
Mamici dragi, cum-necum incerc sa tin pasul cu voi.
In week-end am fost la Isi si la intoarcere, am vizitat-o scurt de tot pe Mihaela. L-am revazut pe Flaviu de care mi-a fost tare dor. S-a inaltat tare mult, are aceeasi privire smechera si s-a comportat ca un adevarat stapan pe domeniul lui. Pai cum adica, sa vina Tibi sa-i ia jucariile? Mihaela, nu te stresa, asa face si Tibi cu proprietatea lui. In parc ni-i se intampla frecvent asa ceva. Tibi, e un copil mai sensibil si nu suporta sa fie bruscat, sa i se tipe, sa i se smulga jucariile... Modul lui de a reactiona la un astfel de tratament este plansul. Sper sa-i treaca pana la majorat.
Ati vorbit despre implicatul copiilor in sarbatoarea Pastelui. Tibi m-a ajutat la facutul foilor de prajituri. Are un set miniatural de linguri din lemn, fund, sort, si ustensila (nu-mi vine numele in minte) de intins foi. Primea cate o bucatica din aluat si intindea si el foi. I-am copt si lui bucatelele de aluat si i-am facut prajiturica de care a fost tare mandru si incantat. M-a ajutat si la tort…. A fost foarte mandru de responsabilitatiile lui. A mai participat la impartitul cadourilor de la iepuras. M-a surprins ca ne stie pe toti dupa nume (si eram 16 pers) fara nici o ezitare.
Cand o sa mai creasca o sa fie mai activ in cautatul oualelor in iarba; acuma nu si-a dat prea bine seama ce se intampla.
O sa vedeti ca or sa-I atraga tare mult auale rosii. Tibi a mancat 2 intr-o zi de m-a lasat fara replica. Cu cele nevopsite n-am avut succes asa ca tot la amestecul in pireuri, mamaliga si in iaurt o sa recurg.
Kehleyr, noi nu facem pasca de Pasti, in schimb facem un tort tare bun cu cacao, multa branza de vaci, budinca de vanilie… usor de facut si f. aspectuos.
Cornelia, daca esti carierista e ok in Bucuresti, daca esti mai familiasta si tanjesti dupa liniste ramai acasa. Sunt si avantaje dar mai multe dezavantaje. Parerea mea!
Eu o sa merg la targ vineri, cu tot cu Tibi; poate scap de imbulzeala. Cat despre intalnire cu bb-ii mai vedem, in functie de dispozitia lu’ tati.
Pufulet, felicitari pt. fetita nr. 2!
Acum mai iesim o tura pe afara caci au pus in parc o multime de jucarele faine: ratuste, caluti, lei, masinute, motociclete montate pe un arc solid si te hatani tare fain in ele. Numai in Germania am vazut asa ceva iar Tibi m-a innebunit azi cu ele.
Pupici
Bychi
cgaby spune:
bychi - chestia aia de intins foi se cheama sucitor!(cred ca la asta te referi) ce bine ca va distrati....
eu sunt stresata si stresanta!nu mai imi intri cu nimik in gratzii...sper sa-mi treaca!
stefan zice "hai steaua!" si duminica am vrut sa-l invat sa zica si chestia aia cu.... dinamo! dar nu m-a lasat radu! asa ca...mai creste el si o s-o invete singur!
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Cornelia spune:
Mi-ai adus aminte, cgaby! Vroiam eu sa iti spun mai demult. Daca am inteles eu bine ai avea ceva legaturi cu Steaua (daca nu e asa, scuze, dar asta era concluzia mea dupa ce am citit de fratele tau, persoana publica, plus ca tot pomenesti de Steaua). Maria e mare microbista. Si e stelista convinsa. Striga prin casa: Steaua! Daca vede la televizor fotbal incepe: shobal, Steaua!, bucua baietii, gol!
Va pupam
Cornelia 35 sapt. si Mariuta (2 iulie 2003)
Marox spune:
Buna seara mamici,
Acuma nu stiu daca ma mai tineti minte pt ca sint vreo 6 luni de cind n-am mai scris la subictul asta. Nici pe Forum n-am mai intrat. Iar acuma, cind am deschis din nou "subektu'"...ce vad?!! Nimeresc in plina discutie despre BB2! Iar Romana e insarcinata in 17 saptamini...iti doresc multa, multa sanatate si curaj! De asemenea Corneliei care va naste in curind, parca un baietel, nu? La fel si celorlalte mamici in asteptare de BB2 (sau 3).
Ultimele mele posturi va infomau ca eram insarcinata. Ei bine, am nascut pe 29 martie. E o berbecutza pe nume Julia. Stiam ca va fi fetita, insa pina n-am vazut-o nu mi-a venit sa cred, prea eram sigura ca va fi baiat si nu-mi venea sa cred ca dorinta mea de a avea o fata va fi indeplinita.
E tare greu cu 2 copii mici. Si totusi am noroc ca mama a venit la noi pt 3 luni si se ocupa ea dupa-masa de Julia si pot sa-mi completez somnul. Am noroc de asemenea ca Alex e in timpul zilei la doica si nu trebuie sa-i port de grija. Am noroc ca Julia e totusi destul de cuminte, in orice caz mult mai cuminte decit frate-sau, reuseste sa doarma 3 ore la rind, ceea ce cu Alex nu se intimpla.
Bun, trebuie sa scurtez pt ca a venit ora de baie :-))
alexandrueduard spune:
Felicitari Marox! Bun venit pe lume Juliei! Sa va traiasca ingerasii, sa va bucurati de amandoi si sa fiti sanatosi cu totii !
Cum sa nu te mai tinem minte? Chiar ne intrebam ce e cu tine, daca ai nascut si ne bucuram ca ai revenit cu asa vesti bune.
Iti doresc sa ai putere si te asteptam sa ne mai scrii, sa vii cu detalii mai multe, poze si vesti.
Magda si Alex(1 anisor si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
bychi spune:
Felicitari Marox!!! Sa-ti traiasca fetitza si sa va aduca numai bucurii!
Cum te simti? Cum a reactionat Alex? Mai povestete-ne despre voi.
Bychi
Cornelia spune:
Felicitari Marox! Chiar ne intrebam daca ai nascut. Deci teoria medicului tau a fost gresita .
Multa, multa sanatate fetitei si lui Alex! Sa va aduca numai bucurii!
Foarte frumos nume Julia!
Va pupam
Cornelia (35 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)