Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dana ca m-am tot gandit cum s-au potrivit lucrurile si intrebi si tu, taman acum cand ma apuca o criza... evident ca de stres si nervi pt ca al meu copil a dormit azi 2 ore doar in bratele mele si asta afara in leagan! Imi vine sa-l "azvarl" la cresa imediat sa vada cum e si poate asa se maturizeaza mai repede!Ca imi ziceam azi ca nu-mi mai trebuie plod.
Eu una vreau o fetita care sper sa fie mult mai cuminte decat precedentul... dar daca ma gandesc la cine a dus tot greul(asa crede el,dar e cu pluta sigur!), care spune ca deja e epuizat si el nu mai are resurse sa mai cresca inca unul, nu stiu zau cum am sa-l fac pe al doilea! Cred ca trebuie sa gasesc un vecin mai tanar!
Legat de retete o sa-ti trimit pe Om ceva sa vezi daca ti se par simple.
Marox felicitari si sa-ti traisca, iar combinatia baiat fata e super!De greu imi dau seama ce spui...
Andra unde e toata chestia cu 1900.000 ? Na ca ma bag si eu!

fetelor au inceput copilasii sa dea singurei la pedale la bicla sau tricicleta? Al meu ajunge dar sta linistit sa-l impinga masa!
Ce tip de incaltari abordati acum , pt copii, sport, pantof un pic perforat? va intreb pt ca -i caut pantofior si nu gasesc decat foarte inchisi, parca ar fi pentru iarna. Eu cumparam de la BebeTom dar acum nu am mai gasit. Imi puteti recomanda ceva?

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marox, felicitari pt fetita!!!Sa intri sa ne mai povestesti una-alta!!!

Corneliei ii tinem pumnii sa fie la termen si sa fie nasterea usoara!

Mai scriu cand mai apuc,
va pup!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

marox- felicitari, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
cornelia - ai inteles gresit! nu am nimik in comun cu steaua decat ca sunt microbista inraita si fan steaua de cand ma stiu! asa ca..nu stiu ce ai inteles tu! sanatate multa si nastere usoara! iti tinem pumnii!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cgaby, la cum am citit eu forumul in ultimul timp, e bine ca ma inteles si atat: esti stelista . Oricum, tie vroiam sa iti povestesc de stelista de Maria.

Gio, multumesc, tu ai inceput serviciul? Din cauza asta scrii mai rar? Sau iar nu am inteles bine ?

Dupa cum vedeti, nu am somn. M-am invartit prin pat, prin casa si am ajuns la calculator. Vad ca noaptea merge mai bine net-ul.

Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna,fetelor!
N-am mai apucat sa citesc decat ultima pagina.Ramasesem unde spunea Amik ce ar mai plimba ea un carucior cu coarne...ori asta era la "parintii intraba..."..vedeti nci nu mai stiu ce am citit ultima data.Am trecut repede peste ultima pagina si tin sa te felicit,Marox,pentru bebelina.Sa-ti fie sanatoasa si povesteste-ne mai multe,ca uite,tocmai suntem interesate de "cum se face"al doilea bebel.Cititi,deci,printre randuri ca si noi avem un gand asa,insa mai asteptam putin.
Nu prea mai am rabdare sa fac nimic.V-am mai zis cred ca visez si vad numai avioane si valize.Fac,desfac,scriu listutze,imi propun sa fac cate ceva si nu apuc sa fac tot...si uite tot asa.
Mai este putin pana vom veni,pe 21.
Sper intr-o intalnire cu voi dupa Paste.Am sa tin legatura cu Gio.

Aaa,va multumesc celor care v-ati oferit sa ma ajutati cu carseat-ul.Se pare insa ca vom avea unul,asa ca deocamdata nu ma mai agit.Va multumesc,inca o data.

Am de gand s-o duc pe Emma in Bucuresti la teatrul de papusi,dar va rog spuneti-mi unde(banuiesc ca la Tandarica) si cand au spectacole cu papusi,pentru copii asa mici?

Va pup!Sunt cu gandul numai acasa si mi-e dor de tot!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Hei, felicitari, Marox! Sa-ti fie sanatosi copiii si sa-ti fie usor! Cum sa te uitam? Fetele astea intreaba de tine pe la fiecare parte a topicului.

Mihaela, am ras la postul tau. Gandeste-te ca e o mare consolare sa stii ca al doilea nu poate avea aceeasi probabilitate sa fie nazdravan din cale-afara. Nu ma bag, nu ma bag, dar am vaga senzatie ca pe Ovidiu il sperie crescutul, nu facutul. Daca gasesti un vecin asa de treaba, da-mi de veste ca parca m-as muta la Bacau, zau.
Si ca sa ma bag in seama in continuare, raspund la intrebarea cu bicicleta. Mai, al meu pedaleaza, doar ca nu prea ajunge la pedale.

Cornelia, vaz ca ai descoperit miracolul traficului de net pe timp de noapte. Succes, pe Mihai l-am nascut plecand de-acasa direct de la pc.

Claudya, pe care 21 vii? Aprilie? Cat stai? Fetelor, o punem de intalnire?
La Tandarica spectacolele sunt la sala Victoria, fetelor, apropos, s-a incheiat renovarea la sala Lahovari? Eu am tot dus-o pe Oana, dar niciodata nu am nimerit la Lahovari, in fine. Si ca sa-ti raspund, eu iau mereu programul spectacolelor de pe net. Cat despre spectacole pentru copii asa mici... ce sa zic, eu una consider ca pentru asa mici nu au. Desi am vazut cu toatele ca Alexandra lui amik a fost destul de mare.

Ca sa amintesc si io de progenitura mea reusita, va informez ca de cateva saptamani, Mihai foloseste pronumele si adjectivele pronominale. Exemple: eu, tu, gura ta, ochii tai, nasul tau etc.
Si a devenit mai sociabil, desigur, mai putin fix atunci cand imi doresc sa faca figura buna in public, dar asta e desigur libertatea prin care alege el sa-si manifeste personalitatea mirobolanta.
De Oana nu va povestesc azi ca sunt suparata pe ea.
Pupici la pitici si burtici.
P.S. Era sa uit, Carmenutzaaaaa, n-ai fost, n-ai fost pe bune la intalnire? Ma, ce-i cu fata asta? Ori ne duce cu presul, ori ascunde ceva tenebros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Aoleu, ce e mai rau decat un copil care nu cere la olita? va spuns eu unul care cere toata ziua. M-a innebunit Irina ieri, a facut pasiune pentru olita si ca urmare toata ziua zice "kk" si vrea s-o pun pe olita unde evident nu face nimic, dar nici sa o iau de pe olita nu vrea, nu vrea nici sa-i pun pampersul, nici pantaloni , nici sosetele si tot asa totul e cu urlete si cu plansete. Cum o pun pe olita se chinuie si-si scoate papuci, sosetele, pantaloni si daca nu reuseste evident se enerveaza, dar nici pe mine nu ma lasa s-o ajut. Plina de personalitate fica-mea . Suntem la faza "Mama NU, Ina" - Irina face totul desi nu poate si de aici incepe circul.
Aseara la culcare, de unde eram cele mai bune prietene, a adormit in nervi ca n-o pun pe olita si evident azi de dimineata cu ochii lipiti de somn tot la olita visa ca mi-a spus "kk" cand si-a baut laptele.

Marox - felicitari pentru papusica, sa-ti traisca si sa va bucurati de ea.

Si acum ca mi-au trecut nervi sa va povestesc ce-a mai facut Iri, de cateva zile , isi canta singura de rasuna casa la culcare "Nani, nani, puiul mama si-a lu tati" , iar daca vreau sa-i cant eu imi zice " Nu, Ina" si incepe sa urle de cred ca aud si vecini, noi suntem pe jos de ras , numai cantec de leagan nu e ala.

Bychi - mai dat pe spate cum te ajuta Tibi la prajituri, e super simpatic. Eu nu cred ca o s-o implic pe Irina in vre-un fel, ca nu ma omor cu pregatirirle, bunicile sunt de baza, dar sper ca ouale vopsite s-o tenteze la fel de mult.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele harnicutele,

Incep si eu cu MAROX - felicitari pt fetita, te asteptam cu povestiri despre bb2.

Iar pt Mihaela, spun si eu ca Elena, ca daca il ai pe Flaviu si mai vine si o fetita cam ca fie-mea, iti vine sa-ti iei lumea in cap. Tocmai de-aia eu nici nu pomenesc de bb2, ca mi-e teama ca iese tot ca prima , si apoi, si mie mi-e cam somn...

Crisa - drum bun pe-acolo si spune-ti mereu ca pe Tudor l-ai lasat pe maini bune (si eu stau tare bine doar cu teoria).

Imi pare din ce in ce mai rau ca n-am fost la intalnire, ca tot ma straduiesc sa pricep ce-i cu Carmenutza, dar se vede ca n-am nici o sansa, ca-mi lipsesc elementele esentiale, iar voi vorbiti in ghilimele.

Ca tot veni vorba de Paste, noi vom merge la mama si la socri, asa ca eu voi fi doar ajutor de bucatar, baza fiind la mama. Eu oricum nu mananc miel, singura mea bucurie sint cozonacul si pasca.

Daca sta Claudya pana dupa Paste, si eu zic ca ar fi pacat sa ratam ocazia unei intalniri, la care promit ca n-am sa mai lipsesc.

Si ca sa inchei cu povestiri despre Mariuca, va spun ca se acomodeaza bine cu noua bona, decat ca mai intreaba de Jeni din cand in cand, dar eu insist cu "e bolnava si nu mai vine".
Am inceput sa legam si noi dialoguri, in sensul ca eu o intreb "vrei aia?" sau "facem aia" si ea zice "da, da", sau "nu", respectand intelesul acestora. Ultima achizitie "invarte" = "inf...te", de a ramas tati siderat in parc, cand a spus copilu' ca roata se "inf...te".
In rest, la fel de energica precum o stiti, a inceput sa-si manifeste mai evident afectiunea pt o persoana (in special pt mami), spune "mesi" cand ii dai ceva sau cand da ea cate o jucarie la copii in parc, si "tate" cand stranuta cineva.

Cam atat, ca e cazul sa ma apuc de treaba, ca unii mai si munceste...

V-am pupat.

P.S. - de Babyexpo n-am zis nimic, pt ca noi in w-e plecam la Ploiesti. Astept si eu un rezumat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Buna fetelor,

Keleyr,
Am aceeasi parere cu Crisa in ceea ce priveste bb2, cred ca in general toate avem cam aceleasi temeri insa cred in ideea de frati, mai ales ca am citit despre racutele noastre cat de atasate sunt de familie... pacat ca mami e baba..... Asta este.

Marox,
felicitari pentru fetita! Sa iti traiasca ingerasii sa te bucuri de ei, sa ajungi bunicuta...

Va pup.

Sanatate pentru TEO.

Cgaby,
ce a zis sora ta cand a vazut poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Marox: Bravo! E fetita bebe2. Si eu vreau fetita!!!!! Cum ti se pare acum sa ai un bebe-fetita? V-ati mutat sau locuiti tot acolo?
Asa ca sfaturi de mama cu doi copii mici pot sa-ti spun ca trebuie sa te odihnesti cit mai mult, iar daca alaptezi ( acum ai lapte?) roag-o pe mama ta sa se ocupe de Alex in timpul asta ca sa stai linistita. Eu imi amintesc ca atunci cind alaptam venea Cristi si tragea de mine si nu intelegea ca trebuie sa ma lase in pace. Ai sa vezi ca pe masura ce trece timpul va fi mai usor.

Cornelia: Facind o comparatie si eu zic ca a fost mai usor cind era Cristi bebe mic si eu cu burtica deoarece acum are multe pretentii si in plus mai e si Alin care da tonul la nazbitii. Alin a devenit lider la noi in casa. El incepe orice actiune si Cristi , ca o maimutica, se ia dupa el. Mai nou placerea lor cea mare e sa mearga in patru labe, cu viteza ( noroc ca nu sint radare) , din camera pina in camara. Acolo de opresc si se pun pe ris sau pe tipat cu bucurie. Cred ca se aude in tot blocul. De altfel asta micu are tot timpul ceva de bolborosit sau de tipat. E tare vorbaret.
Desigur ca era bine sa manince singurei amindoi, dar acum am ajuns sa le dau sa manince in acelasi timp, iar la prinz le dau uneori aceeasi mincare, asa ca e mai usor cu gatitul. Chiar si laptele de dimineata si de seara il beau in acelasi timp.

Si mie mi-ar place sa-l duc pe Cristi la teatru de papusi.

Mai fetelor se pot comanda pe net prajituri sau torturi si sarmale? Ca eu sarmale nu am timp sa fac acum, e si cam greu ca trebuie facute anumite cumparaturi, iar noi nu ajungem la piata sa luam varza murata. Si mi-e o pofta de prajituri…!!!…!!!.. De fapt as minca tot timpul ceva dulce. Si daca m-ar intreba cineva ce prajitura vreau pot sa spun ca vreau din toate si cremes, si savarina, si amandina si orice altceva mai putin diplomat ca nu-mi place.

Romana si baietii

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput