Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Repede si io la apel.

Aseara a fost la noi un baietel de pe scara, cu noua luni mai mare. E innebunit Tudor dupa el. Cred ca o sa deschid o cresa numai ca sa aiba si Tudor parteneri de joaca .

Pojo, cum soro 14 kg? Pai si din ce daca zici ca nu mananca???? Stii care-i treaba, lasa copilul in pace ca e foarte bine ca greutate. Tudor are 89 cm si 12,8 kg si vorva Andrei nu-i chiar slabanog (e bine facut ).

Sunt in pregatirile de plecare. Las copil la bona, las catel la prietena.... Am asa de mari emotii ca il las pe Tudor doua saptamani fara mamica.

Fetelor, sa-mi luati si mie va rog pliante de la Baby Expo (gradinite, carti, organizari de petreceri, jucarii, mobilier ETC . Vreau neaparat un VIDEOPROIECTOR).

Pufulete, sanatate multa la burtica "fetita". Ce-o sa te mnai falesti cu doua fete (asta era visul meu...).

Cornelia, iti tin pumnii sa nasti cu bine (daca se intampla cat sunt eu plecata). Oricum o sa venim pe la Constanta sa-ti vedem baietelul (si pe dulcea de Maria).

Carmenutza, cum fu la intalneala cu gasca no.2??? Credeai ca scapi de ochiul soacrei??

Nicol, poate are un pic de rosu in gat. Umbla acum virozele prin aer...Daca febra sta la maxim 8 grade, pot fi si dintisorii (asta cred ca stii dar zic si io).

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Crisa - gradinita deci, hai sa facem una, ca mai stiu citeva amatoare...clienti avem Iti iau eu pliante, dar la videoproiector nu ma bag, tre' sa-i dai insarcinare speciala lui Petru; oricum m-am gindit sa fac o afacere cu tine: tu ii aduci lui Dani niste monede coreene (ca lui i-a fost tirsha sa-ti spuna joi ), iar eu va invit la mine la videoproiector din ala mic ptr copii, cu diafilme, am din copilarie, si am pastrat si filmele, sper numai ca mai merge, o sa-i fac o proba sa nu-ti vind cioara de pe gard

Cornelia - aaa...eu zic sa-ti mai reconsideri parerea cu Bucurestiul, pe linga faptul ca ai beneficia de vecinatatea noastra, care-i de departe cel mai mare atu , dar ar fi si mai multe magazine de unde ar putea Doru sa cumpere televizoare mai mare si mai plate, mese de biliard si de snooker etc. Plus ca ar putea Mariuta sa faca ea lectiile cu copiii nostri cu succes!

Ama - m-ai umplut de invidie cu cele 2 fete ale tale, eu si mai abitir: vroiam 3 fete!!! Si Luca e innebunit dupa copii, mereu vorbeste de ei, cind il imbrac dimineata vede de pe masuta lui copii care merg la gradi de peste drum de noi si-mi zice "copii gadinita" si mai ca se pune pe plins ca el e "micut" si nu poate merge la gradi cu ei.

Nicol - da, sint o mare bucatareasa, doar ca imi folosesc harul rar, sa nu se invete ai mei cu binele . Veniti la intilnire in Tineretului, daca nu simbata ca mai are lumea treaba, poate duminica cind e mai lejer?

Anamaria - nu-i secret cu pensiunea, eu o recomand tuturor, pe noi ne-a costat 1,900,000 in w-e, 800,000 cazarea si 550,000 pensiune completa/persoana (in conditiile in care la Cheile Gradistei am mincat la prinz de 600,000, fara bautura sau fite). Camerele sint si mai mari, si mai mici, camera cea mai mare e 4 (unde am stat noi), dar sint super ok si cele nou facute (7 si 8). Jos mai e o camera care desi nu e asa mare, are cada de colt...daca aveti fantezii. Curtea e mare si sint doar pomi si iarba, copii se pot juca in voie, iar in capatul curtii e un gard, dupa care trece un piriu si se poate urca pe deal. Poti folosi bucataria lor ptr preparat lapte, la fel au frigider daca iti aduce ceva mincare. Poti minca la ei sau nu, doar ca trebuie vorbit dinainte sa stie, iti alegi ce sa maninci, desi la ei de baza sint snitelele, bulzul si ciorbita; am mincat si gratar, si peste si au fost ok. Imagini poti vedea aici:www.romaniantourism.ro/index.php?unde=turrura&tid=1153" target="_blank">pensiunea Andrei, telefoane iti dau pe PM.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Andra,
si noi am sta la pensiunea Andrei in toamna si ne-a placut. Gazda avea o fetita de vreo 5 luni atunci, probabil ca acum are in jur de 1 an. Oameni de treaba, dar curatenia nu chiar perfecta (sau mi s-a parut mie). Noi ne-am simtit bine acolo si probabil vom mai merge. Am stat in camera cu cada pe colt...:))).

Nicol,
pacat ca nu ai venit la intalnire, chiar ar mai vrea sa o vad pe Teo.

Din pacate eu cred ca sunt plecata in week-end si nu cred ca prind expo, poate doar vineri de dimineata. Chiar ma intereseaza sa iau de la Saforelle un sapun de fata pentru mine (am probleme cu acneea si ma tratez...), poate ii gasesc si pe cei de la Eucerin pe acolo, si evident pe cei de la Casa Retro, etc. Vreau sa iau o masuta cu scaunel ptr Maria si tricicleta cu maner in spate + poate gasesc ceva fiabil dar nu aberant de scump -> speranta aberanta :)))).

Maria cand imi cere ceva si eu nu ma execut sau incerc sa negociez schimbarea cererii imi spune : Pa! Pa! Adica... dispari!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

he he!
citeam si ma gandeam...ce copii mari avem! cum au crescut...vorbesc..se joaca...ce mai! niste omuleti in toata regula!
pupici tuturor! acum sunt in pana de idei si ma grabesc...ca azi am examen!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by cgaby

he he!
citeam si ma gandeam...ce copii mari avem! cum au crescut...vorbesc..se joaca...ce mai! niste omuleti in toata regula!
pupici tuturor! acum sunt in pana de idei si ma grabesc...ca azi am examen!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

sa inteleg sa nu mai aveti noutati?

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Mey, Carmenutza, daca n-ai fi asa versatila si ai mai povesti si tu pe aici ce mai faci, poate nu ne-am mai plictisi asa...Bag seama ca aia cu care ne tradezi is mai enteresanti...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Carmen doar ne verifici, Maya ce face, intalniri la greu
sa inteleg ? Noroc ca ne tine Andra la curent ca tu ....

Cornelia mai ai putin si nasti, o luna maxim ... ce a trecut timpul,
iti tinem pumnii ! Maria e o minune, isteata foc.

Noi venim in Tineretului, numai sa nu bata vantul asta, n-am mai
iesit afara, nici ieri, nici azi ...

Teo are febra in continuare, in special noaptea, ziua este insa fresh, mananca bine, nu e de la dintisori, se joaca, nu pare sa o doara nimic, nu mucisori, nu tuse, nu o doare in gat, sunt intr-o ceata perfecta. Dr. mi-a zis sa nu-i dau nimic, sa asteptam ...
CEVA are totusi fiindca doarme mai mult !

va pup,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mai fetelor, eu trec printr-o perioada tare dilematica. Ma tot gandesc la bebe nr. 2. Initial ma gandeam ca prin perioada asta sa ne apucam de el, ca sa fie vreo trei ani diferenta intre copii si ca nu ajung nici eu la 30 de ani. Dar in ultima vreme am dubii tot mai mari. Ma gandesc ca nu am timp nici macar de Stefi cat trebuie, ma gandesc cat ma chinui cu ea uneori cand are toane si nu ii intra nimeni in voie, ma gandesc ca nu avem loc in casa... Colac peste pupaza, aud sau citesc tot felul de povesti nu tocmai placute despre doctorul cu care am nascut... Si imi aduc aminte ce stresata eram in timpul sarcinii, desi eu nu am avut o sarcina cu probleme mari, ma gandesc la sirul nesfarsit de controale si analize, apoi la operatia in sine si statul in spital, ca faceam pe mine de frica la internare si numai gandul ca gata, nu mai am ce face, m-a tinut pe picioare...

Vreau sa va intreb pe voi cele care ave(a)ti intentia sa faceti si al doilea copil, cum mai ganditi vizavi de problema? Andra, stiu ca si tu vroiai mai mult de unul... Si parca mai erau cazuri -- nu ma refer la cele deja insarcinate... Am nevoie de incurajare .

Cornelia, din cate persoane cunosc eu care sa nu fi copilarit in Bucuresti si sa fi venit ulterior, foaaarte putine sunt carora sa le placa in Bucuresti. E diferenta mare fata de alte orase. Eu una nu cred ca as putea sa stau intr-un oras mai mic pentru ca asa m-am obisnuit, dar pentru cei crescuti si traiti in alta parte, Bucurestiul este mult prea murdar si aglomerat...

Crisa, cand pleci?

Eu am scapat ieri intr-o librarie si i-am luat lui fi-mea vreo 5 carti. Am mai gasit una cu puzzle, au inceput sa prezinte interes. Inca una cu ferestruici (nu stiu daca le stiti, mie imi plac foarte mult), una cu autocolante, "Motanul incaltat" si inca ceva...

Caut acum un hanorac/bluza de trening cu fermoar in fata si cu gluga, mai grosut dar nu de fas, pentru vremea asta si pentru vant. Daca ati vazut pe undeva sa imi spuneti...

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Kehleyr, ai deschis cutiuta magica... bebe no.2.
Pai sa-ti spun cum gandesc io, chiar daca o sa rada fetele de mine cum ca de unde copii daca io dorm tot timpul : m-am gandit sa las sa treaca vara, sa pot merge cu Tudor la mare, la soare, sa ne putem plimba in voie in parcuri (mai ales ca io-s aia cu sarcini mai naspa) si apoi gata cu protectia... apoi cand o vrea si Domnul. Din experienta mea e mai bine sa nu stai pana cand iti doresti prea tare ca s-ar putea sa nu-ti iasa cand vrei. Cat despre cat de greu o sa fie, incerc sa alung gandurile mai descurajatoare. Ma gandesc mult la Tudor, sa nu fie si el singurel pe lume (am io fixul asta.)La mine e si varsta si din nefericire iaca nu intinerim.

Andra, orice fel de monede sau vrea ceva anume?

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Ne-am intors si noi din mini excursia care am facut-o la Macin, la socrii mei, de fapt doar soacra si vreau sa va spun ca a fost super, si vremea frumoasa si drumul ok. Razvan a stat tot timpul afara, nu era chip sa-l bag deloc in casa, ce sa va zic ca la 7.30 dimineata noi eram in curte si cu chiu cu vai il culcam la pranz, acum o inteleg perfect pe Mihaela, cu somnul de dupa-masa, mai dar nu era chip, statea langa usa si urla ca vroia afara, iar seara scandal nene pana ne culcam, se tot ducea la catei sa le bage degetele in ochi, alerga dupa ei, nu mai zic ca statea cate o juma de ora sa-si toarne pamant pe el, chestii de astea, iar in casa ghinion intr-o secunda a alergat si a pus mana pe soba si acum are o arsura de toata frumusetea in palma, nici n-am avut cand sa reactionez.

La intalnire a fost super fain, dar au povestit fetele ce si cum, nu mai repet.

Kehleyr - ca sa te incurajez, eu si maine as ramane insarcinata , dar deocamdata avem alte planuri pe termen scurt, eu zic ca e cel mai bine acum ca nu e asa de mare diferenta intre copii, plus ca inca ne amintim ce si cum se procedeaza cu un bebelus, iar cu cat trece timpul, cu atat gasesti motive sa mai amani, iar chestiile cu n-aveti loc in casa, n-ai timp suficient cred eu sunt pe locul 2. Si nu te mai gandi la povesti horor, mai bine te duci la alt doctor si gata, pot sa-ti recomand si pe doct mea, daca vrei.

Cornelia - bine ca ai net acum, chiar intrebam de tine, ce-ai mai facut. Uite nici eu nu m-am nascut in Bucuresti, ci in Bacau, dar pot sa-ti spun ca eu din clasa a 5-a visam sa plec in Bucuresti si m-am integrat destul de bine, oricum mie nu-mi prea plac orasele mici, adica nu-mi lipsesc de acasa decat parintii si atat, dar daca tu esti multumita si fericita acolo, inseamna ca aici in mod sigur o sa fii dezamagita de praf, mizerie, aglomeratie, si multe alte chestii. Dar, oricum, argumentele Andrei sunt de necombatut , asa ca....

Gaby- bafta la examen!

Si noi s-ar putea sa venim in Tineretului, ora 11 suna ok, la baby expo nu stiu sigur, dar in nici un caz cu Razvan dupa mine ca nu se poate. Acum a invatat drumul spre piata si cum se prinde ca mergem acolo, se pune jos si nu mai pot sa-i fac nimic, nu pot sa cumpar nimic cand sunt cu el.

Crisa - drum bun si distractie placuta acolo.

Va pup si mai revin

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput