Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Pojo - nu's de ce te plingi, ca Luca n-are 14 kile sigur si mi se pare ca arata fr. bine, pai cind o avea 14 kile...facem petrecere!!! Lasa copilul in pace ca e ok, cit despre oua, poate asa daca le va cauta si va vedea ca toata lumea maninca si se amuza ciocnindu-le, va fi si el mai cooperant Sa nu-ti spun cum maninca Luca: primele guri nu vrea, intoarce capul oriunde numai sa nu-l ajung, negociem si ii distrag atentia cum ca "tati maninca" si asa ia si el o gura-doua. Apoi, iuteala de mina si nebagare de seama, il indop ca pe ginsac, toata lumea se mineneaza ce imbucaturi imense ii bag in gura, dar la noi asa functioneaza de cind era mic, ii indes cit cuprinde in gura, apoi el le mesteca constiincios. Ultimele imbucaturi se inghit musai la refrenul "hai ca asta-i ultima", si tot asa... La ciorba de pui cu smintina dupa care si acum balesc se strimba de zici ca era acrita cu corcoduse, apoi cind s-a convins copilu' ca-i bun, deschidea pliscul ca un pui, taman bine cind s-a terminat. E o aventura si hranitul asta, sa vedem cit o mai tinem asa, poate in 5-6 ani scapam

Ieri a zis la un moment dat din senin (adica fara sa fi zis noi inainte ceva de genul asta) "bate vintul", iar seara i-a zis lui taica-su "noroc" cind a stranutat (eu nu ma obosisem )...Mai e cazul sa va pomenesc cum a alergat prin curte ieri fredonind "puta goala" dupa ce i-am zis noi asa?!

pup u,
Andra

Sa nu uit: ne intilnim si noi in week-end la expo baby sau la o ora stabilita de comun acor sa ne plimbam cu copii prin Tineretului?
Simbata la 11:00, ca destul de tirziu ca sa se trezeasca toata lumea si destul de devreme sa ajungem la masa... Sau pe dupa-masa, pe la 17:00, dupa vizitarea tirgului?
Astept provincia (amatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Andra, parca nu m-as risca sa o iau pe Maya dupa mine la targ...ca vreau sa o iau pe indelete si cu ea sigur nu-mi pot permite luxul asta.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

eu propun sa luam si sotii cu noi...si cat suntem la expo ei sa stea afara cu copii sa se joace! ce idee buna, nu?
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

andra, cum e ciorba aia de pui cu smantana?sunt in pana de idei.please help.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Carmenutza - si eu ma gindeam sa-i luam si pe tati, eu m-as risca cu Luca, data trecuta i-a placut, e drept ca era mai micut si mai cuminte...mai meditam la idee macar, please!

Amik - cu ciorba aia era bineee... ca era facuta de gazda noastra, si avea ceva marar-tarhon in ea cred, o savoare super, cu smintina... Doar ca nu era opera mea (de-aia a mincat-o copilu' probabil ), cel mult pot sa-ti dau telefonul lor sa-i suni si sa-i intrebi cum au facut ciorba de duminica Lasind gluma la o parte, habar n-am cum se face ciorba in general, dar aia era tare buna, plus ca e facuta la cazan ptr multa lume...Arunca o intrebare la "bucatarie" sau cauta prin cartea de bucate on line, ca eu sint doar amatoare in domeniu, nu si autoare

In alta ordine de idei, la capitolul recomandari: tocmai am comandat de pe buburuza.com o canuta cu adaptor super, de la B-free, costa 172 mii si are un adaptor dintr-un cauciuc moale, cu o gaura din aia in Y care se deschide doar cind suge copilul din ea, e fr. buna ptr bebeii care nu vor sa renunte la tetina moale a biberonului, ptr ca nu e asa dura cum sint restul adaptoarelor de la canute. Daca va trebuie...Si am capatat si o insigna cu "membru important al comunitatii", na! sa stiti cu cine-aveti de-a face (ca nici eu nu sint sigura uneori)

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna mamicilor !

Andra hai lasa modestia caci stim ce bunatati faci

Marta si noi am fost la Sinaia, daca stiam poate ne vedeam !

Sambata am fost la o petrecere cu copii, cam 30, gonflabile si alte jocuri, a fost o mare nebunie !

Si eu vreau sa ne mai vedem cu copiii !

Adi ai fost la intalnire, bravos, poate ne vedem in Tineretului
totusi.

Cornelia bine ca ai internet acum !!

Alinuta ?

Teo are febra azi insa nici un alt simptom, ? voi vedea
ce fac ... ati patit, cam 38 ...

am citit tot dar nu mai am timp sa scriu,

Va pup pe toate,

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Nicol, nu stiu daca voi ati facut Varilixul...Medicul de familie mi-a atras atentia ca este epidemie de varicela. Sper sa nu fie vorba despre asa ceva!
Ii mai iese vreo maseluta?
Pupici lui Teo si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hai salutare mai, harnicutelor!!!
azi a fost o adevarata lovitura ce vreme innorata si nasoala, dupa 2 zile asa frumoase care au fost... deh, am trimis cupilu' totusi la plimbare cu bunicu, in cautarea trenului, care 'nu e, mamai, nu!' (ca merge doar in we). eu am stat acasa sa smotruiesc (adica sa supraveghez femeia, care azi a venit dupaamiaza ca era schimbul 1 la serviciu). a spalat ferestrele si ar fi tare frumos daca maine poimaine nu ploua, da' pot sa bag mana-n foc ca vine o furtuna de toata frumusetea, ca altfel care-i scopul in sine al spalarii geamurilor???

andra - daca se poa' si nu-i secret de stat, da-mi si mie ceva detalii despre pensiunea unde ati stat voi, costuri si conditii, eventual un pm cu un nr de telefon, ceva... ca suntem aproape de moeciu si poate dam si noi candva o fuga cu picii!
kehleyr - mama daca nu face pasca cu aluat de cozonac, foloseste aluat fraged - ea il si pregateste, dar ai succes garantat de mine si cu cel din comert! sa ai grija doar sa nu fie branza prea umeda... pe deasupra dai cu putin ou batut pt aspect, noi facem si o cruce traditionala abia astept!!!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Abia acum pot sa spun ca mi-au mai trecut greturile.
Desi ne asteptam ca bb 2 sa fie baiat, doctorul ne-a spus ca 90 % este fata.Sarcina este bine.
Mara tocmai a facut o laringita urata cu febra 40 , m-am speriat tare rau ca nu manca si nu bea nimic , era ca o planta, dar acum si-a mai revenit, nu mai are febra dar tot nu prea mananca, dar sunt bucuroasa ca macar bea lichide.Mai greu e ca ii place tare mult afara si acum trebuie sa stam in casa din cauza racelii.Aseara am facut si eu un pic de febra dar am luat un paracetamol si mi-am aplicat cartofi pe talpi noaptea si azi nu am mai avut febra,Am observat si la Mara ca desi I-am dat panadol , paracetamol supozitoare si novocalmin supozitoare nu I-a cedat febra , iar a doua noapte I-am aplicat cartofi la maini si la picioare si nu a mai facut febra ulterior.
Mara iubeste tare mult copiii si se opreste pe strada si vrea sa-I stranga in brate sau sa-I pupe , iar daca vede vreun carucior pe strada alearga imediat sa vada bb din carucior.Problema e ca nu vrea sa dea din jucariile ei altor copii.

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ce vorbarete ati fost azi!

Mara si Teo, multa santate!

Pufulet, ma bucur ca bb e bine si ne mai dai si tu un semn de viata. Eu recunosc, sunt tare mandra de baietelul din burtica, dar sunt asa de nostalgica dupa o fetita mica, mica. Asta pt. ca nu ma pot gandi la alt bb decat Maria. Asa ca sigur o sa fii mamica cea mai fericita cu doua fetite!

Mai fetelor, mi-ati facut o pofta de duca! Vreau si eu la munte! Tocami il linistisem pe Doru ca anul asta nu mergem nicaieri, poate doar la iarna si ... m-am razgandit brusc. Deja imi fac planuri de vacanta pt. august-septembrie !

Cat despre intalniri si targ, asa rau imi pare ca nu sunt si eu bucuresteanca. Nu credeam ca o sa zic asta vreodata . Doru tot vrea sa avem o discutie serioasa daca sa ne mutam in Bucuresti sau nu, dar eu nici nu vreau sa aud. Sa plec eu din linistea ...Agigei tocmai in capitala? Nu fac eu nebunii din astea.

Am fost azi la dr. Totul e bine, se pare ca nu exista riscul sa nasc in urmatoarele doua sapt., asa ca ma duc abia dupa Florii la un nou control. Sper sa nu se fi inselat, ca eu m-am linistit si sunt aproape sigura ca nasc in primele zile din mai, probabil miercuri pe 4. Nu mi-a estimat greutatea, pt. ca nu stiu ce setare nu era in regula la ecograf si cred ca i-a fost lene sa il reseteze si sa o ia de la capat. Dar am calculat eu, dupa o formula gasita pe net si mi-a dat 3088 grame. Probabil ca are vreo 2,800, totusi, pt. ca masuratorile corespund pt. 36 - 37 sapt. Nu ma ingrijorez prea tare ca o sa fie marisor pt. ca si Maria a fost mai mare pana in sapt. 36, dupa care a crescut f. putin si s-a nascut cu 3 kg.

Mi-ati adus aminte de perle spuse de copii. Cand i-am luat al doilea puzzle, s-a apucat sa il faca ajutata de buni, care luase o piesa in mana si o tot invartea, nestiind de unde e. Maria i-a smulge din mana si spune: "nu stie buni, da Mima" si o si pune la locul ei. A suferit ceva mama, ea care credea ca o sa o ajute pe Maria la lectii!

Va pupam,
Cornelia (35 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput