Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si lui stef ii place sa fie pozat! cand ii zic "stai asa ca facem poza" imediat se aranjeaza si sta cu ochii in aparat.
agresiv nu e cu ceilalti copii, doar ca vrea sa le ia jucariile din mana. asta e! e o faza trecatoare...
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Buna diminetata mamici, burtici si copilasi!!!
Mai ce weekend frumos a fost: parc, parc si iar parc. Cred ca mama m-a facut printr-un boschet ca prea imi place sa stau afara...

Eleno, de ce nu ai povestit tu la fete, ma rog, si cum te-a gasit doftorul fetei tale???? Daca nu te mai fac "tradatoare" asa-i ca nu ma mai pui prima pe lista la "povestirile vesele"??? O sa fiu cea mai cuminte, jur!!! Si apropo, Anamaria, ai inteles tu bine inataia data cine era ala micu ....

Sambata m-am intalnit in parc cu Aditzu si Irinuca... O dulceata de fata. Fasneata si ochioasa.... sa o mananci, nu alta!

Nu mai stiu cine intreba unde sa faca examenul coproparazitologic. O vecina de-a mea, care lucreaza la Cantacuzino, mi-a zis ca in nici un caz acolo (dupa ce eu i le-am facut lui Tudor acolo). Cica la clinica de mai sus de liceul Sincai (sau spital ce o fi, de dermato) se fac analizele astea foarte bine.

Imi pare tare rau ca nu o sa ajung la Babyexpo care se tine de vineri pana duminica... O fi de joi??

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Crisa - sa vezi ce sughite "ala micu" ca se tot vorbeste de el...hic!
Elena - ce-mi plac mie "procesele verbale" de la intilniri...parca trec si peste faptul ca m-ai facut cinica si pragmatica, pe mine, care-o o visatoare Lasind asta la o parte sa stii ca vineri mi-a venit sa te string de git, ca m-ai instigat si m-a pus naiba sa citesc si povestea Alinei Mihaela, si acum, dupa ce m-am intilnit de citeva ori cu ulisernic si am tratat-o normal, acum imi fac procese de constiinta ca nu i-am dat si ei nimic ptr aia mica Asa ajung la:
Amik - daca mai ai ceva din pungile alea de dat, da-mi un semn daca n-ai alti amariti de suflet, am eu vreo citiva... Pina la Buzau ajungi repede, pina-n 2 ore, e drumul spre Urziceni fr. bun.

Noi in w-e am fost la Moeciu, dupa ce vineri am crezut ca string de git pe cineva si m-am jurat ca nu mai organizez excursii ever, acum ma gindesc deja cind s-o programez pe urmatoarea. Desi initial programasem sa mergem la Buzau, facusem, am ajuns la Moeciu ca vineri seara niste prieteni s-au trezit ca vor sa vina si ei, dar au uitat sa-mi zica. Am mers la pensiunea la care am fost si-n vara in concediu, super frumos si convenabil acolo. Simbata am ajus destul de tirziu, dupa prinz si era si cam racoare si vint, am mincat la Cheile Gradistei unde copilul meu n-a vrut sa se dea jos din carut si a repetat intr-una "acasa, acasa", dar am profitat si l-am indopat ca pe giscani, a mincat si ciorba de pui, si snitel cu piure, si iaurt cu fructe la desert, ba chiar si o bucatica de clatita salvata din farfuria devoratorului de tat-su. In final l-am dat jos si s-a jucat cu o fetita, Mara, care avea 1 an si 10 luni, dar fetelor eu as fi jurat ca are 2 ani jumate, parea si mai mare (desi apoi am vazut ca era cit Luca de inalta), dar ca si dezinvoltura, vorbe etc, parea mai mare bine. Si avea si un fratior de 4 luni jumate, si niste parinti relaxati de m-am crucit.
Luca a vrut numai "afara, afara", abia reuseam sa-l tin seara in casa ca era frig, a dormit neintors pina la 8 jumate duminica, apoi pina am plecat spre casa la 6 n-a mai pus geana pe geana. Ieri am stat toata ziua in curte, micul dejun l-am luat pe la 9:30 tot in curte, si tot asa... sint bronzata cu urme de ochelari (arat ca o indianca), pe Luca l-am tinut ieri in tricou, si chiar doar in tricou (adica in fundul gol), s-a jucat in nisip, a adunat pietricele (cit pe ce sa luam acasa "petricica ma", pe unele le-a depozit constincios in masina la picioarele lui Dani, am fost la riu si am aruncat cu pietre in el, am bagat chiar si un degetel, am cules flori si multe altele...am huzurit si a fost al naibii de bine. Gazdele de acolo au 2 copii: Andrei de vreo 6 ani si Delia care abia a implinit 1 an, Luca s-a tinut dupa Andrei non-stop, imita tot ce facea, ii povestea cine-stie-ce, alerga prin curte... bun un frate mai mare la casa omului...
o sa pun si poze sa va arat curind, pina atunci back to fuckin' job!

pup u,
Andra

P.S. Madishor - imi dai mai multe amanunte despre pensiunea aia sau ce e ea unde vrei sa mergi in Grecia?

Mergi la inceput

am fost ieri la tara...si ne-am bronzat a fost super fain...
pupici tuturor!
crisa- din pacate baby expo incepe vineri.

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Cornelia bine ai revenit, ne-a fost dor de voi .

Andra foarte frumos, tii copilul dezbracat pe afara . Super, ce bine ca stati mult la aer...
PS. Am primit si noi cadou enciclopedia animalelor si m-am lamurit ce e cu parsul ala, ca de mult vroiam sa te intreb .

Elena multumim pentru detaliile de la intalnire, nu ca as fi priceput mare lucru, dar cred ca nici voi acolo nu ati priceput mult mai mult .

Gaby nu se lauda suficient cu Stefan. Era ca o zvarluga, pretutindeni, si alerga saracul tati dupa el pe la tobogane ceva de groaza, dar cu foaaarte multa mandrie paterna . Stef zambeste tot timpul, e tare vesel (asta si comparandu-l cu fata mea care este extrem de serioasa), si vorbeste tare frumos. Eu cand l-am auzit zicand perfect inteligibil "grebla"... jos palaria!!!

Amik, incearca sa te organizezi. Eu am o lista cu lucruri pe care le am de facut pana de Pasti, si fac cate putin in fiecare zi. Ieri de exemplu am facut rotatia pantofi de iarna - pantofi de vara, azi vreau sa fac acelasi lucru la haine... Dar oricum e bine sa chemi femeia pentru lucrurile mai grele si sa pastrezi numai detaliile pentru tine.

Noi am avut sambata seara in vizita un baietel cu 1 1/2 luni mai mic decat Stefania. S-au inteles de minune. La inceput a fost el cam timid, dar dup-aia n-am mai stiut de ei. Importeau aceeasi cana cu apa, ea ii dadea sa bea lui, iar el ei, au facut schimb de germeni complet . Dar senzatia serii a fost ca pupacioasa de fi-mea l-a luat la un moment dat la inghesuiala sa il pupe si nu il mai slabea. Il bagase la propriu intr-un colt si il lua de dupa gat, iar el saracul nu mai zicea nimic, era socat, cred ca nu primise niciodata un asemenea tratament. Eh, ce-i drept e tare frumusel, fi-mea are gusturi bune .

Cum pregatiti Pastele pentru copii? . Daca plecam la tara, eu o sa pun in aplicare cautatul oualor prin iarba, chiar daca e obicei catolic. Dar nu stiu cum altfel sa o implic pe Stefi in pregatiri, mai aveti idei?
Si voi, ce pregatiri faceti? Eu am luat o reteta de pasca de la soacra-mea, dar nu stiu daca o sa ma incumet, ca e taaaare complicat.

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

dana -
eu cu sotul plecam de paste in tenerife! asa ca vom fi fara stefi. plecam in gasca..sper sa fie fain! abia astept!
o sa va pun poze cand ma intorc!
pupici

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

am stat in WE asta afara la greu..aseara am plecat din parc la 9 seara...s-a jucat fie-mea in nisip de si-a pus si in cap, gura, adidasi, pantaloni, s-a dat in leagane, tobogan.....era in extaz....

asa ma bucur ca s-a incalzit afara....desi azi parca nu mai este asa misto...Maya ar zice "nasol"

Ultima perla a Mayei....vorbeam cu mama la telefon, si i-o dau si pe Maya sa vorbeasca cu ea...Maya nu prea avea chef de conversatii...desi statra cu telefonul la ureche si asculta....la un moment dat imi da telefonul inapoi si imi zice " a inchis" desi eu o auzeam pe mama cum striga disperata in telefon..nu Maya, sunt aici, n-am inchis....si Maya ii dadea in continuare.."a inchis, a inchis"

Aseara in parc o dadeam in legan si imi zice "gata" adica sa o dau jos...eu "hai mai stai putin ca de abia te-ai urcat" ea:"am zis gata"...potzi sa mai zici ceva?!

Dana si noi o sa incercam faza cu oua in iarba...sa speram ca va fi cald.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

carmenutza: e dulce tare Maya!

Am reusit si noi sa ajungem in week-end la munte. Aveam o restanta de cateva sapt. Spre surprinderea mea, inca se mai putea schia la Sinaia, la cota 2000 si la Azuga, pe partia Sorica.
L-am plimbat pe Vladut cu saniuta si cu snowmobilul.
Ne-am bronzat si noi la fata, iar eu, ca si Andra, tot cu urma de la ochelari!

Sunt obsedata, in ultima vreme de faptul ca Vladut consuma multe lichide, peste 2l/zi. Nu stiu inca daca e cazul sa-l duc la dr. si pt chestia asta, asa ca m-am hotarat sa va intreb si pe voi cum stati la capitolul asta.

Kehleyr:mi-i dat de gandit cu implicatul copilului in pregatirea pt Paste. Eu, mama denaturata, ma gandeam deja daca pot sa-l las "peste program" la bunici, ca sa pot sa-mi termin treaba mai repede. Nu dati cu pietre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

salve!
Pai dupa ce a reusit si pruncul meu sa doarma totul a fost lapte si miere; chiar mi-a placut ca s-a intalnit cu unbaietel necunoscut si s-a lasat pupat si apoi l-a luat de manuta si a avut grija de el cand cadea, desi respectivul era mai mare cu juma de an; dar cum era mai mic de statura ... sa impus Flaviu.
cand vorbeam de agresivitate m-am referit ca uite il mai apuca uneori si ridica piciorul la unii copii, cand nu vor sa faca ce spune el (cum a fost si cazul lui Tibi) si ii impinge tot din aceleasi motive. Ei , e cam mult spus agresivitate, doar ca se manifesta uneori asa si in mod special cand e surescitat si nu e dormit deloc.
Dana nu ne-ai spus daca ai resuit sa iei tricicleta sau bicla pana la urma?; legat de Paste la noi se fac pregatiri de pici in nas de oboseala, dar poate anul asta o conving pe mama sa mai sarim din ritualuri; eu fac in fiecare an 3 pascute:una cu smantana, una cu branza si una cu cacao + un cozonac. reteta pe care o am nu mi se pare deloc complicata. N-am ascuns niciodata oule prin iarba desi acum suna interesant, sunt foarte curiosa daca Flaviu va mai manca ou vreodata! Cu singuranta Flaviu ma va ajuta la framantat si la "joca cu faina"... el se implica fara sa vreau eu; de vopsit cred ca nici nu trebuie sa ma mai gandesc
Lanoi se zugraveste si pana la Paste nu se va tremina decat bucataria, asa ca pana o sa terminam toata casa... o sa albesc serios,de la var!
Oricum o sa mergem la Dorna cu toate pregatirile dupa noi+ copil; ma amuza de pe acum imaginea.....
Andra mama, dar mananca Luca nu gluma!lasa ca asa e bine, nu ca falcuta asta a meu, care e lung si slab ca un siret! l-am cantarit ieri pe Flaviu si are 14 kg si ma gandesc ca numai laptele pe care-l bea il ingrasa, ca in rest...
Avem un morman de nisip in curte pe langa scranciob si acolo il parchez pe Flaviu cand nu e foarte frig; iar nu-mi mai doarme bine noptile, adica ma trezeste cam la 2 ore.
gata nu ma mai plang, mai las loc la altii!
A, am pus poze noi !

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Martta: noi nu prea bem multe lichide. Ar fi cam 200-300 ml lapte, 200 ml apa, plus o portie de ciorba sau supa... Dar nu cred ca ai motiv de ingrijorare!

Mihaela: da, am luat tricicleta, joi, este din aceea cu bat, dar bineinteles ca batul nu ghideaza si roata din fata, deci tot mami trebuie sa stea sa intoarca din ghidon. Lui Stefi i-a placut 5 minute, dup-aia se ducea tot la ale altora, mai smechere . Eh, sper sa se mai obisnuiasca...
Probabil nu ti se par complicate pregatirile de Pasti pentru ca le faci in fiecare an. Eu care nu am facut in viata mea cozonac... iar ouale nu imi ies perfecte niciodata... Anul asta vreau sa incerc sa le vopsesc (o parte) cu culori naturale (daca va intereseaza www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=610&&codcap=611&&idart=5143" target="_blank">aici aveti un link), macar de curiozitate...
Ce frumos ca plecati la Dorna!! Poate imi dai si mie reteta de pasca, daca nu este cu aluat de cozonac (adica sa nu trebuiasca pusa la crescut...)

Gaby, wow, Tenerife... exotic .

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput