Copilasi iunie-iulie 2003 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Sa va zic si eu doua vorbe, nu de alta, dar gurile rele care este, tot ma acuza de tradare a inaltei curti. Dragelor, sa va explic concis ordinea de zi a intalnirii:
Crisa doarme. Fetelor, si doarme si cand se trezeste ala micu’. Parol d’honneur, doarme pe ea. Cel mai dezavantajat la faza asta, cum va imaginati si voi, ca sunteti mame toate, este Petru. Ca el se chinuie cu ala micu’ treaz. Buuun. Altfel Crisa omniprezenta si omniatenta, cum o stiti. „Ce zice, ce zice?”, „Cum, ma?, io n-am inteles, pe cuvantul meu...”, „De ce razi? De ce razi? Uitati-va si voi vedeti sa daca nu rade...” etc. Ma rog, cuvinte nu-s destule, si chiar daca ar fi, tot nu s-ar lega intre ele, stiti voi, Crisa si gata.
Stiu sigur ca nu se va supara nimeni ca am inceput cu ea, toata lumea va fi de acord ca a fost senzatia serii, desigur, alaturi de Dani (consortul Andrei) aterizat destul de inspirat fix pix taman in toiul discutiei despre ala micu’ al Crisei, ocazie cu care, Dani a realizat inca o data, daca ar mai fi fost nevoie, ce mama devotata este Crisa. Cum il aveam in vizor pe diagonala, nu voi spune nimanui ca se infunda de ras din cand in cand si devenea brusc receptiv cand venea vorba despre zodiile dotate. A mancat si a uschit-o, lasand imparateste portofelul in mainile sigure ale Andrei pe principiul „am si bani, am si dolari...” (pentru cele care nu stiti, Andra e responsabila cu numaratul, stransul, aranjatul banilor la intalnirile noastre, lucru salvator pentru ca unele dintre noi inca nu ne-am umplut pusculita pentru concediu, ma rog). Ca tot am ajuns la Andra, n-o sa-i zic si aici cinica grupului, ca de fapt nu e, dar sa nu mai spuneti la nimeni ca tre sa-si pastreze aura de cinica. Dar eu va zic, daca va stiti cu vreo idee nelalocul ei, cu vreo pata pe constiinta, pe haine sau pe creier, fiti pregatite sa luati in piept cruda realitate si logica Andrei. Buuunn. Tot in zona mea de masa, cine credeti? Carmenutza. Chiar vizavi. Initial venise ea prost dispusa, nu mai stiu exact de ce, ori ca nu fusese clientul ce se prefigura de 2 luni ca ar fi trebuit sa fie, ala, stiti voi, sexosu’, ori ca ceva nu i se invartise rotund, nici nu mai conteaza, ca in scurt timp, pe latura ei de masa scria cu majuscule: DEMENTIALIZARE. Daca nu v-ati lamurit cu termenul, va zic pe scurt ca e ceva intre lectura de timp liber, si anume „Bagau”, colega lovita in amor si din amor de un fante de Obor (mint, nu era de Obor, dar nu mai stiu de unde era) si o bunica (fara legatura cu familia impricinatei) care aflase la 70 si ceva de ani cum e treba cu - pardon de expresie, ca n-am zis io – erectia.
Cu Madishor toate par in regula, pe bune, dar nu va lasati duse de aparente. Argumentul absolut este ca Ana ei este pe aproape de Oana mea, so... judecati si voi. Si sa jure pe Biblie, o vad io ca e echilibrata, are metode, bla, bla, dar cu toate acasa nu cred sa mai fie de la primul nascut. Ma rog. Daca as fi recenzor prin reviste, nu recenzor, ceva, chestia aia care recomanda diverse cu stelute, pe Madishor as pune-o la recomandate cu 5 stele la fiecare intalnire. Sa va zica Andra ca era pe-aproape... Nu, ma?
Acuma, sa vedem, cine mai era in zoa mea. Da. Gio. Gio racita si Gio suprasolicitata de curioasele astea cicalitoare. Tot timpul, tot timpul si mai ales pe rand ca „Unde te angajezi, unde te angajezi?”. A zis ea o data, de doua ori, si tot asa ca eu am pierdut sirul la un moment dat, cand Crisa m-a blestemat cu o bere Becks si mi s-a rupt filmul. Ca, vorba lu Gaby, tuica nu aveau snobii aia. Snobii am zis io, asa, de ciuda. Langa mine era Magdone, ca ii zic Magdone ca sa nu se incurce cu Magda care era langa Magdone. V-am pierdut deja? Hai, ma, ca e simplu. Magdone era langa mine si Magda era langa Magdone. Bun, radeau fetele astea dar nu mai retin exact de ce, si nu mai stiu daca impreuna sau separat, cert este ca toata lumea radea. Cu precadere de Crisa. Ma rog, iar ajung la Crisa si nu e de dorit ca o trezim.
In latura cealalta de masa am vazut pe Adi, Aditzu, Bychi si Gaby cu care NU AM VORBIT DELOC. Ca prea erau departe si se imbatasera asa de rau ca mi-a fost teama sa ma apropii, mai ales ca e cunoscut faptul ca toate sunt extrem de violente, mai ales sub influenta alcoolului. Cica ele vorbeau de copii. Hai, sa fim seriosi, la ce veselie era pe-acolo, la sigur ca decapitasera pe cineva. Ceva mai tarziu a a venit si Bobi. De ea nu zic nimic rau, nimic, nimic ca prea dulce si calda e si oricum va avea de tras in viitor ca Andi primeste deja declaratii de amor nebun si angajat.

Cam atata ca m-am intins aiurea. Sa se consemneze ca am scris, ca sunt activa si implicata. Sa se consemneze ca nu mai ascult manele, ca am iesit din criza existentiala, ca mi-au venit socrii in Bucuresti si ca ma inscriu pentru intalnirea urmatoare din oficiu. Sa nu ma mai intrebe nimeni daca vin, ati auzit? Ca vin. Si nu va suparati ca iar vorbim de intalnire, o data pe luna si gata, ziceti si voi ca e fatalitate sau cinismul naturii. Promit sa revin la topic cu prima ocazie si cu cea mai mare responsabilitate.
Va pup pe toate, va doresc we placut si Crisei – somn usor! (sfat, ca am uitat sa-ti zic, da-i un rudotel lu ala micu’ preventiv si daca tot se trezeste, Crisa, da-i direct la cap!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

elena - si n-ai zis partea interesanta! ca ti-a murit "catelul"!apropo..cand punem si noi de-un "parastas"? hai ca peste o luna e ziua mea! poate o facem si noi de oaie! ce ziceti? fac CINSTE! si va duc si intr-un loc unde sa aiba tuica! ca sa nu se mai planga unii si altii ca nu au ce bea! hai ca m-am aberat destul.
va pupic si abia astept sa ne mai vedem.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
eu tot racita cobza asa ca am un chef de scris....
chia ne-am distrat f bine la intalnire, pacat ca nu am apucat sa vb cu Adi mai deloc..in schimbfetelor la mai mare!!!!!

Madic eu zici sa vorbesti cu dr, cel mai bine..eu la scaune cu probleme ii tin in ziua aia puti nregim si daca se ingroasa gluma merg la dr.

Va pupam si...somn usor

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salutare, lumeeee!

pe unde umblati?

am nevoie de un sfat.

pe 14 mai avem invitatie la o cununie civila/nunta care se tin la Buzau.e vorba de contabilul lui razvan, amic de-al nostru.mirii imi sunt fosti colegi, dragi, etc.daaar, tocmai s-a intamplat exact lucrul de care ma temeam!o alta prietena, din aceeasi ex-gasca, pe 14 mai face cununia religioasa si botezul fiicei ei.in bucuresti.nu stiu ora inca, cea de la Buzau e spre seara.sunt asa de pleostita.vreau sa mergem la ambele ceremonii...ooof!si oamenii astia...

cat se face pana in Buzau cu masina?

in alta ordine de idei, eu sunt varza de obosita si inca nu am facut nici a N-a parte din curatenia de paste.am ambitia sa fac eu tot, dar daca nu reusesc chem femeia luni...am facut vreo douazeci de saci cu lucruri ce nu mai folosim, e sufrageria plina...si imi vine sa ma duc pe strazi de nebuna cand ma gandesc cate mai am de facut!

razvan e si el nervos, la firma.trebuie sa se mute in sediul nou si e mult de lucru.nu ies toate asa cum vrea el...eee,nasol!

suntet de acord cu mine ca munca in casa e munca in zadar?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Buna fetelor, si eu regret ca nu am stat de vorba cu "cealalta jumatate a mesei" dar sper sa recuperam data viitoare.

Am ramas datoare cu numele cerealelor pe care le manaca Maria: Cheerios de la Nestle.

Am fost cu Maria la dr. si a zis ca e ok, dar sa ii fac coproparazitologic, ca... e varsta. In rest stam binisor cu sanatatea zice d-na dr..

Va pup si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

azi am fost in herastrau..si ne-am intalnit cu Dana si cu Stefi! o adevarata domnisoara, stefania noastra! frumusica foc!bineinteles ca stefi al meu vroia numai la jocurile de copii mari! a fost fain.
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
ma bucur pt voi ca v-ati distrat asa de bine la intalnire... elena, mercic de amanuntele discutiilor! bag seama ca daca s-a facut exces de sucuri, si ati lasat-o moale cu bericile, discutiile par (cel putin) nevinovate! sau picanteriile le pastrati doar pt voi... in fine, eu cu gandul la picanterii (de vina tre' sa fie primavara asta! si faptul ca nu m-am vaazut cu consortul aseara... ca el a dormit la bogdan) ... ma intrebam cine e ala micu al Crisei: Cel mai dezavantajat la faza asta, cum va imaginati si voi, ca sunteti mame toate, este Petru. Ca el se chinuie cu ala micu’ treaz. ca dupa cum ziceam, cu gandul aiurea, imi imaginam alea-alea... si cand colo, ma trezesc ca era vorba de Tudor! asa ca, scuzele mele, Crisa!
azi am fost cu tudor in parc, am stat vreo doua ore, ne-am plimbat cu trenuletul de copii... ca de cand l-a dus tati ieri, numai despre asta vorbea, cum a facut ochi dimineata: 'mami, pa! a ten!' pe langa asta, distractia zilei este sportul de aruncat pietre in lac, ne ducem si le cautam prin tot parcul, si apoi venim pe malul lacului sa le aruncam (Crisa, vorbesc de parcul Strand...)
se pare ca si-a revenit dupa experienta de la spital, isi mai aminteste doar cand vede urmele de intepaturi de pe manute si zice: 'mami, buba, ac!' dupa cum vedeti, a inceput si el sa-si dea bine drumul la limbaritza, propozitiile deocamdata exceleaza prin absenta predicatului... dar bine ca sunt...
bogdan parca e si el pe zi ce trece mai bine, au inceput sa se usuce bubele si sunt tare mandra de el ca intelege si nu se scarpina, se vindeca foarte frumos! mi-e putin groaza la gandul ca poate face si tudor, cu el nu prea stiu cum o sa ma inteleg sa nu se scarpine, da' sa nu fiu ca aia cu drobul de sare...

pojogam - eu am avut probleme serioase cu alergiile, dermatite, etc... si am mers la un cabinet particular in buc, Dr Filip, are cab pe langa P-ta Victoriei; din pacate nu mai stiu tel, n-am mai fost de vreo 7 ani, cand mi-a facut el toate testele si mi-a recomandat niste vaccinuri, regim alimentar, tratamentul a durat vreo 6 luni (de fapt trebuia cca un 1 an, da' eu m-am maritat si l-am intrerupt). oricum, si asa tot a fost super-eficient, am scapat de toate bubele pana anul asta, acum se pare ca apar din nou si incep sa ma gandesc sa-l caut. daca dai cautare pe forum, era si aici o discutie despre el, parca la Parintii intreaba... era si tel lui acolo, eu il recomand calduros, plus ca el a fost la origine medic pediatru, deci e si mai bine pt copii!
in alta ordine de idei, am vazut ieri ceva discutii despre flori de casa, si te-am regasit pe acolo, doar ca subiectul resp nu-l mai gasesc azi, ieri cand am vrut sa postez era inchis, asa ca te intreb aici. am o azalee de vreo 3 ani, n-am umblat pana acum la ea, vreau s-o pun intr-un ghiveci mai mare si ma gandesc s-o si tund, ca e cam 'ciufulita'. ai idee, e bine sa fac asta acum, primavara?! si poate cum anume se procedeaza?!
va pup,

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

anamaria, pupici bolnaviorilor!

Amik, eu zic sa alegi o singura petrecere. E mai comod sa ramai in Bucuresti, dar gandeste-te unde te-ai simti mai bine. Pt. cealalta, trimiti un cadou, cu scuzele de rigoare. Stiu ca e usor sa privesti lucrurile din afara... Anul trecut am avut invitatie la doua nunti in aceeasi zi (cel mai bun prieten al lui Doru si colega mea de birou). Au fost amandoua in Constanta si am fost la biserica la colega mea si seara doar am trecut sa ii felicitam si am stat la petrecerea cealalta. M-am simtit cam aiurea, dar a trecut.

Gio, te-ai facut bine? Multa sanatate!

Elena, multumim pt. cronica intalnirii.

Maria vorbeste in patut de vreo doua ore! Ce nu dormea ea inainte, dar acum e teroare. Sapt. trecuta a dormit la pranz doua zile, dar a fost pacaleala. Dupa asta, a reintrat in programul normal de nesomn.

Am reamenajat camera noastra si am pus patutul mic acolo. Maria a remarcat, bineinteles si i-am explicat ca Stefan e mic si ca plange noaptea si din cauza asta o sa doarma cu mami in camera. De unde, ea o tine pe a ei: "Sean nani cu Mima patu mae. bb mic pange, Mima pupa". Asa ca sa vedem cum o sa reactioneze. Probabil ca un timp o sa doarma Doru cu ea in camera sau macar o sa stea cu ea pana adoarme.

Va pupam,
Cornelia (35 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelush, maria e adorabilaaaaaa!!!!!!

fata mea citeste!stie literele si mi le arata peste tot.si mai cool e faza ca le stie si pe cele mici, si pe cele mari!

am fost azi in tineretului-alex a fost la ai mei parinti in we- si am crezut ca mor de ciuda ca nu mai stau acolo.este atat de frumos in parc, asa de cald, copacii infloriti, miroase a miere...nu imi venea sa mai plec...
alex e deja bronzata la fata!doamne, ce mult se cunoaste o iesire in aer curat!cat de cat...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna
Anamaria multumesc de informatia cu dr. si am sa incep sa adun mai multe informatii despre toate probl. astea; acum sunt in stadiul ca ii apar asa bubite pe sarite si inca nu-mi dau seama de la ce. Legat de azalee, la faza asta m-ai prins rau ca nu stiu mai nimic despre ele, insa maine tot am drum pe la florarie si am sa intreb sa vad ce spun tipele de acolo. desi IgE-ul a iesit bine si asta inseamna ca nu ar fi dermatita atopica..., oricum ma voi duce si la dr speciala pe care o stiu sa vad ce spune si ea.
Astazi a fost Bychi pe aici, asa ca o furtuna , nu ca ar fi e nervoasa, dar se grabea sa ajunga in Bucuresti. L-am vazut pe Tibicu, un pusti delicat si sensibil cu ochi superbi. Flaviu mai agresiv, na ca provincialu' cred ca l-a cam speriat pe Tibi. Copiii vostri sunt agresivi cu alti copii? Am mai observat ca lui Flaviu ii place sa pozeze in fata camerei, ca un adevarat fotomodel.

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput