Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Buna ziua fetelor!

Ce mai faceti?

Nu am mai scris de mult, dar intr-adevar am fost foaaaarte ocupata - sunt in concediu prenatal de luni si intre timp am cheltuit (aproape) tot bugetul pentru bagajul bebe-ului si al meu ...

Tati zice ca intr-o saptamana o sa ma potolesc - termin ori banii ori cumparaturile ... hi, hi, dar eu ma simt atat de bine!!!

Adevarul este ca m-am cam spart in figuri cu mersul pe jos zilele acestea - am umblat mult, dar ma simt bine. Probabil ca un rezultat al mersului intensiv pe jos, dorm bine noaptea - desi ma trezesc de vreo 2-3 ori ca sa fac inerentele drumuri la baie ...

Maine avem ecografie la 35 de saptamani - am pus-o cu o saptamana mai devreme decat ne-a spus doctorita, si asta doar ca sa poata si tati veni la eco. Si parca vad ca nu o sa poata - ca i-au spus cei de la servici ca va fi sedinta si nu stie daca se poate sa plece - fir-ar sa fie - scuzati nervii, dar ... ma intelegeti.

Habar nu am cat am mai luat in greutate - conform cantarului de la doctorita de familie, ai zice ca am slabit - ceea ce ma indoiesc, pentru ca mananc dulciuri si alte tampenii non-stop ...

In alta ordine de idei, au inceput sa mi se umfle si mie mainile si putin picioarele - si am inceput sa iau ce imi daduse doctorita mai de mult - Ginkor Fort - e special pentru picioare si cica si pentru hemoroizi. Partea haioasa este ca in prospect scrie ca daca esti sportiv si iei chestia asta, poate sa ai rezultate pozitive la teste antidoping - he, he, ceea ce inseamna ca bebita mea e tot timpul "droggy"?!?!

Nu stiu, dar ce stiu este ca se cunoaste cand nu imi iau medicamentul de dimineata ... iar bebita se misca un pic mai rar decat - spre exemplu- saptamana trecuta. Nu stiu daca din cauza asta, dar intreb maine - sper sa nu fie asta motivul, ca altfel incetez de urgenta, chit ca am sa port pantofii lui tati marimea 44 (eu purtam 38).

Ideea este ca se misca - probabil simte ca acum ma gandesc la ea, ca a inceput sa dea din piciorute. sau poate este atat de mare ca nu mai are loc in burtica? Se poate si asta ...

Sa va spun ce am cumparat?

1. Carucior - din bucur obor, se poate face si cosulet de carat in mana si se poate atasa si pe bancheta din spate la masina, desi nu este propriu-zis si scaun de masina - asta o sa-l luam separat mai incolo

2. Produse de ingrijire - samponel Dalin, ulei de corp, pampersi, servetele umede de la Sanosan

3. Am luat si 2 biberoane - ce-oi face cu ele inca nu stiu, dar mai vedem

4. Suzeta

5. Finet din bucur obor - si l-am dat la socri la facut scutece

6. Camasi de noapte pentru mine si o pijamaluta si in curand trebuie sa imi iau trusa de epidurala si garmastan-ul

si nu in ultimul rand hainute pentru bebe - zilele astea trebuie sa le scot eticheta si sa le spal si sa le calc ... abia astept.

Va scriu maine sa va povestesc despre eco - sper sa nu am nici un fel de surprize.

Va pup si va urez sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti grija de voi!!!

si Xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor eu nu pot scrie cu alte culori. O fi ceva dezactivat si eu nu-mi dau seama?
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

quote:
Originally posted by lucas

nefe cam tirziu cu schimbatul. sa incep cu altul....la 32 de sapt.bleah.

Lucas, noi la fix 32 de saptamani l-am schimbat. Si noi am stat pe ganduri mult dar am ajuns la concluzia ca mai bine stam linistiti ca suntem pe maini bune decat sa fim suspiciosi la tot ce ni se spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

babygirl, pozele sunt 4D si sunt facute la Mediplus.
haios este si filmuletul, dar nu am cum sa-l pun pe server.
il vezi cum suge degetul si se vad falcutele miscindu-se.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ha, ce bine imi pare ca fetele sint active si vorbarete in dimineata asta!
Chiar si fete care n-au mai scris de mult pe aici

Margott, trebuie sa poti scrie cu culori, nu ai nimic de setat, trebuie doar sa incadrezi textul pe care il doresti colorat intre, de ex. pt. rosu, [ red] si [ /red] (fara blankuri intre paranteze, am pus doar ca sa-ti arat).

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

rdunare,
eu nu mai am nervi sa-l schimb, si apoi deocamdata ma simt ok.
ca ne certam pe kg. asta e o problema minora zic eu.analizele de la inceput le-a mai vazut un doctor, la eco am mai fost la cineva in sapt. 23.
oricum vreau demult sa te felicit, pentru cite stii despre sarcina si femeii insarcinate, toata stima! esti medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Saltare, la toata lumea... nu stiu despre voi dar la mine in burta e o adevarata desfasurare de forte.......aseara gemeam in somn si ma rasuceam ca pestele pe uscat...ce n-as da sa fiu in locul bebelinei mele si daca nu imi convine cum dorm sau am o jena, sa ma mut cu tot hotelul , ce sa ma chinui sa imi aranjez perna.....asa ca acuma casc de imi trosnesc falcile

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Pe mine nu prea m-au lasat durerile de aseara. Mi-am luat doza de pastile pentru travaliu prematur si ....astept.
Si in asteptarea mea m-au apucat dracii pe sotul meu care de la un timp cam trage chiulul la curatenie. Dupa ce ca aceea curatenie de Paste nu mai pot sa o fac, dat fiind ca in saptamana mare voi fi acasa cu un bebelus mic, mic...macar asa cat se poate . Nu mai pot spala nici vasele din cauza burtii... si culmea azi de dimineata mi le-a lasat vraf in chiuveta. Dai nervi de dimineata.I-am dat ultimatum pana sambata sa-si bage mintile in cap si sa se apuce de curatenie ca altfel ma apuc eu...E asa aiurea sa nu poti face nimic...si mi se pune pata cand le vad...

Citind cate cumparaturi ati facut am ajuns la concluzia ca eu sunt cea mai nebuna. Am luat tot, adica chiar tot...De la biberoane(suficient de multe)la tetine, suzete, termometre, lingurite, foarfeciute, periute, sterilizatoare,pompe de san, etc la hainute numai zic...Si ce este mai rau ca nu ma pot opri, mai ales la hainute.Ieri am lust ultima chestie...scaunelul de masina, tip balasoar. O gramada de bani, dar eu nu voi putea sta in casa asa ca sa traiasca mijloacele de transport...
Eu la capitolul cosmetice de bebelus am ales gama Klorene. La fata cea mare am folosit Fissan-elvetiana, f.buna.Binenteles ca nu se mai gaseste. Cea de la Klorene o folosesc si la cea mare si este tare buna...

Pentru picioare umflate am folosit Lioton gel si o crema de Chicco tot pentru picioare. Au efect... culmea!

HAi ca am scis cat sa recuperez timpul pierdut...dar stau in pat si-mi vine sa urlu de plictiseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Hei, am mai primit o stelutza..........weeeeeeeeeeeeeeeeeee...
upyyyyyyyyyy

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelanghl spune:

GABITZA - LA INCEPUT AM FOST FOARTE SPERIATA PANA AM MERS LA DOCTORITA MEA CARE MI-A ZIS CA NU ESTE NICI O PROBLEMA CA NU AM LUAT IN GREUTATE CA ARE DE UNDE SA SE ALIMENTEZE DAT FIIND CA EU SUNT DESTUL DE SOLIDA SI SANATOASA A SPUS CA IA DE LA MINE TOT CE ARE NEVOIE , IAR EU MANANC DETUL DE BINE , MANANC DULCIURI DAR NU EXAGEREZ, INGHETATA, LICHIDE DAR LE ELIMIN APROAPE TOATE , NU MI-A ZIS CAT CANTARESTE BB DAR A ZIS CA SEAMANA CU MINE DESTUL DE DEZVOLTAT ASA CUM TREBUIE SI ESTE TOTUL OK , MI-A ZIS SA NU MA INGRIJOREZ CA NU IAU IN GREUTATE CA NU SUNT SINGURA IN ACEASTA SITUATIE , NICI BURTA NU ESTE PREA MARE , O SA FAC NISTE POZE SA LE VEDETI. SI MAI MI-A ZIS CA S-AR PUTEA SA IAU IN GREUTATE DE ACUM IN COLO .... DAR ASTA RAMANE DE VAZUT !

Mergi la inceput