Mamici de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
rdunare spune:
quote:Nici nu-ti imaginezi ce compliment mare mi-ai facut. Eu sunt inginer auto de meserie, dar am o "foame" de informatii care a devenit deja patologica. Imi plac enorm o gramada de domenii (nu neaparat conexe) cu care am contact si as vrea sa le studiez pe toate pana la saturatie. Din pacate am un singur creier.
Originally posted by lucas
oricum vreau demult sa te felicit, pentru cite stii despre sarcina si femeii insarcinate, toata stima! esti medic?
Cloreta spune:
Buna fetelor,
ieri am plecat brusc si nu am mai salutat la plecare, scuze!
Vad ca ati scris ceva, au mai aparut si mamici despre care nu mai stiam nimic in ultima vreme...
Revenind la dulciuri, iei am cumparat miniprajituri dar nu am papat decat un ecler si o amandina.
Luluku, eu am observat ca in ultima luna nu am mai mancat asa mult, exceptand dulciurile :))) si s-a vazut la cantar, doar un kg acumulat.
Nu stiu de ce dar nu am mai avut pofta de mancare asa mare si am si umblat creanga mult.
Eu nu mai am rabdare fetelor, voi cum va simtiti? Oficial sunt i prenatal dar mai vin sa mai rezolv cate ceva pe aici. Sper ca saptamana viitoare sa nu mai vin decat cel mult trei zile.
Am inceput sa obosesc din ce in ce mai tare si as dormi mai mult.
Dimineata la ora patru am iesit la baita si m-a apucat o durere in zona apendicului ca nu-mi venea sa ma mai ridic de pe toaleta.
M-am tarat mai mult inapoi, am luat o pastila de Nos-pa repede si m-am bagat in pat. Cred ca am mai stat cel putin jumatate de ora treaza.
Azi o sa plec pe la ora doua sa imi vizez medicalul la medicul de familie si asta e cam departe, la mama, unde am domiciliul inca.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
andreea.a spune:
Neata burticute! Am intrat sa va salut si
!!!
Alaltaieri am fost si eu la magazinul "Barza" - mi s-a parut ca au super preturi. I-am intrebat daca participa la Baby Expo si au zis ca nu cred.. Asa ca daca vreti sa va luati ceva de acolo, trebuie ori sa va deplasati, ori sa comandati de pe net. Eu astept Baby Expo (mor de nerabdare!!) ca sa vad ce gasesc pe acolo.
Eh.. De cand e soare afara eu nu mai am stare. Toata ziua ies. De doua zile ma tot amenint ca ma duc la piscina. Ieri am fost chiar foarte aproape, numai ca inainte sa plec am probat costumul de baie si... surpriza!!! Sutienul - nici vorba sa-mi mai vina.
Noroc ca am o sora ceva mai "dotata" si l-am imprumutat pe al ei.
Asa ca azi - gata! Ma duc sa ma balacesc! Sper sa nu ma razgandesc pe drum.
A! Si inca o informatie, pentru cele care mai vor sa-si cumpere Sanosan pt. vergeturi - la Carrefour costa 120 mii, pe langa 170 mii - cat costa la farmacie. Efectele nu pot sa spun ca sunt "miraculoase", dar ne mai amagim si noi.. 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
gabitzam spune:
Nooo, mai sint si eu pe aici. Semi-amortita. Adica de la fund in jos ![]()
E ziua unui coleg si asteptam sa ne invite, cind termina de pus masa ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
andreea.a spune:
Si eu sunt prezenta!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Ile spune:
Buna!Sunt si eu pe aici,dar am o leneeeeeeeeeeee....Astept sa se faca ora doua,sa merg la dr de fam.,sa-mi iau prenatalul pe aprilie.
V-am mai spus mai demult,ca dr mea de fam.,e sotia lui Iosup.E o tipa super modesta si cand am intrebat-o de ce nu mi-a zis de sotul ei ca e un bun ecografist,mi-a zis ca ea nu-l recomanda pacientelor ei,pt ca sotul,are preturi destul de mari si ca nu vrea sa credem noi,pacientele,ca ar avea ea vreun interes.Draguta,nu?
In rest,plictiseala mare si astept sa treaca timpul,sa-mi vad copilasha,sa stau cu ea,sa o alint,sa iesim afara si tot asa.
Ile 34+
Mickyyy spune:
andreea, la ce piscina mergi tu? oricum stau prost la capitolul timp liber, dar m-ar tenta si pe mine.
Mickyyy
(31 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii