Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Vreau sa ma duc la Hotel Majestic, sa vedem cum e piscina. Nu am mai fost pana acum. Am auzit ca e micuta. Cand ma intorc, va spun ce si cum.

glumeeeesc! Hi hi hi..

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar am bagat la greu in miiineeee!
Dar ce pot sa fac daca nu ma pot abtine? V-am zis ca e ziua unui coleg aici la birou. Si a comandat mincare chinezeasca! Yuummmyyy...

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna burtici,
Piscina da, suna bine, apa, balaceala dar ce sa fac ca eu nu stiu sa inot si mai ales acum cu kg in plus o sa ma duc la fund sigur. Distractie placuta fetelor cu burtica care merg la piscina.
Gabitzam amorteala ma-si ca nici eu nu mai pot pe scaunul asta...........pofta buna la bairam!!!! Sa ne spui ce delicatese mananci pe acolo!
Peste doua saptamani si eu intru in prenatal. Sper ca iubitul meu sot sa se tina de promisiune si sa ne puna net acasa ca de doar e IT-ist si mai lucreaza si la o firma provider de net.......ar fi chiar culmea nu?
In rest suntem bine, luam kg in plus dar chiar nu-mi pasa ci vreau doar ca bebe sa fie bine, si miscammmmm in burtica la greuuuuuuuuuuuuu.
Ma bucur si eu cand vad ca burtici care nu au mai scris de multisor apar acum si sunt bine si ele si bebei. Haide-ti fetele curaj la scris!!!!

Criss si care azi implineste 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare, burtici! Acum m-am intors de la medicul de familie- am fost sa-mi iau prenatalul pe aprilie, dar m-am ales si cu un vaccin. Cica e prima doza din vaccinul antitetanos, a doua doza o sa-l fac peste o luna (daca nu voi naste pana atunci).Mi-a dat sa mai fac inca o data analizele, ptr ca ma suspecteaza de infectie urinara. Ptr burticile care au facut 35 de sapt, voi ati facut analizele de streptococ B? Ca la noi nimeni nu spune nimic de el, dar peste tot pe unde am citit scrie ca este recomandat....???
Acum ma duc sa fac un tiramisu...e atat de simplu (noroc cu cutiile de prafuri ptr crema)-in 3 minute-i gata si iese mai bun ca la cofetarie...yummy

Mygirl si Alexandra (34 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Buna fetele!

Eu astazi dupa cum v-am spus de dimineata am facut cremsnit si a iesit super bun, in special crema de vanilie ca te lingi pe degete si parca ai vrea sa ai mai multe... Apoi ce mi-am zis hai sa mai fac ceva si am facut niste spanac si i-am pus si niste ciupercute si iata-ma ca nu ma mai opresc... Bine ca e bogat in fier si este tare bun... IN rest ce bunatati mai faceti de mancare?... Cat timp am facut treaba bebe se misca si da din piciorute asa ca i-am explicat si lui cam ce am pus in retete... Cred ca o fi inteles... hi, hi, hi...

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

beatrice, cum ai facut crema de vanilie?
nah, ca mi-ai facut pofta...nu stiu daca o sa o fac dar macar asa de curiozitate ca soacra mea pune pudding de vanilie...si merge cremsnit-ul, si uite asa o luam de la capat cu discutiile despre mancare...si iar o sa incep sa ma vaiet ca sunt....
da, tu beatrice da-i cu reteta de crema de vanilie

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Intru si eu acum, ca cica lucrez numai 4 ore pe zi (a se citi 6-8, de fapt) si nu am timp.

Ieri am fost si eu la doctor, desi nu-mi erau gata analizele pe care ma bazam. Control pe masa si surpriza: colul scurt, copilul jos... Si a zis ca ea crede ca s-a intors cu capul in jos, dar nu e convinsa 100%. Pe 18 merg la eco de 36+ sapt, intre timp imi fac strep B si chlamydia si cu astea in dinti ma duc la ea pe 25. Ea e de garda pe 27 si daca copilul e "copt" ii dam drumul: adica declansare daca e cu capul in jos sau cezariana (Doamne-fereste) daca e cu fundul in jos. Ca ea pleaca in perioada 30.03-4.05 si nici una din noi nu vrea surprize. Deci totul depinde de eco de pe 18. Abia astept. Si tare mi-ar placea sa fiu de Paste cu bebe in brate si acasa. La cum simt eu copilul asta cred ca e marisor si cu capul in jos, dar mai vedem. Asa ca daca totul e in regula mai am numai 3 saptamani de sarcina. Hurraaaaaaaa!!! Si cu declansarea as fi foarte OK, ca doar asa am nascut-o si pe Alina.

Eu de Kg nu mai discut pana pe 14-15.04 cand fac noua lista. E mai bine asa, desi si eu estimez vreo 11 Kg in plus. Si chiar m-am gandit sa nu ma mai cantaresc pana in ziua cand plec la spital. Ca de mancat mananc cat se poate de sanatos si de constient, asa ca tot nu mai pot influenta mare lucru. Am fost porc de sarbatorile de iarna si cum eram si dupa greturi, s-a simtit imediat la cantar. Dar asta nu o mai pot influenta acum, e clar.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat si eu sa va salut cam pe inserat pentru ca am fost ocupata. Dimineatza m-am dus sa fac poze pentru pasaport, deh sa-mi schimb si eu docomentele si iaca asa am aflat ca dupa ce nasc pot sa-i fac bebelushei mele si certificat de nastere romanesc, adica va poate avea si cetatzenie romana.

Am si eu o intrebare, care carucioare sint de preferat, cele in care pot sa vad copilul tot timpul, sau celelalte din care copilul poate vedea totul mai putzin fatza mea ?! Na ca am scris de m-am rupt, nici nu mai stiu sa ma exprim corect.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Pupici la fete

Crema de vanilie

6 galbenuse, 2 pahare zahar, 2 plicuri de vanilie sau esenta de vanilie, 5 linguri faina, 1 l lapte, 200 g unt.

Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia si se adauga treptat faina si putin lapte, restul de lapte se incalzeste bine. Se toarna compozitia peste laptele incalzit si se amesteca in continuare sa nu faca cocoloase. Se puna pe foc sa fiarba amestecand incontinuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga untul pana cand crema devine spumoasa.

Si asta este crema... Eu nu respect cantitatile pentru ca depinde de foi cat de mari sunt. Poti folosi si mai putine oua ca si la lapte la fel! A iesit super buna... Si nici nu este asa de dulce...

Pupici si daca vreti si reteta de foi spuneti-mi...

34 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Bearice, spune-ne si reteta de foi te rugam!!!!
Margott

Mergi la inceput