Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Azi am fost super puturoasa, dar am avut o stare tare nashpa. Vad ca acum mi-am mai revenit.
Doamne pe 25 aflu si eu cand se va produce marele eveniment.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salut

Pai pentru foi:

8 oua, 1 l lapte dulce, 1 pachet margarina, 300 g zahar, 10 linguri faina, 5 plicuri zahar vanilat

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si 3-4 linguri de lapte din cantitatea de mai sus.
Se separa ouale iar galbenusul se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina numai dupa racire.
Totul se pune intr-un vas mai mare si se mai adauga faina, lapte fiert si racit amestecand incontinuu si vanilia.
La urma se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, amestecand usor de sus in jos cu o lingura de lemn.
Se ung 2 tavi de cuptor cu ulei si apoi tapetate cu faina (eu le pun pe spatele acestora) si se pune crema intinzand-o pe toata suprafata. Se coace la foc potrivit. Apoi se pune crema de vanilie intre foi si se pudreaza... S-au merge pudrata cand a fost scoasa de la cuptor!
Se serveste dupa ce s-a racit!

Pofta buna!

34 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Cred ca numai eu "bantui" pe la ora asta pe forum, insa am promis ca va spun cum a fost la piscina si ma tin de cuvant.
Mai intai o destainuire: m-am codit toata ziua prin casa, cu toate ca de cand am ramas insarcinata numai ape si bazine si piscine visez. Deci va dati seama cat de mult imi doream sa ma balacesc. Si nu intelegeam de ce "ceva" ma tinea totusi in casa. Am descoperit motivul: mi-era rusine sa ma dezbrac in costumul de baie, poftim! Recunosc! Noroc ca nu mai era nimeni acolo, asa ca a fost mai simplu decat am crezut. Gata, am terminat destainuirea!
Ce sa va zic? Piscina e intr-adevar mica iar eu sunt "fana" a acestui sport asa ca am inotat ca un peste in acvariu - in patrat. Ca sa simt si eu ca fac miscare. Atata timp cat nu a mai venit si altcineva, era ok, insa pentru mai multe persoane mi se pare minuscula. Deci, daca aveti noroc sa fie liber, merita. Mai ales ca m-am simtit asa usooaaaaraaa.. E adevarat ca burtica ma tragea un pic, un pic in jos, insa ma simteam minunat.
Gata, gata. Am terminat romanul. Va pup pe toate, noapte buna, somn usor si ne vedem maine!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am facut in saptamina 35 analiza pentru streptococul B, abia pe 15 aprilie aflu cum a iesit.
Cremsnit? Oau, cred ca fac si eu simbata, am vazut o reteta scrisa cu o pagina sau doua in urma, dar nu am citit-o de teama sa nu ma apuce vreo pofta. Este cumva cea de cremsnit? Ca eu am facut o data, cind eram in tara, dar nu mai gasesc reteta. Nu stiu ce am, m-au apucat niste pofte si nu am luat decit vreo 18 kile pina acum!!! Ieri mi-a fost pofta de o bautura acidulata, ceva gen Sprite sau Seven Up desi eu nu beau de obicei decit suc natural facut de mine in casa! Asa ca m-am dus si mi-am cumparat o sticla mare de 2l si pina seara am dat-o gata. Astazi m-am gindit toata ziua la bomboane sau la ceva dulce facut in casa... si tocmai am vazut cuvintul cremsnit. Si pofta cea mai ciudata pe care am avut-o la aceasta sarcina a fost... de ceva rosu! Orice: mere, capsuni, pepene, rosii... Din cind in cind tot imi vine sa maninc ceva rosu, de ride sotul meu de mine cu gura pina la urechi. Cu Agata nu am avut pofta decit de bulele de la apa minerala! Ce e neplacut putin este ca imi vine sa maninc dulce si zau daca am nevoie! Gata, ma duc sa culc maimutica! Va pup!

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Hei, neatza...mai sunt 2 zile pana se deschide Buburuza.com...oare ce o sa contina? sa inteleg ca luni o sa fie operationala?
Deci ne apucam de facut cremsnit si de mers la piscina...asa rezolvam mai multe probleme: nevoia de dulce si excesul de kg...ha ha ha ha

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata

Am visat azi-noapte ca muscam dintr-o para enorma, aromata si suculenta. Din pacate m-am trezit inainte sa o termin si acum numai la asta ma gandesc . Oare se gasesc acum pere ca astea? (nu din alea tari de-ti raman dintii in ele)

Carolina, daca acum cand ai program de 4 ore lucrezi 6-8 ore, inainte cat lucrai? Mai bine iti luai concediu, te alegeai macar cu cateva zile libere.
Cand am vazut ca te-ai programat pe 27 pt nastere am realizat cat de putin timp mai este (eu am DPN inaintea ta), iar sotul meu a intrat in panica. M-a anuntat ca maine se duce la cumparaturi, macar bagajul de spital sa il avem gata. Cred ca daca ar fi dupa el, l-ar duce deja in masina, ca nu cumva sa-l uite acasa.

Danelutza, cred ca cele mai bune carucioare sunt cele care se pot intoarce (cu maner reversibil). Adica il poti tine pe bb cum vrei: cu fata spre tine sau spre lume.

Lili si bb Sergiu 35+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neata'

Azi m-am trezit cu o teama aproape reala ca nu voi putea sa ma descurc cu copilul. Banuiesc ca este normal...spre final...mai am o saptamana...
Aseara am sterilizat toate biberoanele,suzetele, pompa,lingurite, tetine, mi-am spalat hainele ,scutecele pentru spital, si dupa aceea m-a apucat frica. Daca nu stiu ce sa-i fac cand plange, de ce plange...etc. Mi-a ramas in cap de la ultima morfo ca fata este mica, daca va avea 2,7 - 2,8 la nastere, si ce o sa fac cu un copilas asa mic...
Si ca sa-mi puna capac la toate dupa ce am mointat caruselul la patut vad ca nu merge... sa urlu nu alta...

Voi tot asa stari de agitatie si nervozitate aveti sau sunt un caz izolat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Loreen, cred ca pe toate o sa ne apuce panica, mai devreme sau mai tirziu, pe masuta ce ne apropiem de momentul ACELA. Tu cel putin ti-ai cumparat tot ce trebuie pentru puisor.
Ma insel eu, sau tu esti la al doilea copilas acum? Inchipuie-ti ce spaima trebuie sa avem noi celelalte, aflate la primul bebe acum !!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

sunt de acord cu gabitza...cred ca o sa ne apuce pe toate rand pe rand panica, indiferent de experienta acumulata

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai fetelor! Si eu sunt la prima sarcina si nu sunt speriata de loc. Ba chiar astept sa-l nasc! Sa vad si eu ce minune am avut in burtica atatea luni si cine dadea cu manutele si cu picioarele, ca apoi sa-l urechez... Hi, hi, hi... Deabia stept sa-l smocotesc... Si taica-su sa-l duca la piscina...
Pupici si curaj...

34 sapt

http://community.webshots.com/user/sebastian_rotaru

beatrice

Mergi la inceput