Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

gabitzam nu te inseli deloc, dar la [rimul pot spune ca m-am dus la spital ca la plimbare. Oricum nu stiam ce se va intampla, in 96 nefiind exlozia asta de informatie ca acum.La final totul mi s-a parut a fi o joaca, atunci. Eram un copil cu copil. DE maica ...tineretea...
Acum stiu ce se intampla si ma gandesc ca nu voi fi o mama la fel de buna ca pentru Bianca, ca nu o sa ma descurc, mai ales ca nu am pe nimeni sa ma ajute inafara de sotul meu, nu se pune, si fata cea mare destul de mica totusi pentru asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna dimineata burticute

vad ca sunteti foarte harnice si la scris si la prajituri, buuuunnnn!

eu am fost din nou sa-mi iau sange pentru analize, si sa discutam pentru certificatele prenuptiale, marti le luam si mergem sa depunem actele, in principiu vrem sa optam pentru sambata 23 aprilie, sa vedem insa ce ni se zice

din pacate intai de toate a avut de comentat mama socra ca e sambata mortilor si ca ea nu vine, eu m-am aprins ca doar sambata mortilor mai e si altadata, si ca oricum nu are legatura civila cu biserica si ca nu se poate sa nu vina; apoi a dat-o la intors ca nu e bine pentru noi, vrajeli! tati al nostru total nedus la biserica il apuca si pe el sa-mi spuna ca nici lui nu-i suna bine bla-bla. dar daca era george si sarbatorea cu musafiri la un pahar de vin nu tot aia era? in plus in tot postul pastelui in fiecare sambata a fost pomenirea mortilor, doar ca pe 23 e cu rosu, dar doar pentru ca e si Sf Gheorghe. apoi vine pastele, apoi saptamana luminata cand cica nici atunci nu e bine, apoi superstitia lunii mai, dar asta e doar o formalitate legala, nu prea vad ce treba au una cu alta.
eu imi vad de treaba si daca e loc pe 23, pai atunci se va face. ca daca stam sa-i multumim pe toti nu mai facem nimic. astept de-atata timp si-acum ca se rezolvara treburile mult asteptate sa ma impiedic ca vroia clanul sa faca pomana, eh! sa faca si ei altadata, ca asa e viata unii mai mor, altii se nasc, altii se-nsoara

cam atat de la noi din batatura

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Sperantza, asa mai fata, pai ce legatura are primaria cu biserica......dintr-o data am devenit mai credinciosi decat papa ( sa-i fie tarana usoara)...pana acuma se umfla taratza in "doamne" ca nu este casatorit daca ai facut doar cununia civila, acuma e durere mare daca va ducetzi la primarie in sambata mortilor......dar daca vrei sa te linistesti, vorbeste cu un preot si daca e roaga-l sa iti dea dezlegare...acuma nu stiu daca el poate, dar la patriarhie se poate si daca le explicati nu cred sa fie o problema...Oricum nu e o problema.......
uffff, babele

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Speranta, eu m-am casatorit in luna mai si am o casnicie mai mare dragul. Exista intr-adevar perioade in care nu se fac nunti, mai bine discuta cu un preot.

Casa de piatra si mult noroc !

Maria

Mergi la inceput

Eu stiu ca nu se fac nunti religioase.dar cununii civile am tot vazut...ramane de investigat...oricum ai mei au facut nunta religioasa in postul sfintei marii, parca, cu dispensa de la patriarhie.....si sunt bine mersi de 30 de ani....

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, nu te mai lua dupa babe si faceti voi cununia atunci. Daca stai sa asculti 100 de pareri o sa fie toate diferite de te ametesc de creieri. Cum o dai, tot o sa se gaseasca cineva sa spuna ca nu e bine din cauza de nu stiu ce.
De cind sint gravida am auzit tot felul de superstitii si obiceiuri.
Oricum e doar cununie civila, nu altceva, n-are popa la ce sa dea dezlegare.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Speranta, si eu zic sa nu te iei dupa prostii. Vede-ti-va de treaba voastra si Doamne ajuta! N-are nici o importanta in ce zi faceti cununia civila.
Asa.. Noi ne ducem la ecografie azi, la dr. Radoi. Abia asteeeeept!!! Numar minutele. Dar mai e pana la 2.

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Gabitza, asa ziceam si eu, dar daca e musai si vrea lumea sa fie linistita, sa vorbesca cu un preot, eu nu am zis ca e musai sa obtii dezlegare

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, am si eu o problema existentiala pe ziua de azi :)
Cind mergem la spital ne trebuie adeverinta din aceea de salariat, ca platim asigurarile sociale la stat?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

e vorba doar de cununia civila, si chiar nu inteleg de ce trebuie sa-mi dea un preot dezlegare pentru a zice da si a semna la primarie niste acte, ca pentru biserica aceasta cununie oricum nu inseamna nimic, ba chiar considera ca traiesti in pacat fara cununia religioasa; si daca as intreba un preot doar nu va asteptati sa-mi ureze de bine, de cele mai multe ori preotii au vederi destul de rigide, indoctrinate, nu ma astept la prea multe bune. sarbatorile si posturile sunt create de ei, preotii, si toate rigorile astea sunt pentru a tine multimea in frau, pentru a o manipula,
eu sunt credincioasa in felul meu, dar despre preoti si biserica nu am pareri prea indulgente

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput