Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

se vad pozele!!!
am si eu album cu poze!!!
puteti sa il vedeti pe bebe Gogu la 31 sapt. si 3 zile.
ma rog, daca voi intelegeti ceva din pozele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Eeeeeeeeeeeeeeeei, dar nu-i corect!!!! Eu nu mananc atatea dulciuri si tot am luat 16 kg deja. Dar acum citind tot ce ati scris despre dulciuri...aaaaaaaaaah, ce mi-ati facut...! Nu l-am trimis niciodata pe Mihai sa-mi cumpere ceva dulce, dar acum zzu ca-l sun ca in drum spre casa sa-mi cumpere o prajitura, si daca nu gaseste sa-mi ia o ciocolata. Da, da!!!!:)

Lucas, am vazut poza. Desi am vazut atatea echografii deja, tot ma tulbura si ma "gadila" fiecare poza noua. Unde ai facut-o? Cat despre dr. la care ai renuntat, ce sa mai zic..Bine ca ai reusit sa-i dai un raspuns spontan si care sa-l arda nitel. Eu la inceputul sarcinii am avut un dr. care mi-a spus ca pana in sapt 11 tre' sa fac avort, ca deh, n-a stiut sa citeasca niste analize. Am iesit din cabinet si cum am inchis usa m-a apucat plansul. Dupa ce am consultat si alte pareri, dupa ce mi-am revenit, mi-a parut rau ca nu am fost in stare sa-i spun vreo doua..

Asa..si mai vroiam sa va intreb ceva. Ieri mama m-a intrebat ce fel de cadita ii cumpar mamarutei, si i-am raspuns ca vreau din aceea cu suport. "Si cum o speli pe spate..?" Chiar, cum o spal pe spate..? Nu radeti de mine daca vi se pare o intrebare stupida. :)) Just give me an answer..:))

Adina(+16kg) si babygirl Ema(sapt.31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Luluku

Cloreta, analizele sunt brici- never been better-
problema e ca am pus cam 16 kg, pana acum si sunt doar in saptamana 29, si ma cam sperii ca daca o tin tot asa o sa pocnesc pana nasc...si am aflat ca daca depasesti 18-20 kg, adio sanse de ati reveni la formele anterioare, esti pe veci compromisa......., iar la mine s-au cam pus peste tot, mai putin pe fatza..
asa ca, eu incerc sa ma abtin serios....dar mor dupa placinta cu branza si stafide.....si nu stiu incotro sa o iau...adica nu e corct cand unele fete se lauda cu ce prajituri pot manca si de baia pun 100 grame si unele dintre noi trebuie sa tina regim ca sa nu se rostogoleasca ......
Bleah, sunt cu fundu' in sus....toate imi merg de-andoaselea.
Sa nu se supere nimeni pe mine.....sunt constienta ca nu e nimeni vinovat ca eu ma ingras mai repede decat alte persoane...doar ca nu e corect, asa ca chestie

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Luluku,nu iti fa probleme in privinta kg-lor,eu data trecuta am pus 25 de kg si le-am dat pe toate jos.Chestia asta nu e adevarata,16 kg. le dai jos fara probleme.Eu nu tin absolut nici un regim si nici data trecuta nu am tinut.Acum m-am ingrasat 20 kg.

Anca 35sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Babygirl,depinde in ce parte e bebelusul,daca e cu caputul in partea stinga in vanita, prinzi bebelusul cu mina stinga,sprijini gitutul pe antebratul tau si ca urmare il prinzi sub axila dreapta iar cu mina dreapta speli bebelusul inclusiv de desubt pe spate.
Nu stiu daca ti-am explicat corect ca sa intelegi dar pina la urma te vei obisnui si totul devine rutina.

Numai bine

Anca 35sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eu ma refeream la caditele care au suport pt bebe in ele, ca sa nu alunece. ma gandesc ca nu mai ai loc de manevre..sau? ma exprim corect? intelegeti ce vreau sa spun? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Buna fetelor!

De vre-o cateva zile la mine este o agitatie in burtica mama, mama... Nu stiu exact ce face ca da nu gluma... Plus ca am niste contractii si medicul zice ca este ok!
La kg nu am luam asa demult decat vre-o 10 kg. Tare mult as vrea sa mananc o savarina cu mult sirop, dar din nefericire pe aici nu gasesti... Asa ca doar ma gandesc la ea! O sa incerc sa-mi fac maine niste eclere mici ca prea mie pofta de dulce...

Pupici si sa aveti o seara excelenta!
34 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara,
Azi am fost la doctor si echo. Bebe are 1450 la 30 sapt si 5 zile (cine se pricepe imi spune si mie daca este mic???), iar DPN s-a modificat pe 10 iunie.In rest este bine, prea multe date nu mi-a dat, caci am facut echo normala.I-a facut poze cu capusorul si cu putzulica. Prima o mai intuim, dar a doua nicidecum.
Pe de alta parte doctorita mi-a spus ca m-am ingrasat prea mult, 12 Kg. pt 30 sapt, si sunt de acord cu ea, caci eu aveam si inainte destule, asa ca mi-a spus sa nu mai mananc dulciuri, si mamaaaa ce-mi plac! si fainoase, eu nu prea mancam inainte, dar acum stiind ca nu am voie, mai abitir mi-e pofta.Ma mai duc peste 2 sapt.Din luna a saptea este adevarat ca te chiama la 2 sapt?
Cam atat pentru azi.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dragelor sunt o mamica de 25 nov. Am venit la voi sa primesc un sfat. Fetelor sunt in 6 saptamani si am nishte greturi si pe langa am stare de rau. Imi e rau efectiv, parca nici sa respir nu pot de rau ce imi e. Nu ma pot alimenta deloc, vars de numa. Ma trezesc din somn din cauza greturilor, asa mari sunt. Vomit si noaptea non stop. Am incercat fructe, citrice, ceaiuri de musetel nimic nu da roade, dati-mi si voi o solutie va roooogggg caci nu mai pot.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Anky - si eu am luat amoxicilina cand am avut infectie la o masea iar la o saptamana dupa am inceput sa iau alt antibiotic pentru infectie urinara. Medicul m-a asigurat ca nu o sa-i faca rau lui bebe insa eu am inima cat un purice. Ma gandesc totusi ca ne-ar fi avertizat daca ne asumam riscuri prea mari.

Cu prajiturile am noroc ca nu gasesc mai nici una pe gustul meu, aici prajiturile parca ar fi facute din creta. Mananc dulciuri chiar mai putine decat inainte si atunci cand ma incumet sa fac eu! Ultima oara medicul mi-a recomandat un supliment nutritiv imbogatit cu vitamine tocmai pentru ca nu am pofta de mancare. Mananc o singura data pe zi si intre mese bag fructe la greu.

De saptamana asta am intrat si eu in concediu medical pentru doua saptamani iar dupa o sa intru in prenatal. Ce bine e acasa! Ieri ne-am plimbat pe plaja si desi apa era rece nu am rezistat tentatiei de a ma baga un pic cu picioarele in apa. Si spre norocul meu a venit un val care mi-a udat blugii pana la genunchi. Sper sa nu ma pasca vre-o raceala!
Daca va e dor de mare, am pus cateva poze! Eu sunt mai rau decat un copil cand vine vorba de apa, de plaja - as sta zile in sir fara sa ma plictisesc!

Ieri cand m-au intrebat niste cunostinte cand nasc, mi-am dat seama ce putin mai este pana cand imi voi vedea minunea! Si asta cand am raspuns: "luna viitoare"....ce aproape este!!!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

M-am speriat in seara asta ...sa mor nu alta...
Am montat patutul( nu eu, sotu' cu un prieten, eu doar dadeam din gura) si m-au apucat niste dureri in zona de jos, cam in dreptul osului pubian, de m-au cocosat.Ca niste cutite bagate in carne. Erau atat de crunte incat nici nu puteam sa-mi dau seama daca cumva apar daca misca bebelusul.Apoi au trecut , dar m-am asezat in pat si au continuat insa nu asa intense.La prima nastere nu am avut nimic.Mi-a fost provocata nasterea...Acum insa vin si intreb mamicile la a doua nastere ce se intampla cand se pierde acel dop gelatinos sau cand se rupe apa...?! Doare ? (nu radeti dar chiar nu stiu daca mi-a fost rupta apa la spital,iar apoi a durat cam 1 ora pana am nascut)
M-am speriat rau mai ales ca ar trebui bebelusul sa mai stea macar o saptamana...
Loreen, Bianca(8ani+) si Delia 36 sapt.

Mergi la inceput