Mamici de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
mygirl spune:
Gabitzam, si eu m-am apucat de ceva timp sa salvez capitolele de mamici mai-iunie 2005. Am ajuns la partea 33. Le salvez in versiunea ptr imprimanta si imi scot separat postarile mele. Asa mi-a iesit un adevarat jurnal de sarcina. Nu am fost eu foarte activa, dar am scris exact in momentele importante, aproape dupa fiecare consult si am povestit emotiile mai puternice prin care am trecut in perioada asta. A iesit o povestioara asa dragutza...
Si nu va mai vaitati atata cu KG...daca sunt mai putin de 20. Cine intra la categoria supergrele? Eu am peste, dar ma simt bine, fac multa miscare si sunt convinsa ca o sa revin la formele normale foarte repede. Ieri mi-am luat de la mama pachetele cu lucrurile de vara-sunt atat de micutze...
Mygirl si Alexandra (34 sapt)
lucas spune:
nefe cam tirziu cu schimbatul. sa incep cu altul....la 32 de sapt.bleah.
nu v-am povestit ce am patit in primele luni cu un faimos doctor, pe care il tot vad pomenit pe DC.
ma duc la el, era parca in sapt. 8, ma consulta si ma intreaba virsta, ii spun, la care se uita la mine si ma intreaba: da pina acu ce ai pazit? de nu ai facut copii? asa va treziti, si pe urma va intrebati de ce aveti probleme!! am ramas blocata! si continua, copii se fac la tinerete! si m-a busit risul si i-am raspuns ca: in nici un caz nu e treaba lui, si ca nici nu vom mai continua impreuna.
Nu m-a intrebat de antecedente, de nimic!
am mina buna la doctori, nu?
ma consolez, mai am un pic!
micorint spune:
quote:
Originally posted by nefertari
lucas - schimba odata doctoru' ala ca se pare ca la voi e "nepotrivire de caracter " sau , cum spune mama - "respingere de epiderma " . Eu am luat 17 kg si doctoru' meu n-a zis nimic - doar m-a sfatuit sa mananc sanatos .
De prajituri nici eu nu duc lipsa - desi am colesterolul marit - dr. cica e normal in sarcina . Chiar aseara am dat gata 1 kg de mini prajituri cu frisca , cioco si banane .
Am observat ca daca stau in pat - chiar fara sa-mi ridic picioarele mai sus - nu mai am gleznele umflate . La sare nu am renuntat dar nici nu ma dau in vant .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
nefertari, 1 kg de praji intr-o seara??? Da' stiu ca nu glumesti!
O sa iasa o 'dulce' bebelina ta!
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Luluku spune:
Cloreta, analizele sunt brici- never been better-
problema e ca am pus cam 16 kg, pana acum si sunt doar in saptamana 29, si ma cam sperii ca daca o tin tot asa o sa pocnesc pana nasc...si am aflat ca daca depasesti 18-20 kg, adio sanse de ati reveni la formele anterioare, esti pe veci compromisa......., iar la mine s-au cam pus peste tot, mai putin pe fatza..
asa ca, eu incerc sa ma abtin serios....dar mor dupa placinta cu branza si stafide.....si nu stiu incotro sa o iau...adica nu e corct cand unele fete se lauda cu ce prajituri pot manca si de baia pun 100 grame si unele dintre noi trebuie sa tina regim ca sa nu se rostogoleasca ......
Bleah, sunt cu fundu' in sus....toate imi merg de-andoaselea.
Sa nu se supere nimeni pe mine.....sunt constienta ca nu e nimeni vinovat ca eu ma ingras mai repede decat alte persoane...doar ca nu e corect, asa ca chestie
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Danelutza spune:
Lucas cum adica te-a intrebat doctorul ce-ai facut pina acum ?! Eu cu o luna inainte de a naste implinesc 38 de ani, dar aici nu-i nici o problema, majoritatea femeilor fac copii dupa 30 de ani.
Asa ca i-ai raspuns bine doctorului si ai facut bine ca l-ai schimbat.
Cit priveste doctorul care il ai acum, si aici medicii te cearta daca te ingrasi prea tare. Cind am facut analiza pentru diabet eram trei gravide in salon, pe toate trei ne-au pus la regim, chiar daca numai mie mi-au depistat diabetul gestatzional.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Danelutza spune:
Luluku o feliutza de placinta cu brinza nu-tzi face rau, numai sa nu fie un kg. Incearca sa faci cum tzi-am scris eu, bineintzeles cu mici exceptzii si totul o sa fie bine, ba chiar o sa-tzi mentzii greutatea. Eu am intrat azi in a 31-a saptamina si am ramas la 9 kg.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Luluku spune:
Danelutza, pai sa stii ca asa o sa fac...si zau ca vreau sa si dau vre-o 4-5 kg jos...asa incet unul la 2 saptamani...daca as putea ca sa nu ii fac rau lui BB, si sa mentin greutatea pana nasc, si dupa aia sa am grija sa nu exagerez cu mancarea
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
lucas spune:
danelutza asa am gindit si eu!
nici nu ma cunostea, nimic! dar FAIMOS!
cit il priveste pe asta de acu.. asta e. nenascuta nu ramin!
mamaruta spune:
Fetelor pe bune nu va speriati, kilogramele astea se topesc dupa ce nastem. Nu imediat, dar se duc.
Mihaela
,
Mara si 
lucas spune:
mamaruta, nu imi fac probleme ptr. dupa nastere.
chiar si doctorul a spus chestia asta, dar cel putin in cazul meu, kg. in plus devin risc ptr. sarcina. picioare, col, si mi-a mai insirat....dupa cum spuneam, depinde de la organism la organism. si acuma chiar m-a ambitionat! ca sunt si capoasa!