Mamici de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Luluku spune:
Fetele, nu mai vorbitzi de praji..........va rog eu ca imi ploua in gura, si nu stiu ce sa mai fac ca sa nu ma reped la prajituri...chiar si asa ...seara trebuie sa bag un ceva dulce........ si tare imi mai fac procese de constiinta ca am zis ca nu mai fac...si cad mereu prada tentatiei

Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
lucas spune:
buna fetele, nu a mers azi DC?
ieri am fost la eco si am facut poze. cum pot sa le pun?
intru la profil?
Mercedes spune:
buna burticutelor
Aveti cumva ceva remediu pentru picioare umflate ma refer mai exact la glezne?
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by lucas
buna fetele, nu a mers azi DC?
ieri am fost la eco si am facut poze. cum pot sa le pun?
intru la profil?
Lucas, te duci in meniul din stinga, la "Album foto". Dupa ce se deschide pagina ai sa vezi undeva mai in stinga sus un link "Editeaza albumul tau". Daca ajungi acolo ai sa te descurci mai departe cred. Si inca ceva, incearca asta din Internet Explorer, ca din Mozilla mie nu mi-a reusit, imi dadea eroare cind incarcam pozele.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Lucas povesteste-ne cum a fost la eco!
Mercedes, habar nu am, mie mi se umfla putin de tot dar nu la glezne. Poate retii apa? Nu ma pricep deloc.
Luluku, ti-au iesit prost analizele, ai glicemia mare? Sau cum? Eu am luat 12 kg asa ca acum am 69! Dar nu stiu cum toate kg s-au pus pe burtica si imprejur, foarte putin in rest. Parca sunt un balon agatat de o sfoara sau cum mai spun eu, vata pe batz!:))))))))))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
mamaruta spune:
Mercedes, si pe mine m-a certat doctorul ca m-am umflat. Si de luni nu mai mananc aproape deloc sarat si sa stii ca e muult mai bine nu mai am picioarele atat de umflate.
Mihaela
,
Mara si 
Danelutza spune:
Ulalala, da' ce mai vorbitzi de dulciuri... eu deja sint resemnata si ma multzumesc cu o particica de ciocolata pe zi si aia e amara, iar duminica maninc o inghetzata pentru diabetici. Prima saptamina a fost mai greu cu regimul alimentar, dar acum vad ca ma misc mai usor ca nu m-am ingrasat, bebelusha cred nu se ingrasa prea tare si da din picioare tot timpul. Pe 18 aprilie am programare la doctor, abia astept sa vad cit a crescut iepurashul meu.
Luluku incearca sa te abtzii cit de cit, mai ales de la grasimi, dulciuri, biscuitzi. Eu in afara de un covrigel crocant cind si cind, am si uitat ce culoare au biscuitzii.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
lucas spune:
am incercat cu pozele, cica trebuie aprobate!
ieri la eco cred ca a fost bine, habar nu am de fapt, ca l-am intrebat la sfirsit daca e ok, si a zis ca da.
daca o sa reusesc sa pun pozele, sa-mi spuneti daca va prindeti din prima, ce si cum. eu nu am reusit!
deci bebe are 2,185 kg. ia in greutate in medie 200 gr. pe saptamina si a ramas constant, cu degetu in gura si a dat mereu din buze, sau era rinjit, adica cu gura deschisa. a zis ceva la un moment dat ca e prea mare dar nu am inteles ce? si a mai spus o chestie oligo..... ca nu am retinut. acum nu am inteles daca are sau daca i s-a parut. IRp este 0,65. eu din cite am citit cica ar fi mare, dar el a zis ca la 31 sapt. e bine. si este cu capul in jos, si pozitionat in jurul buricului, colac, de aia simteam eu peste tot.daca vedeti cum suge degetul, va terminati de ris! ca are falcute si cind suge se vede la falcute.
si apoi am revenit la vesnica problema kg.!!! si a zis ca ma lasa daca ma mai ingras!!! adica sa nasc cu altcineva. si am zis bine!
micorint spune:
Buna, fetelor,
Am intrat si eu sa va salut; de citit v-am tot citit, dar de scris, recunosc ca sunt o mare lenesa la scris!
Eu sunt in a 3a sapt de concediu, apoi imi voi lua prenatal. E super sa stai acasa si parca ma simt mult mai bine, nu mai amortesc, nu ma mai doare fundul de la atata stat pe scaun... va recomand.
Vad ca si voi mancati dulciuri, nici eu nu sunt mai prejos, am avut tot timpul sarcinii pofta de dulciuri. Nici n-am incercat sa ma abtin prea mult, dovada cele 12 kg acumulate pana in prezent. Azi am mancat o gogoasa (ca prea mirosea frumos cand am trecut pe langa ele), ieri inghetata... si in fiecare zi cate ceva bun.
Noi suntem bine, bebelusa mea e deja cu capul in jos, e foarte vioaie, misca mult si des si imi da niste junghiuri in partea de jos, unde se impinge cu caputul, de zic ca acusi-acusi o sa iasa. Sper totusi sa stea pana la termen.![]()
Am cumparat cam tot ce trebuie pt bebe, ramane sa-mi fac bagajul de spital. Saptamana viitoare, pe 12, mergem la eco de trimestrul 3, la dr. Iosup, sa vedem ce ne mai spune. Asteptam cu nerabdare.
Mihaela
(+34s) si Alex (2 ani si 9 luni)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
nefertari spune:
lucas - schimba odata doctoru' ala ca se pare ca la voi e "nepotrivire de caracter " sau , cum spune mama - "respingere de epiderma " . Eu am luat 17 kg si doctoru' meu n-a zis nimic - doar m-a sfatuit sa mananc sanatos .
De prajituri nici eu nu duc lipsa - desi am colesterolul marit - dr. cica e normal in sarcina . Chiar aseara am dat gata 1 kg de mini prajituri cu frisca , cioco si banane .
Am observat ca daca stau in pat - chiar fara sa-mi ridic picioarele mai sus - nu mai am gleznele umflate . La sare nu am renuntat dar nici nu ma dau in vant .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19