Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

at andreea - lasa si tu un nr de tel sa mai aflam vesti ! Multa bafta . Poate iti convingi doctora sa te lase sa incerci a naste normal - asta daca si tu vrei - uneori mai zic si la deruta ca e bb mare .

Beatrice - cred ca un nuantator n-are de ce sa faca rau .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chriss, un pachet de biscuiti cu crema pe saptamana? Wow... as vrea si eu atita vointa! Eu daca deschid un pachet de biscuiti cu crema il maninc de-o data
Trebuie sa-ti fie greu sa stai atit de mult in pat. Cum o sa nasti? Natural sau cezariana?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

De la sotia mea citire, pana ma elucidez cum e cu moderarea asta:

quote:
gabitzam, pentru mine pachetul ala de biscuiti inseamna ca am dat iama in dulciuri ! pana acum nu simteam nevoia sa mananc ceva dulce (exceptia de rigoare fiind prajiturile mult-laudatei cofetarii Liliana, de la Miciurin).
Cat priveste nasterea, as prefera natural, insa ma las in voia Domnului - cu convingerea ca le aranjeaza El asa cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ah, un pachet de biscuiti pe saptamana :))))))))))) Eu am mancat prajituri cu crema zilnic o perioada. vad eu cum va iesi glicemia maine dupa amiaza.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

mai fetelor dar sunteti modeste rau cand vine vorba de dulciuri...Eu halesc cam 3-4 cataife la 2 zile, si inca o prajitura care se numeste aici collage, un amestec de frisca cu sarlota si blat...Deci cam 4-5 la 2 zile.Ce este interesant insa ca de 3 luni nu am luat in greutate deloc. In ianuarie aveam 76, iar acum tot atat.Per ansamblu am luat 16 kg.Este multisor...insa asta este.M-am lasat si de fumat si vreo 2-3 kg sunt si de acolo...
Mai aveti putin( eu cu mila lui Dumnezeu mai am 12 zile) asa ca un pachet in plus sau in minus de buscuiti nu conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

mama, iar vorbitzi de dulciuri? eu daca as incerca sa ma apropii de "regimul "lui Loreen as crapa in 2 saptamani...nu e corect ce se intampla.....ieri Mickyyy ne-a facut in ciuda cu " nana" ei care e in luna a 8-a si nici nu ai zice ca e gravida...si acuma Loreen ne prezinta cu modestie regimul ei ......pai, sa nu iti bagi unghia in gat? si culmea, unele mai fac si baietzi

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,eu am fost din nou azi la doctor pentru ca ma tot doare capul si s-a ajuns la concluzia ca am sinuzita,asa ca acum sint la cura de 7 zile cu Amoxicilina.M-am speriat cind mi-a spus doctorul ca trebuie sa iau antibiotic dar m-a asigurat ca nu dauneaza bebelusului,totusi eu imi fac griji in privinta asta dar nici asa nu pot sa stau.Partea cea buna este ca bebelusul s-a intors,e cu capul in jos si cintareste 2900 gr.Se pare ca totusi voi incerca sa nasc natural.Sper ca voi va simtiti bine si nu aveti astfel de probleme.

Numai bine

Anca 35sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Anky sper sa fie bine si eu m-am speriat la un moment dat cu sinuzita mai ales ca am mai avut probleme acum cativa ani.
Pana la urma m-am speriat degeaba.
Vreti sa vorbim despre prajituri? mie imi convine. Chiar asa azi am sa mai cumpar ceva. Acum doua zile am cumparat Merengue, Tosca si un pahar cu frisca. Ce credeti ca am avut rabdare pana acasa? Am papat din paharul cu frisca de se uita tati la mine ca la nebuni:)
Am descoperit ca face purgatie:) Clar, voi manca ininte de nastere :)))))))))))))

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

EEeeeee ca tot vorbeati de dulciuri eu tocmai am mancat o inghetata cu vanilie si visine.
A venit primavara-vara ce sa mai!!!! E super frumos afara si eu stau ca o molusca in biroul asta. Abia astept sa plec acasa la mine.

Daca v-am facut pofta de inghetata trimiteti pe cineva la magazinul din colt are destulaaaaaaaa!!!!!

Crissu si 29 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ceva mai devreme neavind ce face m-am apucat sa salvez toate capitolele noastre de la Mamici de mai-iunie 2005. Si am mai citit din cele de pe la inceput. Mi se pare asa dragutz acum, cum am intrat timid una cite una pe listutza, cite emotii si cita bucurie Apoi toate momentele, prima ecografie, analize, alte emotii, e baiat, e fata, misca, cu ce ma imbrac, vaaai cit m-am ingrasat, se vede burtica, etc, etc...
Sint multe fete care au scris putin la inceput si au disparut, unele care au intrat si au si iesit de pe lista din pacate. Se vede si acum ca pe lista ca sint nume care nu au mai scris deloc, nu stim daca au baiat sau fata, daca sint bine sau nu.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput