Mamici de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata Burticute,
de dimineata nu era tot forumu, probabil ca a lucrat adminu la el si de aia nu se mai gaseste partea 43.
Andreea sa ai o nastere super usoara.Ma apuca niste emotii cand vad ca unele burticutze mai au asa de putin si trec la mamici.Oricum ceea ce mi se pare extardordinar e ca nici un bebeutz nu s-a grabit sa iasa la 7 luni.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Neatza fetelor, ce nasol e cand nu merge DC...ma intreb ce o sa ma fac daca nu reusesc sa imi pun internet in timp util......
brrrrr... eu acum ama disctrez uitandu-ma pe internet la tot felul de lucruri necesare ptr BB

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

bleah, fir-ar ea de limba romana....ca nu mai stiu sa o utilizez...gravidia dauneaza grav functiilor mentale ( scrisul corect este una din functiile odinioara indeplinite cu succes de catre individa)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna fetelor!

Si eu am cautat subiectul 43 :)))
Andreea cu Thomas! Draga de ea ce bine ca mai stim cate ceva despre fetele din listuta.
Azi am fost si eu sa ma intep pentru tura doi de analize si saptamana viitoare ma duc la eco si dozare de anticorpi. Azi m-a intepat si la ureche pentru coagulare daca fac cezariana. Ma si distra tanti aia cand mi-a zis sa nu ma ridic de pe scaun dupa ce mi-a recoltat sange. Eram nedumerita, i-am zis ca ma simt bine si ea de fapt sepregatea sa ma intepe la ureche:))))))

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Buna din nou!

Fetelor are cineva idee daca te vopsesti acum la 34 de sapt cum am eu s-o prinde ceva? S-au avem voie? Ca mie doctorul la 4 luni mi-a zis ca mai bine nu! Dar acum este mai mult de-atat si ma intreb ca a inceput sa mi se vada culoare naturala si asi vrea sa ma vopsesc pana nasc! Daca nu, mai astept...
Pupici
34 sapt

http://community.webshots.com/user/sebastian_rotaru

beatrice

Mergi la inceput

Beatrice mai bine nu te vopsi fara acordul doctorului...ca nu se stie ce se poate intampla.....si de ce sa iti faci zile negre dupa aceea

Pozele mele

Mergi la inceput

at andreea...sanatate si noroc...BB sa fie sanatos...ca in rest se rezolva toate

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Beatrice, eu m-am vopsit ultima data in sapt 30 si a prins f.bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

Fetelor, eu stiu ca vopsitul parului nu face bine la bebei pentru ca vopselele alea au multe lucruri toxice in ele. Parte din acele chimicale se abosrb in organism fie prin piele, fie prin vaporii inhalati.

In alta ordine de idei, acum 2 zile a scris si sota me un mesaj pe topicul 43 (care nu este ). Fiindca userul ei (fiind nou) necesita moderare post cu post, am atasat aici continutul.

quote:
Neata, burtici!
Sunt Christina, si mi-am luat inima in dinti sa va scriu. Am DPN 21 mai. Pana acum a scris tati (rdunare) pentru ca eu n-am avut acces la net. Acum m-am dumirit cum e cu DC si ma bag si eu in seama, mai ales ca speram sa ajungem la intalnirea de la targul pentru bebi.
Fata de ce povestiti voi, eu n-am avut(si inca n-am) greturi, pofte, apetit exagerat, contractii sau dureri de oase (o singura data m-a lovit sciatica - prin decembrie - insa dupa zicala cui pe cui se scoate, am facut miscare multa si mi-a trecut in 2 zile). Am luat pana acum vreo 10 kg. Aaaa: singura chestie notabila: mai nou imi plac dulciurile, si rad cam un pachet de biscuiti cu crema pe saptamana.
Partea nasoala e ca de o luna si o saptamana stau in pat (la orizontala), desi n-am avut (sau n-am simtit ca am) contractii, insa mi s-a scurtat colul. Diagnosticul de atunci a fost "iminenta travaliu prematur". Acum de-abia astept sa mergem la echografie, sa vedem ce greutate are bb si cat a mai ramas din col.
Inca n-am cumparat nimic pentru bb, insa ii pregatim camera. Stiu ca e foarte greu sa cumperi totul dupa ce se naste bb, insa mai asteptam ... si speram ca vom fi la termen, si nu mai devreme.
Va doresc o saptamana usoara si multa sanatate!
Christina

p.s.: Aurasa, de ce nu iti iei medical pentru gripa, ca sa-ti ramana mai mult postnatal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatrice si eu m-am vopsit acum 2 saptamani, deci la 34, si ca sa fiu mai perversa, mi-am facut si suvite. Am niste nuante in cap de le-am disperat pe fetele de la coafor.Singura problema a fost ca am stat cam mult pe scaun, iar cerclajul meu nu a fost prea incantat...

Mergi la inceput