Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Carmenbr, te inteleg perfect.
Si eu am inceput serviciul de cand fata mea avea 8 luni si intr-adevar timpul liber nu mai exista.
Dar rezistam eroic, nu-i asa? MERITA !!!
Pupici

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

La Multzi Ani, Victor si Rares!

Cristina_smn, asa e si Clara, ba poate un pic mai nehotarata. Cand e in carutz, daca stau pe loc, nu e bine. Daca o tzin sa mearga, iar nu ii convine. Daca o pun pe jos, trebe' in scurt timp sa nu fie de acord cu ceva. Foarte bine ca l-ai lasat pe langa carutz. Si ce daca s-a murdarit, important e ca a facut si el treaba, dom'le! Asta o asteapta si pe Clara, da' sa vina vreme frumoasa, ca aici acum e rece si baaate un vaaant...!
Grate, stim noi cum e cu Gemenii astia si cu caracterele lor. Nu de alta da' Cori e tot geamana, iar Clara e chiar la prag, intre taur si gemeni. Clara are o mica alergie, nu se stie de la ce. Asa ca va trebui sa mancam un pic, dietetic. Forfoteste de colo-colo. In rest, ambii doctori care o vad sunt tare multzumitzi de ea.
Corina, cu scoala, azi a pus la incoltzit fasole pentru ora de biologie. Se pare ca, dintre toate materiile, prefera biologia si geografia. Au si ei problemele lor, specifice varstei. Da', e bine! Pupiiicii multzi de la noi pentru tine si Patrick!
Tnicoleta, ce bine ca Bianca e mai bine! Lasa ca se invatza ea sa stea sau sa mearga si fara tine...! O sa itzi fie dor de perioada asta.
Alus, sper sa fi avut o noapte mult mai linistita tu si micutza Julia. Si la noi e urat si nu putem iesi afara deloc...
Bertha, ce bine de voi! Darius e bronzat si noi asteptam cu nerabdare o zi fara vant sa putem iesi... Va invidiem! Pucpici multi!

Na, ca s-a trezit si tot talk-aieste pe acolo ceva...va pupam si ne mai "vorbim"!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mephala lui Iustinel. Ce dragalas este

Eryca sanatate printesei si sa se faca repede bine.

Camen si Aris si eu va inteleg. Eu am inceput serviciul cand avea Bianca 5 luni, poate si din cauza asta vrea sa stea tot timpul cu mine. Astazi chiar cand am dus-o la soacra-mea nu mai vroia sa se dezlipeasca de mine. N-a mai interesat-o nici bebelusul cumnata-mi, de obicei cand ajungeam la ei avea radar pentru el, il gasea din prima. Dar acuma nu, a inceput sa planga si am mai stat putin cu ea, a luat-o mamaia si a dus-o la flori. Ca de dimineata tot mi-a jumulit vreo doua zambile ca sa vada ce si cum.
Si eu sunt putin cam agitata. I-am spus sefei ca vreau sa plec de aici, ca mi-a gasit un alt servici mai convenabil ca program si pana acum nu mi-a mai dat nici un raspuns. A zis ca mai vorbim dar eu nu prea vad ce sa mai vorbim. Ca nu poate ea sa struneasca 40 de oameni si sa le faca programul dupa cum vreau eu. Asa ca astazi o s-o bat la cap pana ce va zice ca pot pleca. Desi eu vreau sa de despartim fara prea mult tam-tam.

la toti bb-i si pentru mamici

tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Multumesc mult pt urari si va doresc si eu multa fericire si bucurii alaturi de soti si micile minuni!
Nu stiu ce are forumul ca se incarca cam greu asa ca asi fi bucuroasa sa apuc sa citesc ce ati mai scris,cat face nani Rares.
Vroiam sa va intreb,voi ati scos puiutii afara pe vantul asta?Eu am fost ieri cu Rares pe afara si la un moment dat se tot freca la un ochisor(banuiesc ca i-a intrat praf),iar azi nu sunt inca hotarata daca sa il mai scot sau nu.Vantul asta nebun te cam i-a pe sus.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani Rares!!
La multi ani Victor!!

Bun venit fetelor noi ca am vazut ca au aparut bebei noi pe aici (in curand nu vor mai fii bebei ca am vazut ca avem in grup copilasiu care luna asta fac un an).

Iuliana nu cred ca e bine sa iesi afara. Stiu ca nu ai stare in casa dar bate vantul prea rau.
Si e prea mult praf pe strazi.

am intrat doar sa urez la multi ani sarbatoritilor ca ma duc sa-l culc pe Cata si pe urma sa-l iau pe Andu de la scoala.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la bbici!!!

Hop si eu ... si ca intotdeauna sunt cu vaicareala dupa mine :( ... dar zau daca nu se tine ghinionul de capul nostru. Parca s-ar fi mutat la noi in casa ...
Joia trecuta am ramas intepenita ... de fapt ma mai miscam, dar cu mari dureri de mijloc. Ma durea pe mine de vreo doua zile mijlocul (o face destul de des, dar trece dupa cateva zile, deci nici macar n-am bagat de seama) cand l-am ridicat pe Cris si m-am asezat pe pat cu el ... atunci sa-ti fi vazut dureri pe capul meu. A incercat Boby sa-mi faca masaj, dupa care a trebuit sa ma culeaga de jos ca nu mai puteam sa fac nimic ... l-am trimis totusi la munca cu toate ca tot zicea ca inchidem si ma duce la urgente ... mi-a fost asa de greu singura cu Cris, insa am reusit sa il pregatesc si pe el si pe mine, l-am dus la o prietena (noroc cu prietenii), iar pe mine la urgente. Dupa atata efort imi mergea mai bine de nu ma mai credea nimeni ca mi-a fost rau ... am platit ca fraiera 10 euro (noile taxe, cu toate ca platim si asigurare medicala ... halal tara si sistem!) ca sa-mi dea doua pastile de durere si sa ma trimita la ortoped, ca dr. de urgenta nu poate sa-mi prescrie tratament ... cum mai ziceam: tara dezvoltata! Acum sunt mai bine, tot ma mai doare la unele miscari, dar tot e bine ca pot sa ma misc. La doctor tot n-am ajus, insa sper ca joi ... mai vedem!

Ghinionul nr. doi: si-a bagat Boby coada la computer ca i se parea lui ca face prea mult zgomot, l-a desfacut, a pus vaselina sau el stie ce, rezultatul: nu mai functioneaza ... nici cu galagie, nici fara ... nu stie ce si cum, dar presupune ca s-a "dus" placa de baza si cpu-ul ... alti bani, alta distractie. Noroc ca mai avem computerul la servici, ca eu sunt moarta fara internet ... ca oricum asa curand nu il reparam pe cel de acasa ... deh, asa-i trebuie cand se baga unde nu trebuie ...

Ghinionul nr. trei: tot Boby e autorul. A schimbat la week-end la München rotile de iarna cu cele de vara. Si binenteles ca s-a rupt un surub de la roata. Luni, la intoarcere, am mers ca melcii cu 70 km/h ... cred ca ne-au injurat toti. Dar in trei suruburi trebuie sa ai grija, ca se poate intampla sa se rupa si restul si costa si mai mult, ca-i pericol de accident nu mai spun ... Ieri am fost la service, trebuie schimbate si placutele de frana (tot m-au avertizat de vreo 4 ani cei de la revizia tehnica), in total cam 300 Euro.

Daca mi-ar pica in cap un avion nici macar nu m-as mai mira ... cam asa e starea mea psihica pe moment ... sper sa-mi treaca ca-mi vine sa-mi iau campii! Stiu ca sunt chestii mai grave (numai in pielea Vanesei si a lu' Madisor nu vreau sa fiu) dar pe mine ma "distrug" si chestiile astea ...

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Lui Cris ii dau alta porecla, adica Cris Batausu' Luni, la intalnirea de bb-lusi, l-a batut pe Leo din 5 in 5 min. de era saracutul Leo disperat, plangea si vroia doar la mami in brate. Nu ca ar fi Cris un bb rau, luni a fost chiar bine dispus, nici macar nu i-a pasat ca mai dispaream, a fost doar un zambet si un vorbaret, dar cum prindea pe careva, cum tragea de hainute, vroia sa se urce pe bb-lus, tipa la el/ea de fericire si dadea cu ce avea in mana ... si daca nu avea ceva in mana tragea de par. Deci cum ziceam, lui Leo i-a dat cu o canuta in cap, la Alina a tipat de a inceput sa planga saracuta ... iar cand ne pregateam de plecat si tocmai disparusem la bucatarie sa spal canile de cafea, l-a muscat pe Christian pana la sange. Cand m-am intors au "sarit" toate mamicile pe mine, ca l-o fi batut el pe micutul Leo, dar l-a batut el pe Christina (cu doi ani mai mare decat toti din grupa)!
Acasa, cand povesteam si ma vaitam la a mea familie, ca trebuie sa-l dau jos dupa copii si sa ma scuz in dreapta si in stanga, radeau cu totii ... ba ta-su era chiar mandru de fi-su! Ma intreb cum ar fi reactionat daca era Cris cel care a incasat bataie! Ce ma fac eu cu copilul asta ... si cu cine o semana?

Erykutza, multa sanatate ptr. mica Ayumi! Ce ti-a spus dr.? De ce face febra? I-au facut anilizele?

Bun venit mamicilor si bb-lusilor noi! Sa va simtiti bine la noi!

Nicoleta, frumusica foc Bibi! :) Pupici!

Madisor, ce fain ca ati reusit o plimbare in 5! :)

Carmen, pupici fotomedelului mic! :)

Gata, nu va mai stresez cu vaicarelile mele! Oricum, imi merge mai bine ca m-am descarcat aici la voi! Va pupic!

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Pupici sarbatoritilor Victor si Rares! Sa cresteti mari si sanatosi!
Iuliana sa-ti traiasca flacaul!
Pupam si sarbatoritii din zilele trecute!

Va dati seama fetelor ca in curand trebuie sa ne schimbam numele grupei, in copilasi si bb-lusi? A trecut deja un an, wow! Nu-mi vine sa cred!
Noi sambata suntem invitati la prima babyparty! Hanna implineste un anisor.... si o stim de la cateva luni ...

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna, fetelor!
Irinusha, multa sanatate si sa-ti revii cat mai repede! Trebuie sa-i tii piept "batausului"! Despre ghinionul nr. 2 si 3 iti vine sa si razi, sa si plangi! De, asa-s barbatii, sa faca ei totul!
Mihaita s-a mai inzdravenit si a inceput sa faca toate draciile posibile! Si inainte facea, dar parca acum e bagat in priza! Sau mi se pare mie, ca atat cat a fost bolnavior a fost mai cuminte! Principalul punct de atractie il constituie calculatorul - a descoperit cum se inchide si deschide, iar noi nu mai putem face nimic de el. Profit ca doarme!
V-am pupat!
La multi ani puilor sarbatoriti astazi: Victor si Rares!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI INGERASILOR VICTOR SI RARES!

Grate, noi suntem veniti din mai 2003 cu loteria vizelor. Amandoi lucram acum, iar eu am inceput sa lucrez din nou cand Eric avea 4 luni. Am reusit sa-mi echivalez studiile si am fost destul de norocoasa sa gasesc un job prin internet la o banca in Aliso Viejo, California. E destul de departe, 28 mile, dar e un job bun si nu am vrut sa-l pierd. Insa nu ma intreba cum simt ca iau foc cand ii e rau lui Eric si trebuie sa conduc mai mult de 1 ora pana acasa.
Dar unde e exploratorul tau Patrick sa-l vad si eu?
Si noi va pupicim pe amandoi!

Fetelor, tot mai este frig in Bucuresti? Ca in ziar scrie ca a venit primavara?!

Acris, pupici si ingerasului tau, e tare dulce. Interesante pozele de la botez cu palmieri!

Si iata ca am preluat exemplul celor mai multe si i-am facut album si ingerasului meu.

http://community.webshots.com/user/ericutzu Poze!

Acum am vazut ca merge si cel de pe yahoo, dar asta imi place mai mult.

Pupici la toata lumea,

Carmen si Ericutz, gemanas-iepuras!

Mergi la inceput