Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

La Multzi Ani, Mara, Andrei!

Cristina_smn, sa itzi traiasca puiutzul! Mihaitza sa fii sanatos si sa o iubesti pe mami muuuuult de tot! de la cei 5 ...magnifici

Carmen, felicitari! Ai un baiat de nota 10!

Va scriu pe fuga ca trebuie sa vina Vlad de la scoala. Noi ieri am reusit sa mergem in parc totzi 5. Mare bucurie a fost pe noi... Clara e de o agitatzie continua, acum merge, acum se ridica, acum se aseaza... e ca un titirez!

Irinel, cu timpul stau din ce in ce mai prost! Da' se gaseste o mica fereastra pentru a putea da un salut aici pe Asa ca, atunci cand iubesti nimic nu e imposibil!
Eryka, multa sanatate lui Ayumi! Sper sa se faca bine cat mai repede!
Bun venit Ancai, lui Carmen si Shian!
Laurina, frumoase randuri!
Grate, ma bucur ca Patrick e bine sanatos! "Escrocul sentimental", ce se mai bucura ca e, iar, la pieptul lui mami!

Cum o sa mai am un picutz de vreme vin sa ne mai talk-aim un pic.

Un inceput de saptamana plin de semne bune!

Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI!
MIHAITA, ANDREI, MARA

Carmen si Eric-Alexander Bine ati venit! Bianca nu se mai scoala noapte de cand a inceput sa pape inainte de culcare 200 ml laptic, asta cam de 2 sapt, pana acum papa doar 100 ml si se trezea de de 2-3 ori. Asa ca, zis si eu, depinde si cat cat maninca inainte de culcare.

Irinel da plimbaret mai ete Danut. Si nu numai el. Fata mea inca face taras pe coate si nu pleaca de langa mine, Domane fereste, de zici ca am lipit-o, doar in premergator sau tinuta de o manuta mai bantuie si ea prin casa.

Laurina

Anca si Shion Bine ati venit!

Buna fetelor.
Bianca si tati au fost la tara, la Calugareni, au stat afara si Bibi s-a bronzat si ea pe fata,
s-a jucat cu iezisorii si s-a speriat ce cocos cand a inceput sa cante. Avem si poze.
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
Eu singura fara sot si copil. Am apucat si eu sa fac curatenie in toata casa, asa ca la carte, le-am pregatit si o surpriza culinara si mi-a fost dor de ei.
In rest Bibi este bine am inceput sa trecem treptat din nou la laptic, acum papa 60 ml bebelac si 120 ml HN 25, si nu s-a mai deranjat la stomac. Mai avem de luat un rezultat de la analize si mergem iar la dr. Trebuie sa o canteresc ca a slabit putin cand a facut diaria. sper sa-si fi revenit.

tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nicoleta,super-simpatica Bianca - mai ales cu mana in sold...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna, fetelor! Multumesc pentru urari! Sa fie toti sanatosi si sa creasca mari si frumosi, sa ne bucuram de ei!
tnicoleta, ai dreptate cand spui ca parca sunt lipiti de noi. Am fost ieri in parc si l-am dat jos din carut sa se joace pe iarba cu piticii, dar cum il puneam pe jos incepea sa urle si sa vrea in brate. Ne-am facut de ras in fata celorlalti parinti cand s-a potolit numai in carut. Desi este un copil sociabil, in sensul ca interactioneaza cu ceilalti copii(adica ii bate), nu a vrut sa se desparta de carutul lui. Azi am luat masuri: l-am lasat sa stea pe langa carut si sa faca ce vrea. Incet, incet s-a departat de el si a inceput sa descopere ce era prin jur. In concluzie am adus acasa un copil murdar ca un purcel.
Madisor si noi va pupam pe toti!
Iustin e tare dragalas pe prima pagina! Te luminezi la fata cand il vezi!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara.
eu, tot pe fuga dar sa stiti ca de citit citesc cu spor.
bun venit fetelor noi si sa va craesac bebeii mari si frumosi.
la multi ani tutror sarbatoritilor.
Carmen un scump e Iustin.
Acris, am intrat sa postez mai mul dupa ce am citit mesajul tau.
asa am realizat ca peste cateva zile o parte din bebeii din "gasca noastra" nu vor mai fii bebei ci baietei/fetite in toata regula, de un anisor. Este adevarat ca noi vom fii printre ultimii de pe aici, dar nu-mi vine sa cred ca a trecut un an si nu stiu cand s-a scurs timpul. De fapt, ma uit la Andu ca face in curand 8 ani si nu-mi vine sa cred...
Si uite asa imi dau lacrimile ca imi dau seama ca imbatranim ....

noi am fost in herastrau duminica la bronzat. Andu a jucat golf si noi ne-am plimbat dupa veverite.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc din suflet la toata lumea pt urari si sfaturi!
Iuliana, LA MULTI ANI!!!Stiu ca e tarziu, dar...sper sa ma ierti!
Din pacate mi-e foarte greu sa postez de acasa. Ziua mea arata cam asa:trezirea la 5:45, plec la servici pe la 6:30 si ma intorc seara la 6:30 cand Eric e disperat si plange daca nu stau cu el. Adevarule ca si eu abia astept sa ajung acasa sa stau cu el. baita pe la 7:30 sau 8, masa de seara, lapticul si la culcare pe la 9-9:30. Un dus, mananc ceva si la culcare cu mine ca peste noapte ne sculam o data sa bem laptic si cateodata mai si maraim sau plangem de la dintisori sau raceala sau...mai stiu eu ce. Iar la 5:45 din nou scularea si inca o noua zi incepe. Asa ca nu am timp cand sunt acas nici sa mor. Noroc ca mai am niste timpi morti pe la servici. Sper sa ma intelegeti!

Cat despre mancat seara mai mult, mancam 2 borcanele de mancare, unul de mancare si unul de fructe, supa vreo 6 lingurite, fructe si mai bem si o sticluta de 200 ml lapte. Si cu toate astea tot ne sculam si plangem dupa lapte. Asta e, rezistam eroic!

Sper sa reusesc sa postez niste poze cu ingerasul meu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmentelea/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Carmen si Ericutz, gemanas-iepuras

Inca o data multumiri tuturor celor care mi-au scris de bun venit sau mi-au dat sfaturi!

Mergi la inceput

Sorry, am incercat sa postez poze cu ingerasul meu, dar albumele erau setate pe privacy. Acum sunt publice, deci sper sa le puteti vedea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Carmen si Ericutz, gemanas-iepuras

Mergi la inceput

Poate imi spuneti voi cum trebuie sa fac, ca vad ca nu functioneaza!!

Mersi mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Carmen, trebuie sa dai share la albumul pe care vrei sa-l vedem. Intri cu parola, de-asupra albumelor sunt mai multe optiuni, apesi pe share album, selectezi albumul pe care vrei sa-l vedem, daca vrei sa le vedem pe toate, pe toate le selectezi,dai pe continue, public si cam atit.
Din cite vad esti foarte ocupata, ce lucrezi, daca nu sunt prea indiscreta, de mult timp sunteti in state?
Noi suntem aici de aproape 2 ani, nu lucrez deocamdata, dar vreau sa fac o scoala incepind din septembrie,vreau sa ma si angajez intre timp, apoi cine stie, poate scoala mai departe. Suntem veniti cu green card 2002.

Te pup si pe Ericutz la fel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani bebelushilor sarbatoriti zilele trecute si astazi !!!!

Eryka, tinem pumnii sa se faca bine Ayumitza! Sanatate multa printesei tale!

Mephala, sa-ti traiasca fotomodelul cel scump!!!!

Madishor, ce sa-i faci, asa e! Are un caracter foarte puternic si daca nu obtine ceva, este in stare sa trezeasca tot blocul cu plinsete.Si mai inainte era la sinisor dar mai rar, acum il pun mai des si nu mai insist cu formula. Ce mai face scumpa Clara, dar micuta poetesa? Cred ca esti o mama fericita avind atatia puiuti!

Anca, bine ai venit si sa-ti traiasca Shion cel scump!

Mergi la inceput